Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šeštoji vieta pasaulio čempionate atiteko lietuviško kraujo turinčiai Caitlin Yankowskas

Pasaulio dailiojo čiuožimo čempionate Maskvoje kiek netikėtai suradome lietuvišką akcentą porų varžybose. Šeštąją vietą iškovojo lietuviško kraujo turinti Caitlin Yankowskas ir jos partneris Johnas Coughlinas. 20-metė amerikietė ir J.Coughlinas šiemet pirmą kartą tapo Amerikos čempionais, o tai buvo jų debiutas planetos pirmenybėse.
C.Yankowskas ir J.Coughlinas pasaulio dailiojo čiuožimo čempionate užėmė 6-tą vietą.
C.Yankowskas ir J.Coughlinas pasaulio dailiojo čiuožimo čempionate užėmė 6-tą vietą. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pora užėmė aukštą šeštąją vietą, o merginos pavardė ir išvaizda privertė susimąstyti. Galbūt ji turi lietuviškų šaknų? Po pasirodymo Caitlin mielai sutiko pasikalbėti ir labai maloniai nustebo dėl klausimų apie Lietuvą.

„Jūs esate iš Lietuvos? Wow! Tu esi šviesiaplaukė, kaip ir aš (šypsojosi). Mano seneliai, tėčio tėvai yra lietuviai. Per karą jie emigravo į Didžiąją Britaniją, o vėliau į Jungtines Amerikos Valstijas. Aš gimiau Kolorade ir nė sykio nebuvau Lietuvoje. Bet labai norėčiau aplankyti savo senelių gimtinę. Žinau, kad Vilnius yra labai gražus miestas. Perduokite linkėjimus Lietuvai“, – 15min.lt sakė C.Yankowskas.

Mergina čiuožti pradėjo nuo šešerių, kartu su savo seserimi Erica. Vėliau ji lankė baleto pamokas, bet galų gale nusprendė tapti profesionalia čiuožėja. Po laisvojo šokio C.Yankowskas neslėpė, kad šeštoji vieta – kur kas daugiau nei ji tikėjosi prieš čempionatą.

„Šiandien mes labai pasitikėjome savo jėgomis ir buvome susikaupę. Amerikoje įgavome labai daug patirties ir šiandien pasirodėme puikiai. Mūsų karjera tik prasideda, todėl ateityje tikimės daug gražių pergalių“, – pasakojo C.Yankowskas.

Jos partneris J.Coughlinas po pasirodymo pabučiavo ledą ir savo pasirodymą paskyrė prieš metus mirusiai mamai.

C.Yankowskas ir J.Coughlino laisvoji programa: 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius