-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jautiena

Visos temos
Jautiena „Biovelos“ nuotr./Jautiena

Jautiena – galvijų (karvių) mėsa. Tai viena iš pagrindinių mėsos rūšių, plačiai naudojamų Australijoje, abiejose Amerikose, Europoje.

Brandintos jautienos paruošimas NORFOJE
Reklama

Trys „Norfos“ sėkmės raktai: kas užtikrina įmonės klestėjimą?

Jautienos kepsnys.
Reklama

Nuodėmės vertas kepsnys iš sausai brandintos jautienos – restorano efektas namuose per kelias minutes

Jautienos sriuba

Jautienos sriuba: paruošite lengvai ir greitai!

Čili troškinys

Šeimos vakarienė: širdis šildantis čili troškinys

Jautienos ryžiai

Supermaisto naujokai – „jautienos ryžiai“: nematyta ne tik spalva, bet ir maistinės savybės

Šaldyta mėsa

„Nusipirkot mėsą ir – į šaldiklį“: kiek ilgai ji ten gali būti?

Jautienos didkepsnis

Jautienos didkepsnis: ar galėsite atsispirti?

Sultinys / Milda Savickaitė

Patirta kelio trauma paskatino lietuvę sukurti Europoje dar nematytą išradimą

Norite paruošti romantišką vakarienę mylimajai? Štai keletas patarimų ir gardžių receptų
Reklama

Norite paruošti romantišką vakarienę mylimajai? Štai keletas patarimų ir gardžių receptų

Užsisakykite 15min naujienlaiškius