Svogūnai Visos temos

Svogūnai Svogūnai

Svogūnai – daržovė. Kulinarijoje svogūnas naudojamas virtas, keptas, troškintas, ruošiant įvairius patiekalus, kaip prieskoninė daržovė, rečiau kaip viena pagrindinių patiekalo dalių.

Parduotuvė

Prieš Velykas – pasirinkti svogūnų lukštų į parduotuvę: lietuvių apsukrumui ribų nėra

Natūralios priemonės prakaitavimui mažinti

Smirdite? Naminės priemonės prastam kūno kvapui sumažinti

Čili troškinys

Šeimos vakarienė: širdis šildantis čili troškinys

Britų karališkoji šeima

4 maisto produktai, kurių niekada nevalgo britų karališkoji šeima

Mikrobangų krosnelė

5 dalykai, kurių nežinojote, kad galite padaryti su mikrobangų krosnele

Lašišos salotos

Tobulas pasiūlymas vakarienei: paprastos ir skanios lašišos salotos

Lėtai kepta kiaulienos sprandinė su svogūnu padažu

Lėtai kepta kiaulienos sprandinė su svogūnų padažu: jūs tikrai neatsispirsite šiam skoniui

Netikėta idėja Kūčių stalui

Netikėta idėja Kūčių stalui: Raimondos bulviniai suktinukai su silkės įdaru

Vištienos troškinys

Paprasti, gardūs ir greiti pietūs: valgys visi – kumpelių, daržovių ir bulvių troškinys

Užsisakykite 15min naujienlaiškius