Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Andrius Rimiškis. Katastrofa! Skolos, nelaimės ir bemiegės naktys...

Bėda veja bėdą... Nelaimės ir skolos tiesiog persekioja populiarų dainininką Andrių Rimiškį (22). „Turbūt dabar kažkoks Juodasis Mėnulis...“ – atsidūsta vaikinas ir žurnalui „Privatu!“ sutinka atvirai papasakoti apie savo ne itin linksmą dabartinio gyvenimo periodą.
Vaida Pužaitė ir Andrius Rimiškis
Mariaus Žičiaus nuotrauka / Mariaus Žičiaus nuotrauka
Bėda veja bėdą... Nelaimės ir skolos tiesiog persekioja populiarų dainininką Andrių Rimiškį (22). „Turbūt dabar kažkoks Juodasis Mėnulis...“ – atsidūsta vaikinas ir žurnalui „Privatu!“ sutinka atvirai papasakoti apie savo ne itin linksmą dabartinio gyvenimo periodą.

Dosjė:
Vardas, pavardė: Andrius Rimiškis.
Gimimo data, vieta: 1986 12 13, Jūžintai, Rokiškio rajonas.
Šeima, kurioje gimė: tėtis dirba priešgaisrinėje stotyje, mama – pradinių klasių mokytoja, sesuo Raminta (11) – moksleivė.
Meilė: jau ne vienerius metus draugauja su šokėja Vaida Pužaite (24).
Šeiminė padėtis: nevedęs.
Pasiekimai: pasibaigus realybės šou „Kelias į žvaigždes“, dainininkas 2006-aisiais išleido debiutinį albumą „Mes vyrai“, kurio per kelis mėnesius parduota beveik 40 000; šis albumas iš karto tapo platininis; „Lietuvos ryto“ televizijoje vedė laidą apie žvejybą; iki šiol užsiima verslu.

– Andriau, pastaruoju metu Tavo gyvenime vien nesėkmės. Gal jau baigėsi tas juodasis periodas?
– Tikrai ne. Panašu, kad jis nesibaigs greitai. Manau, viskas tik įsibėgėjo į blogąją pusę...

– O kas konkrečiai Tave neramina?
– Mane neramina nevykdomi darbai. Sustingo veikla mano vadovaujamoje statybos bendrovėje, smarkiai sumažėjo koncertų. Tiesiog dabar nelabai palankus periodas.

– Sunku finansiškai?
– Nelengva nei finansiškai, nei psichologiškai... Jei praėjusių metų koncertų skaičių palyginčiau su šiųmetiniais, darosi visai liūdna, nes dabar jų sumažėjo maždaug 70 procentų...

– Bet juk reikia gyventi toliau, nenukabinti nosies. Kaip sukiesi?
– Šiuo metu vyksta bylinėjimasis su įmonėmis, kurios skolingos mano vadovaujamai statybų bendrovei. Pinigų bandau užsidirbti, kiek įmanoma, koncertuodamas. Po truputį stengiuosi suktis.

– O kokios skolos Tau neduoda ramybės? Tik Tavo įmonei yra prasiskolinę? O gal ir Tavo bendrobė turi skolų?
– Nemažą sumą mums skolingos kitos bendrovės. Žinoma, ir mes turime skolų. Tačiau, palyginti su kitomis įmonėmis, mano vadovaujamos bendrovės įsiskolinimas yra menkas.
Dabar yra laukimo periodas, nes vyksta teisminiai procesai. Šiuo metu mūsų bendrovėje nevykdoma veikla.

– Ar daug darbuotojų teko atleisti?
– Beveik visus, nes nebuvo kito pasirinkimo. Juk negali lįsti į dar didesnes skolas (atsidūsta)...

– Kaip jauteisi, kai tekdavo pasakyti darbuotojui: „Deja, privalau Tave atleisti?“
– Be abejonės, būdavo nepatogu. Labai gaila žmonių, tačiau nebuvo kitos išeities. Padėjau jiems, kiek galėjau, rekomendavau į kitas darbo vietas.

– Negalvoji įmonei paskelbti bankroto?
– Tai neįmanoma padaryti. Tiesiog skolos, kurias man turi grąžinti, yra keturis kartus didesnės už tas, kurias aš turiu atiduoti. Pagal įstatymą net negalėčiau skelbti bankroto.

– O kokios dydžio skolas Tau privalo grąžinti?
– Tai yra didžiulės sumos. Nenorių jų vardyti. Tiesiog pasakysiu, kad tai ne 100 000 ar 200 000 litų (atsidūsta)...

– Ar daug bemiegių naktų buvo per šį nelengvą periodą?
– Taip, ir mane vis dar kankina bemiegės naktys. Dažnai galvoju, kaip geriau viską padaryti.

– Nesigaili, kad ėmeisi tokios veiklos?
– Ne, nėra dėl ko. Juk ne tik mano bendrovėje šiuo metu yra tokia situacija. Visoje Lietuvoje tas pats!.. Ne tokie rykliai skęsta...

– Sakoma, kad bėda po vieną nevaikšto. Prie visos puokštės nesėkmių neseniai prisidėjo ir nelemta avarija, į kurią pateko Tavo mylimoji Vaida…
– Iš tikrųjų pastaruoju metu man nesiseka. Kažkoks Juodasis Mėnulis, užtemimas... Dėl avarijos galiu pasakyti tik tiek, kad vyksta ikiteisminis tyrimas. Policija nusprendė, jog Vaida nekalta dėl eismo įvykio, tačiau liudininkas apskundė tokį sprendimą. Taigi nuosprendis toliau tiriamas, bet jau beveik viskas baigta ir laukiama, kol galutinai bus pasakyta, kad Vaida nėra įvykio kaltininkė.

– Pasakyk atvirai, ar šis sunkus periodas nepakenkė Tavo ir Vaidos santykiams?
– Mes suprantame vienas kitą. Žinoma, susierziname dėl įvairių smulkmenų, tačiau tai nekenkia mūsų santykiams.

– Turbūt nekilo minčių apie skyrybas?
– Ne, ne, jau ir taip užtenka tų nesėkmių. Dabar mažiausiai reikėtų skyrybų.

– Nesusirgai depresija per šį sunkų laikotarpį?
– Nesusirgau ir nežinau, ar susirgsiu. Tiesiog psichologinis išsekimas, nuovargis ir nuolatinė įtampa vargina. Tikiuosi išvengti depresijos, nusispjaunu tris sykius ir pabeldžiu triskart į medį.

– Kaip reaguoja Tavo tėvai į nesėkmių ruožą?
– Mama yra labai jautrus žmogus, tėtis mažiau rodo savo jausmus. Abu tėvai labai nervinasi. Taip turbūt visi tėvai sielojasi dėl savo vaikų. Jaučiu jų moralinę paramą. Tiesiog stengiamės nesureikšminti šio sunkaus periodo. Reikia viską priimti taip, kaip yra, t. y. toliau dirbti ir žiūrėti į priekį.

– Gal šiame nesėkmių ruože nuspręsi atšvęsti gražiausią šventę – savo ir Vaidos vestuves? Juk Lietuva jau seniai jų laukia!..
– Kasdienis klausimas. Nežinau, kada tai bus, bet kai vestuvės vyks, tikrai sužinosite – nežadu visko nuslėpti.

– Ar bent jau šnekate apie konkrečius planus?
– Nieko dar nesame numatę, nes dabar ir taip yra visokių problemų. Tiek finansiškai, tiek morališkai vestuvėms reikia subręsti.

– O iš tėvų pusės, kurie turbūt labai laukia anūkų, nejaučiate jokio spaudimo?
– Be abejonės, yra šioks toks spaudimas (juokiasi). Suprantame, kad tėvai labai laukia anūkų, tačiau mes kol kas sakome „ne“. Iš pradžių bus vestuvės, o tik paskui vaikai.

„Taip, mane vis dar kankina bemiegės naktys. Dažnai galvoju, kaip geriau viską padaryti. Labai daug nervų ir įtampos viskas kainuoja.“

Vaida Pužaitė (24)
Sunkus laikotarpis jo nepakeitė

Žurnalui „Privatu!“ Andriaus mylimoji Vaida sako, kad sunkus laikotarpis nepakenkė jų santykiams. Priešingai – esą viskas tik į gerą. „Kiekvienas išbandymas gyvenime tik sustiprina santykius su kitu žmogumi. Viskas yra gerai. Tikiuosi, kad taip bus dar ilgai“, – geros nuotaikos nepraranda pašnekovė. Vaida sako, jog nors pastaruoju metu buvo daug sunkių akimirkų, tačiau tai nė kiek nepakeitė jos mylimojo. „Jis nuo draugystės pradžios buvo labai paprastas ir nuoširdus. Andrius man iš karto parodė savo veidą ir atskleidė, koks gali būti. Sunkus laikotarpis jo nepakeitė. Aš tai labai vertinu“, – atvirai sako V. Pužaitė.
Paklausus, ar mergina nesijaudina dėl to, kad kuriam laikui teks užmiršti planus apie vestuves, ji tik šypteli. „Manau, kad bus tokia akimirka, tik reikia šiek tiek palaukti. Tai baltai suknelei bus savas laikas – kol kas nesijaudinu, kad teks ją primiršti. Kuo ilgiau lauksi, tuo tas momentas bus įdomesnis“, – kalba V. Pužaitė.

Skolingi valstybei?
Deivydas Zvonkus (31)

Kalbama, kad į nemalonią finansinę padėtį šįmet pateko dainininkas Deivydas Zvonkus. Muzikantas neva turėtų pakloti apvalią sumelę Valstybinei mokesčių inspekcijai – jis esą kelerius metus nemokėjo pridėtinės vertės mokesčio. Na o Deivydo žmona Natalija Zvonkė (26) esą įsiskolinimų neturi. „Aš tvarkingai moku mokesčius, o Deivydui iškilo šiokių tokių nesklandumų. Suprantu, kad nežinojimas neatleidžia nuo atsakomybės. Mokesčiai valstybei mums yra šventas dalykas, todėl viską sutvarkysime“, – sako N. Zvonkė.

Violeta (34) ir Vilius (30) Tarasovai
Su tokiais pačiais sunkumais, kaip ir Zvonkai, dabar susidūrė ir kita pramogų pasaulio pora – Violeta ir Vilius Tarasovai. Muzikantai neslepia, kad tai jiems buvo didžiulis smūgis.
„Kai gavau popierius, man tiesiog pakirto kojas! Tokios pinigų sumos ir būtent tuo laikotarpiu, kai yra sunkiausia!.. Dieve, kodėl bėdos žmogų užklumpa taip netikėtai“, – kalba Violeta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius