Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Česnakai

Visos temos
Česnakai Česnakai

Česnakai yra prieskoninis augalas. Juose gausu angliavandenių, azotinių medžiagų, daug baltymų, eterinių aliejų, fitosferino, glikozido alijino, metalo druskų, mikro- ir makroelementų, riebalų, vitaminų B, C.

Aštrus česnako skonis ir kvapas, kurį sukelia eterinis aliejus, lemia česnako vartojimą kulinarijoje. Jis suteikia maistui aštrų, pikantišką ir savitą kvapą. Kad šios savybės išliktų, smulkintas česnakas į patiekalus dedamas baigiant virti.

Edita Medeina meškinių česnakų plantacijoje

Gamtos gidė: nei maišais nešti, nei kitiems parduoti šio augalo negalima, bet ar tai lietuvius sustabdo?

Natūralios priemonės prakaitavimui mažinti

Smirdite? Naminės priemonės prastam kūno kvapui sumažinti

Čili troškinys

Šeimos vakarienė: širdis šildantis čili troškinys

Britų karališkoji šeima

4 maisto produktai, kurių niekada nevalgo britų karališkoji šeima

Kiaušinis

3 būdai sėkmingai išvirti kiaušinį be lukšto: nebūtinai net reikės acto

Kamamberas

Palaimos viršūnė: burnoje tirpstantis kamamberas su česnakine duonele ir slaptu ingredientu

Blogas kvapas iš burnos

Iš burnos padvelkė česnakais? Mokslininkės rado naują priemonę jam numalšinti

Žuvis su ananasais

3 receptai, kuriuose susitinka nederantys ingredientai: ar būsit drąsūs ir išbandysit?

Virta česnakinė kiaulienos šoninė

Virta česnakinė kiaulienos šoninė iš „Aurimėlio virtuvės“

Užsisakykite 15min naujienlaiškius