-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Ledo ritulininkus sveikinusi Dalia Grybauskaitė: „Tikrasis kelias į sėkmę – ryžtas, valia ir meilė Tėvynei“

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė susitiko su Lietuvos ledo ritulio nacionaline rinktine, Pasaulio ledo ritulio I diviziono B grupės čempionate iškovojusia bronzos medalius. Susitikime dalyvavo geriausio čempionato puolėjo vardą pelnęs Dainius Zubrus, geriausiu čempionato Lietuvos žaidėju išrinktas vartininkas Mantas Armalis ir kiti komandos nariai.
Dalia Grybauskaitė su Dainiaus Zubraus šeima
Ledo ritulininkų priėmimas prezidentūroje / Alfredo Pliadžio nuotr.

„Nuoširdžiai sveikinu iškovojus bronzos medalius ir pradžiuginus visus ledo ritulio gerbėjus. Jūsų pergalė – tai visos Lietuvos pergalė . Ji dar kartą liudija, kad būdami vieningi, susitelkę kaip kumštis galime įveikti stipriausius varžovus ir laimėti sunkiausias kovas. Tai puiki dovana Lietuvai. Mums visiems parodėte uždegantį pavyzdį ir įrodėte, kad tikrasis kelias į sėkmę – ryžtas, valia ir meilė Tėvynei", – sakė Prezidentė.

Šalies vadovė pabrėžė, jog sunkiu darbu ir kantrybe pasiektas triumfas suteiks rinktinės nariams dar daugiau pasitikėjimo savo jėgomis, įkvėps ir toliau atsakingai ginti Lietuvos garbę ir garsinti jos vardą visame pasaulyje. Prezidentės teigimu, ši pergalė yra puikus pavyzdys jaunajai sporto kartai.

Pasak Prezidentės, mūsų ledo ritulininkų susitelkimas ir atsidavimas suteikia viltį, kad Lietuvos ledo rinktinės laukia dar ne vienas laimėjimas.

Valstybės vadovė padėkojo vyriausiajam Lietuvos rinktinės treneriui Berndui Haakei ir visiems, prisidėjusiems prie pergalės. Prezidentės teigimu, jų pasiaukojimas, ne vienerių metų darbas, tikėjimas žaidėjų jėgomis atvedė Lietuvos rinktinę į sėkmę.

Prezidentė palinkėjo visiems komandos nariams stiprybės, naujų jėgų ir laimėjimų bei pabrėžė, jog juos palaiko visa Lietuva.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius