-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Savaitgalį spindės Kontinentinės ledo ritulio lygos žvaigždės

„Viasat Sport Baltic” kanalas šį savaitgalį suteiks galimybę pasimėgauti Kontinentinės ledo ritulio lygos (KHL) asų žaidimu.
Ledo ritulio rungtynės
Ledo ritulio rungtynės / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Ledo ritulys

Sausio 12 ir 13 dienomis nuo 12.00 val. tiesiogiai iš Čeliabinsko bus transliuojami „Visų žvaigždžių” savaitgalio renginiai. Šventės kulminacija – geriausių lygos ritulininkų, suskirstytų į „Vakarų” ir „Rytų” rinktines, mačas. Jis vyks sekmadienį.

Nors dėl Nacionalinėje ledo ritulio lygoje (NHL) pasibaigusio lokauto Čeliabinske nepasirodys Aleksandras Ovečkinas, Jevgenijus Malkinas, penktą kartą rengiamose „Visų žvaigždžių” rungtynėse garsių pavardžių nestigs.

Savaitgalį savo meistriškumą demonstruos tokios ryškios žvaigždės, kaip Ilja Kovalčiukas, Pavelas Daciukas, Aleksandras Radulovas.

Šeštadienį bus žaidžiamos „Legendų” rungtynės, kuriose jėgas išbandys praeityje garsių Rusijos ledo ritulininkų Sergejaus Makarovo ir Viačeslavo Fetisovo komandos. Šventėje taip pat bus surengti įvairūs konkursai.

Kontinentinės ledo ritulio lygos „Visų žvaigždžių” savaitgalio renginiai – jau sausio 12 ir 13 dienomis nuo 12.00 val. –  per „Viasat Sport Baltic”.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius