Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.M.Brazausko dovana žmonai – atviriausias interviu

Prieš šešiasdešimtąjį žmonos Kristinos gimtadienį Lietuvos Prezidentas Algirdas Mykolas Brazauskas jai pasiryžo įteikti neeilinę dovaną.
Foto naujienai: A.M.Brazausko dovana žmonai – atviriausias  interviu
Gretos Skaraitienės nuotrauka / zmones24.lt
Prieš šešiasdešimtąjį žmonos Kristinos gimtadienį Lietuvos Prezidentas Algirdas Mykolas Brazauskas jai pasiryžo įteikti neeilinę dovaną. Aukščiausios valdžios postus užėmęs vyras pirmą kartą atvirai papasakojo savo meilės ir bendro gyvenimo su Kristina istoriją. A.M.Brazauskas atviravo, jog dabartinė jo žmona iš esmės pakeitė jo kasdienybę ir kad ši moteris galėtų būti pavyzdžiu visoms Lietuvos moterims. Anot Prezidento, ideali moteris ta, kuri kiekvieną rytą šypsosi, kuri nevaikšto „kaip kūtvėla iki dvylikos“, kuri niekada nevėluoja, skaniai gamina valgyti ir, žinoma, neužmiršta pabučiuoti savo vyro.
Laidoje „Gyvenimas pagal moteris“ išgirsite pokalbį ir su pačia K.Brazauskiene, kuri ką tik atšventė savo 60-tąjį jubiliejų. Žurnalistams moteris buvo jau seniai pažadėjusi, jog po šventės atskleis daugybę paslapčių. Ir reikia pripažinti, kad savo žodį ji tesėjo su kaupu. Ne tik atvirai papasakojo daugybę intriguojančių savo gyvenimo istorijų, bet ir patikėjo užsienio kelionėse pačios filmuotą medžiagą, kurioje užfiksuotos intriguojančios garsiausios Lietuvos poros akimirkos ir linksmi ponios Kristinos komentarai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius