Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Agnieška Dobrovolska: suplanuotas kūdikis

Tai, kad dainininkė ir vedybų planuotoja Agnieška Dobrovolska (29) pastaruoju metu atrodo papilnėjusi, ne vis dar madingų po krūtine pradedančių platėti suknelių kaltė.
Foto naujienai: Agnieška Dobrovolska: suplanuotas kūdikis
Gretos Skaraitienės nuotrauka / zmones24.lt
Temos: 1 Kūdikis
Tai, kad dainininkė ir vedybų planuotoja Agnieška Dobrovolska (29) pastaruoju metu atrodo papilnėjusi, ne vis dar madingų po krūtine pradedančių platėti suknelių kaltė. Ji iš tiesų laukiasi antros atžalos! Kaip visada kvatojanti ir gera nuotaika trykštanti Agnieška nebesigina: dviejų vaikų mama turėtų tapti antroje spalio pusėje. „Viskas tiksliai suplanuota, net kūdikio gimimo data, – juokiasi. – Tik vis dar nežinome, berniuko ar mergaitės laukiamės, o jau norėtume rinkti vardus.“ Tarp pirmagimio Luko ir antrosios atžalos bus metų ir dešimties mėnesių skirtumas. Agnieška pasakoja su vyru Andriumi (27) nutarę kuo greičiau galvoti apie antrą vaiką, nes po didesnės pertraukos vėl grįžti prie „kūdikiškų“ rūpesčių būtų sunku. „Žinau, kad bus labai sunku ir dabar“, – sako Agnieška. Bet dėl šeimos reikalų ji neketina mesti kūrybinių planų, pasakoja jau priimanti užsakymus kitų metų vestuvėms rengti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius