Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Angelina Jolie ir Bradas Pittas: priklausomybė nuo vaikų

Brangelinai (taip vadinami Bradas (45) ir Angelina (34) - red. past.) trūksta laiko, kad tinkamai galėtų rūpintis atžalomis. Kalbama, Maddoxas (8), Paxas (5), Zahara (4), Shiloh Nouvel (3) yra visiškai nevaldomi.
Foto naujienai: Angelina Jolie  ir Bradas Pittas: priklausomybė nuo vaikų
AOP nuotr. / zmones24.lt

Brangelinai (taip vadinami Bradas (45) ir Angelina (34) - red. past.) trūksta laiko, kad tinkamai galėtų rūpintis atžalomis. Kalbama,  Maddoxas (8), Paxas (5), Zahara (4), Shiloh Nouvel (3) yra visiškai nevaldomi. „Vaikai vakarieniauja apie 23 valandą, o jų valgis - tai mėsainiai, sūris, džiūvėsiai, bulvių traškučiai, vynuogės ir šokoladas. Vaikai miega Brado ir Angelinos lovose. Zahara užmiega su mėgstamiausios pasakų personažės - Miegančiosios Gražuolės - suknele, išmarginta šokolado dėmėmis", - pasakoja šeimos draugas.

Didžiausi šios šeimos pramuštgalviai - Maddoxas ir Paxas. Auklės juos vadina „double trouble" (lietuvių k. „dviguba problema"). „Angelinos ir Brado atžalos turi visus žaislų parduotuvėse esančius žaislus. Holivudo aktorių namų sienos išterliotos dažų dėmėmis. Kartą Maddoxas sugalvojo mažylei Vivienne į ausį įsegti žiedą. Jis sakė, kad pats smeigtuku pradurs mergytei ausis. Išsigandusi Angelina nuvedė dukrą pas profesionalų auskarų vėrėją, kad jis Vivienne pradurtų ausis anksčiau už Maddoxą. Bradas būna griežtesnis su atžalomis, tačiau Jolie mano, kad jei vaikams viskas leidžiama, tobulėja jų pasaulėjauta, - pasakoja aktorių namuose dirbantys žmonės. - Beje, jie nori dar dviejų vaikų: vieną trokšta pagimdyti Angelina, o kitą - įsivaikinti."

Vaikai - ne vienintelė poros problema. Neseniai Jennifer Aniston (40) iš vakarėlio grįžo įkaušusi. Ji panoro pabendrauti su Bradu ir surinko jo telefono numerį. Atsiliepė Angelina. Kai Jennifer išgirdo Jolie balsą, ji tiesiog įsiuto. Moterų pokalbis buvo trumpas, o jo pabaigoje Aniston pareiškė nekenčianti Jolie. Brado mylimoji jai atkirto tuo pačiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius