Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Agnė Ditkovskytė: esu laisva mergina!

Panašu, kad lietuvių kilmės aktorės Agnės Ditkovskytės (20) širdies žaizdas gydo nauja meilė. Na, kol kas - bent jau draugystė.
Foto naujienai: Agnė Ditkovskytė: esu laisva mergina!
Gedmanto Kropio nuotrauka / zmones24.lt

Panašu, kad lietuvių kilmės aktorės Agnės Ditkovskytės (20) širdies žaizdas gydo nauja meilė. Na, kol kas - bent jau draugystė. Rusijos spauda suūžė, kai praėjus pusmečiui po skyrybų su populiariu aktoriumi Aleksejumi Čiadovu (28) Agnė vienoje Maskvos kavinėje paparacų buvo pastebėta sparčiai populiarėjančio dainininko Romano Kengos (27) draugijoje. Jiedu ne tik mėgavosi itališka virtuve, bet ir meiliai burkavo. Mergina net prisėdo vaikinui ant kelių, o šis ją smarkiai glaudė prie savęs. „Esu laisva mergina! Su kuo noriu, su tuo ir leidžiu laiką. Tai - mano asmeninis reikalas", - į komentarus, kaip visada, nesileidžia jaunoji aktorė. Tačiau jai artimi šaltiniai tikina, kad jaunuoliai susipažino oro uoste ir pradėjo susitikinėti visai neseniai, nes Agnė sunkiai išgyveno dėl skyrybų su Aleksejumi: jųdviejų meilė truko trejus metus. Bet Romanas gali tapti žmogumi, kuris ją paguos ir išgydys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius