Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

KONKURSAS Jasna Žemieji Tatrai – modernus kurortas žiemos pramogoms

Dalyvaukite konkurse ir dviems teisingai atsakiusiems į klausimus dovanosime vienos dienos Skipass dviems asmenims Jasna Žemuosiuose Tatruose. Prizo vertė 146 EUR. Prizas galioja nuo 2015 sausio 14 d. iki sezono pabaigos.
„Jasna Žemieji Tatrai“ nuotr.
„Jasna Žemieji Tatrai“ nuotr.

Atsakymų ieškokite pirmoje ir šioje (antrojoje) apie Jasna Žemuosius Tatrus straipsnių dalyse.

Klausimus rasite čia – http://goo.gl/forms/tkKHEI5sQG

Jasna Žemieji Tatrai Slovaijoje – slidininkų ir snieglentininkų rojus, kompleksiškas centras tinkamas pradedantiesiems ir patyrusiems slidininkams, čiuožėjams ir šeimoms su vaikais.

Jasna kurortas prie Chopoko kalno siūlo ne vien puikiai įrengtas slidinėjimo trasas ir modernias perkėlimo galimybes, kurios buvo aptartos pirmajame straisnyje, bet ir daugybę įvairių pramogų.

Šiame Slovakijos slidinėjimo rojuje yra teikiami kompleksiniai paslaugų pasilymai

Jauniausius slidininkus neabejotinai nudžiugins Maxiland Biela Pút. Didžiausias Slovakijoje žiemos parkas vaikams, kurio paviršius siekia daugiau nei 6000 m2, čia yra patogus lyninis liftas.

Tai ideali vieta įgaunti pirmą patirtį slidinėjant slidėmis ar snieglentėmis. Maxiland vaikai su savo tėveliais suras animacines programas su slidėmis čiuožiančiais Raudonkepuraite ir vilku, o puikius žaidimus užtikrins Maxiland šokiai.

Tėvai savo vaikus gali patikėti patyrusiems slidinėjimo mokytojams ir patys džiaugtis slidinėjimu profesionaliai sniegu padengtose trasose ar leisti laiką kompleksiškame paslaugų centre Biela Pút, aplankyti sporto prekių parduotuvę, slidžių nuomos punktus, informacijos centrą, pasėdėti bare ar stebėti savo vaikus iš restorano terasos.

„Jasna Žemieji Tatrai“ nuotr.
„Jasna Žemieji Tatrai“ nuotr.

Vakarais paslidinėjus apšviestose trasose yra siūloma pratęsti pramogas per visą naktį

Patrauklus muzikinis klubas Happy END – dienos metu veikia kaip restoranas su terasa yra prie pat slidinėjimo trasos link Biela Púť centro. Jis vakarais tampa pramogų vieta su diskoteka, todėl šis centras yra pats patraukliausias jauniems asmenims, ieškantiems pramogų skambant gerai muzikai, mėgaujantis kokteiliais ir gera virtuve. Klube telpa net 1000 asmenų, o čia apsilanko ne tik slidininkai, bet ir gerų pramogų mėgėjai iš visų apylinkių.

Geras maitinimas slidinėjimo trasoje

Tiesiogiai slidinėjimo trasose slidininkų ir snieglentininkų laukia kalnų restoranai su vaizdu į Tatrus, kalnų restoranas su terasa ir naktine diskoteka, Apres ski barai su gera muzika, užkandžių baras bei Von Roll – muziejus-restoranas slidinėjimo trasoje su židiniu.

Tie, kurie vakare ieško kulinarinių įspūdžių tiesiogiai slidinėjimo trasoje, gali pasinaudoti patraukliu Tatrų įspūdžių vakaru sujungtu su pasivažinėjimu sniegą valančia ir slidinėjimo trasas sutvirtinančia mašina bei vakariene Von Roll restorane Lukova, įsikūrusiame 1670 m. virš jūros lygio.

„Jasna Žemieji Tatrai“ nuotr.
„Jasna Žemieji Tatrai“ nuotr.

Apgyvendinimas su naudingais abonimentais visame regione

Su prekiniu ženklu Jasná Nízke Tatry (Jasna Žemieji Tatrai) veikia taip pat viešbučiai, dauguma iš jų su SKI IN ir SKI OUT galimybe. Reiklesnius klientus sudomis keturių žvaigždučių viešbučiai Grand Jasná bei Boutique hotel Tri Studničky.

Viešbutis Grand Jasná, dėl savo patrauklios padėties prie naujo 8 asmenų keltuvo – gondolos, tenkina patogaus viešbučio standartus Otupné centre. Viešbutis atnaujintas ir be abejonės sudomins jus viduje esančiu sveikatingumo centru su vaizdu į apylinkę, taip pat nauju konferencijų centru.

Prie įėjimo į Diemianovska slėnį įsikūręs išskirtinis viešbutis Tri studničky, kuris sudomins ne tik originaliu interjeru, bet ir puikia virtuve. Viešbutis atnaujintas ir praturtintas sveikatingumo centru su originaliu kalnų pliažu bei patraukliu vaizdu į kalnų upokšnį.

Chopoko kalno 2004 m aukštyje virš jūros lygio yra viešbutis Rotunda – aukščiausia įsikūręs viešbutis su aukščiausio ir vidutinio standarto apartamentais. Daugiau informacijos surasite interneto svetainėje www.tmrhotels.com arba http://www.jasna.sk/ubytovanie/pobytove-baliky/.

„Jasna Žemieji Tatrai“ nuotr.
„Jasna Žemieji Tatrai“ nuotr.

Vasariškos pramogos per žiemos atostogas ir natūralus įdegis po stogu

Turint kelių dienų slidinėjimo abonementą (GoPass) galima visai dienai ateiti į Tatralandia vandens parką, taip siekiant kompensuoti neišnaudotą slidinėjimo dieną slidinėjimo centre abonemento galiojimo metu (GoPass).

Vandens parkas Tatralandia siūlo poilsį ir pramogas, pramogas jūros, terminiame ar švariame vandenyje, kurio temperatūra siekia nuo 26 iki 38°C net žiemos metu.

Unikali dengta Tropical Paradise zona su tropikų augalais ir nusistovėjusiu jūros klimatu bei 30 laipsnių temperatūra, siūlo galimybę nardyti, stebėti povandeninį koralų pasaulį bei natūraliai įdegti po permatomu stogu, šešėlyje net ir vidury žiemos – daugiau informacijos surasite www.tatralandia.sk.

Vienos dienos skipass galima išnaudoti slidinėjimui trasose arba vienam įėjimui į Tatralandia vandens parką. Detalesnė informacija apie GoPass suteikiamas galimybes yra pateikiama pirmame straipsnyje.

SVARBIAUSIA INFORMACIJA APIE CENTRĄ

Daugiau inormacijos apie centrą ir jo pasiūlymą galite gauti kasdien skambindami telefono numeriu (00421) 907 88 66 44, rašydami elektroniniu paštu info@jasna.sk ar apsilankę interneto svetainėje www.jasna.sk.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius