Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Alexanderis Rybakas: jokių žvaigždės įnorių

Paprastas megztinukas, tamsūs akiniai, didžiulis paties tempiamas lagaminas... Vidurdienį iš Varšuvos atskridę keleiviai, ko gero, net neįtarė, kad vyko tuo pačiu lėktuvu su žvaigžde - „Eurovizijos" nugalėtoju Alexanderiu Rybaku (23).
Foto naujienai: Alexanderis Rybakas: jokių žvaigždės įnorių
Viganto Ovadnevo nuotrauka / zmones24.lt

Paprastas megztinukas, tamsūs akiniai, didžiulis paties tempiamas lagaminas... Vidurdienį iš Varšuvos atskridę keleiviai, ko gero, net neįtarė, kad vyko tuo pačiu lėktuvu su žvaigžde - „Eurovizijos" nugalėtoju Alexanderiu Rybaku (23). Po Norvegijoje gyvenančio vaikinuko pergalės populiariajame konkurse buvo kalbų apie staigų sužvaigždėjimą ir įnoringą reikalavimų sąrašą: mažiausiai keturių žvaigždučių viešbutis ir liukso kambarys, kelionei per miestą - tik „Mercedes" automobilis, numeryje - gausiai pripildyti ir iš anksto apmokėti mini barai... Bet Vilniaus oro uosto atvykimo salėje Alexanderis pasirodė kaip paprastas keleivis, nesispyriodamas sėdo į organizatorių pasiūlytą automobilį „Škoda". Vaikinas neslėpė, kad apie Lietuvą šį bei tą žino: „Graži šalis. Mano tėtis čia nemažai yra keliavęs. Sakė, kad labai graži gamta. Ir virtuvė gera, todėl tikiuosi skaniai pavalgyti."

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius