Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ankstyva diagnozė išgelbėjo Robertą DeNiro nuo prostatos vėžio

Ne tik paprastiems mirtingiesiems tenka susidurti su sunkumais. Nemažai kino žvaigždžių, politikų ir kitose srityse garsių vyrų yra susidūrę su prostatos vėžiu.
Foto naujienai: Ankstyva diagnozė išgelbėjo Robertą DeNiro nuo prostatos vėžio
TV3 nuotr. / zmones24.lt
Ne tik paprastiems mirtingiesiems tenka susidurti su sunkumais. Nemažai kino žvaigždžių, politikų ir kitose srityse garsių vyrų yra susidūrę su prostatos vėžiu. Žymusis beisbolo žaidėjas Joe Torre, politikas Rudy Giuliani, vienas žymiausių Amerikos golfo žaidėjų Arnoldas Palmeris, populiarus dainininkas ir muzikantas jamaikietis Harry Belafonte, politikai Bobas Dole, Colinas Powellas, Johnas Kerry ir nepakartojamas aktorius Robertas DeNiro – visi jie, reguliarių tyrimų metu užtikę prostatos vėžį pirmose stadijose, nugalėjo baisią ligą.
Nors apie sunkias ligas žmonės yra linkę nutylėti, jas nugalėję jie nori padėti kitiems. Daugelis pasaulyje pripažintų vyrų prisideda prie organizacijų, kurios remia prostatos vėžio prevenciją ir skatina prisijungti prie jų vykdomų sveikatinimo programų.
„Dėl ligos užtikimo pradinėse stadijose ir puikios fizinės būklės daktarai prognozuoja visišką išgijimą“, – prieš šešerius metus gerbėjams sužinojus apie aktoriaus Roberto DeNiro bėdas situaciją aiškino jo atstovas Stanas Rosenfieldas.
Dabar įvertinta dviem „Oskarais“ ir begalę kitų apdovanojimų gavusi kino žvaigždė, sėkmingai įveikusi klastingą ligą, toliau savo gerbėjus stebina puikiais kino filmais, vaidmenimis ir darbais.
Iki TV6 „ūsų“ akcijos prieš prostatos vėžį liko 6 dienos. Jos organizatoriai kviečia suskubti ir susirūpinti savo sveikata.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius