Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Agnė Petravičienė: nesiskiriu ir neturiu meilužių

„Kelio į žvaigždes“ dalyvė Agnė Petravičienė (32), praūžus didžiajai populiarumo bangai ir skandalams su garsiuoju dainininku Radži, mėgaujasi šeimynine laime bei gyvena įprastą gyvenimą.
Foto naujienai: Agnė Petravičienė: nesiskiriu ir neturiu meilužių
Gedmanto Kropio nuotrauka / zmones24.lt
„Kelio į žvaigždes“ dalyvė Agnė Petravičienė (32), praūžus didžiajai populiarumo bangai ir skandalams su garsiuoju dainininku Radži, mėgaujasi šeimynine laime bei gyvena įprastą gyvenimą.

Neišsiskyrėme

„Namo mes neparduodame, nes girdėjau, kad jau pardavėme, neišsiskyrėme ir nesiruošiame skirtis. Neturiu meilužių, o jeigu ir norėčiau, abejoju, ar surasčiau geresnį už savo vyrą. Meilužių ieško tos, kurios neturi ką veikti arba kurioms su galva negerai“, – šmaikščiai pokalbį pradeda Agnė Petravičienė. Moteris sako, kad vienas iš svarbiausių bei naujausių jos gyvenimo įvykių yra neseniai sūnaus prieita Pirmoji Komunija. „Ačiū Dievui, pagaliau baigėsi dideli rūpesčiai, nes čia tas pat, kaip diplominį darbą gintis. Reikėjo gaudyti sūnų už pakarpos, kad viską atsiskaitytų. Buvau jo tikybos mokytoja – pati pasikartojau kursą“, – sako Agnė. Sūnaus prieita Pirmoji Komunija buvo šeimos šventė, pasibaigusi jaukia vakariene su pačiais artimiausiais žmonėmis.
Moteris juokiasi, kad tam tikrų dalykų žurnalistams ji tiesiog nenori pasakoti, nes tai pernelyg asmeniška. „Maža to, apie save jau ir anekdotų prisiklausau. Nors mirk iš juoko, juos išgirdusi! Draugė pasakojo, kad netyčia nugirdo dviejų bobučių pokalbį: „Tu žinai, aš mačiau, kad Agnė perka brokolius, reikės parekomenduoti savo anūkei, nes dėl to turbūt moteris tokia liekna.“ Tikras absurdo teatras!“, – juokiasi buvusio šou „Kelio į žvaigždes“ dalyvė. Agnė prisipažįsta, kad nuo tada, kai ji išėjo iš muzikinio realybės šou, vengia viešumos ir nejaukiai jaučiasi, kai ją atpažįsta gatvėje. „Turiu tokią svajonę: noriu nueiti su gera drauge į kavinę, atsipalaiduoti, pabūti, bet kam man reikia, kad paskui kalbėtų: su kuo, ką ir kiek Agnė valgė, ką gėrė. Niekaip negaliu priprasti prie įkyrių žvilgsnių“, – prisipažįsta ji.

Be rožinių akinių

Agnė skuba patikslinti, kad rožinių akinių niekada nenešiojo – mėgstamiausi yra juodi. „Aš realiai žiūriu į gyvenimą ir nesvaičioju, kad dabar dainuosiu visą gyvenimą. Muzika yra muzika, o gyvenimas liks gyvenimu. Man labai svarbi šeima, darbas, o tik paskui kūryba. Jei kviečia pakoncertuoti, džiaugiuosi, bet ir be koncertų aš tikrai turiu ką veikti. Dabar priiminėju rašytojus, organizuoju su jais prezentacijas, parduodu automobilius ralistams. Štai neseniai su vyru pardavėme vieną, nes jau nebevažiavo. Dar kol kas vyksta namo statybos. Taigi, matote, turiu šimtus reikalų!“ – nesiskundžia veikli moteris. Agnė su vyru savo svajonių namą pradėjo statyti prieš trejus metus. Dabar šeimai beliko tik apdailos darbų rūpesčiai. „Kažkada galvojau, kad turėti namą – neįgyvendinama svajonė. Tačiau ši mintis mane ir paskatino pabandyti įgyvendinti savo sumanymą. Statydami namą daug ką darėme patys, nes mes – ne milijonieriai, neturime turtingų tėvų“, – džiūgauja apie įgyvendintą svajonę kalbėdama moteris. Agnė kartu su vyru iškasė namo pamatus, pirko armatūrą, pjūklus ir net vadovavo statybų darbams, mat antroji pusė tuo metu intensyviai dirbo. „Iš pradžių į mane vyrai keistai žiūrėjo, bet paskui įsitikino, kad aš – ne pėsčia moteris“, – juokiasi ji. Įsirengusi namą, moteris svajoja jo antrajame aukšte įkurti jaukią „muzikos studiją“.

Krizių buvo

Agnė neslepia, kad jos šeimoje, kaip ir visose, visko buvo. Nelengvas laikotarpis moteriai buvo pagimdžius sūnų. Vėliau jis sunkiai sirgo, sunkus laikas buvo ir grįžus po realybės šou. Nors Agnė prisipažįsta, kad yra sunkaus charakterio, su vyru jiedu laimingai gyvena jau dvylika metų. „Mes nesame „sulipę“ ir nezyziame vienas kitam, pavyzdžiui, dėl neišvirtų pietų. Šeima – didžiulė atsakomybė“, – sako Agnė Petravičienė. Paklausta, ar ji nesusirgo žvaigždžių liga, moteris tik nusijuokia. „Tokios ligos aš nepažįstu. Žinau, kas yra bronchitas, sinusitas!“ – šmaikštauja moteris. Kol kas apie šeimos pagausėjimą Petravičiai negalvoja. „Kai gimdžiau, vos nenumiriau, vaikas – taip pat. Taigi dabar apie tai nemąstau. Sūnus jau didelis. Dabar noriu pagyventi tiesiog savo malonumui. Todėl meluočiau, jei sakyčiau, jog noriu dar vieno vaikelio“, – atvirai išsako savo mintis temperamentingoji Agnė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius