Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasaulio biatlono estafetės čempionais tapo norvegai, lietuviai atsiliko ratu

Rusijoje vykstančiame pasaulio biatlono čempionate vyrų estafetės 4 po 7,5 km lenktynėse Lietuvos kvartetas – Tomas Kaukėnas, Karolis Dombrovskis, Karolis Zlatkauskas ir Aleksandras Lavrinovičius – nuo nugalėtojų atsiliko ratu ir nebuvo klasifikuotas su dar trimis komandomis. Po paskutinės šaudymo linijos Lietuvos biatlonininkai nuo lyderių buvo atsilikę 9 minutėmis ir 10 sekundžių ir tarp 26-ių komandų užėmė 25-ą vietą.
Aukso medaliai atiteko norvegams.
Aukso medaliai atiteko norvegams. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Prasčiau už Lietuvos kvartetą atrodė tik serbai, kurie net nuo lietuvių buvo atsilikę 4 minutėmis 23,1 sekundės.

Po pirmojo etapo Lietuvos komanda buvo 15-ta, po antrojo jau tik 25-ta, o po trečiojo buvo dar pakilusi į 24-ąją poziciją.

Planetos čempionų titulus apgynė Norvegijos biatlonininkai – Ole Einaras Bjoerndalenas, Alexanderis Osas, Emilis Hegle Svendsenas ir Tarjei Boe.

Dešimt papildomų šovinių panaudoję ir du baudos ratus sukę norvegai distanciją įveikė per 1 valandą 16 minučių 13,9 sekundės ir 13,4 sekundės aplenkė sidabru pasipuošusią Rusijos komandą, kuriai teko panaudoti aštuonis papildomus šovinius. 28,0 sekundės nugalėtojams pralaimėję bronza džiaugėsi Ukrainos šaudantys slidininkai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius