Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusijos ledo ritulio rinktinės treneris sulauks baudos už nepagarbą varžovams finale

Rusijos ledo ritulio rinktinės treneris Olegas Znarokas ir komandos generalinis vadybininkas Andrejus Safronovas sulauks nuobaudų už tai, kad po pasaulio ledo ritulio čempionato finalo rusai išėjo iš arenos nepalaukę, kol jų varžovams bus įteikti aukso medaliai. Finale dominavusi Kanados rinktinė rusus įveikė 6:1.
Kanada – Rusija
Rusai atsiėmė medalius ir iškart paliko areną

„Šis incidentas nebuvo suplanuotas ir juos nebuvo siekta pažeminti Kanados ekipą. Tai buvo tiesiog nesusipratimas dėl netvarkos. 

Mes tikrai pritaikysime nuobaudas ir sankcijas, visų pirma, treneriui ir generaliniams vadybininkui, kurie tikrai turėjo likti ant ledo“, – TASS sakė rinktinės koordinatorius Arkadijus Rotenbergas.

VIDEO: Rusijos rinktinė palieka areną

Pasibaigus finalinėms rungtynėms ir rusams įteikus sidabro medalius pastarieji nelaukė, kol aukso apdovanojimus atsiims čempionai ir skambės nacionalinis Kanados himnas.

„Tikiuosi, kad toks nemalonus incidentas bus pirmasis ir paskutinis. Iš pradžių palauksime, kol nuobaudas skirs tarptautinė ledo ritulio federacija (IIHF), o po to spręsime dėl mūsų baudų“, – teigė A.Rosenbergas.

Rusijos rinktinės elgesys sukėlė tarptautinį skandalą. IIHF prezidentas Rene Faselis po skandalingo įvykio sakė, kad tokį dalyką jis matė pirmą kartą per 29 metus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius