Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Arvydas Martinėnas-Vudis. Metė gerti. Atsisakys ir sekso?!

Pastaruoju metu dainininko Arvydo Martinėno, arba tiesiog Vudžio, gyvenime tik pokyčiai. Jis persidažė plaukus, metė gerti. Gal vaikinas greitai atsisakys ir intymių santykių?
Foto naujienai: Arvydas Martinėnas-Vudis. Metė gerti. Atsisakys ir sekso?!
Viganto Ovadnevo nuotrauka / zmones24.lt

Vardas, pavardė: Arvydas Martinėnas.

Gimimo data, vieta: 1983 11 27, Kaunas.

Šeima, kurioje gimė: mama - Eugenija, tėčio neturi; turi interjero dizainą studijuojantį brolį Aurimą ir fizikos mokslus baigusį brolį Andrių.

Šeiminė padėtis: nevedęs.

Pasiekimai: sėkmingai dalyvavo LNK projekte „Kelias į žvaigždes“; šou nelaimėjo, tačiau tapo finalininku; vėliau užėmė 3-iąją vietą muzikiniame šou „Nacionalinė muzikos lyga“; yra „Bravo“ apdovanojimo laimėtojas.


Pastaruoju metu dainininko Arvydo Martinėno, arba tiesiog Vudžio, gyvenime tik pokyčiai. Jis persidažė plaukus, metė gerti. Gal vaikinas greitai atsisakys ir intymių santykių? Ne, jis nestos į vienuolyną - tiesiog jo mylimoji dažnai išvyksta dirbti į Italiją. O kai taip būna, muzikantas laiką leidžia su geru bičiuliu.


Mergina nerimauja


Neseniai pasklidusios kalbos esą dainininkas Vudis neištikimas savo merginai Sandrai Stučinskaitei (22) yra iš piršto laužtos. Na, bent jau taip tikina Arvydas. Vaikinas sako, jog jis laimingai gyvena su širdies drauge. Tiesa, Sandra neretai išvyksta į Milaną (Italijoje), mat ten ji dirba modeliu. Tačiau Vudžiui tai anokia čia problema. Vaikinas teigia, kad toks gyvenimas jų santykių tikrai negadina.

„Šiuo metu ir vėl esu vienas. Sandra grįš maždaug po mėnesio. Todėl dabar  pas mane svečiuojasi kolega iš „Kelio į žvaigždes“ Rūlė“, - pasakoja vaikinas. Vudis tikina, kad jam nebaisu išleisti simpatiškos merginos už tūkstančio kilometrų. Jis sako Sandra pasitikintis. „Aš pripratęs. Ji jau seniai važinėja dirbti į Milaną. Ar ji mane ramia širdimi palieka? Nemanau! Nors dabar jau gal išvyko ir ramesnė. Neseniai visiškai atsisakiau alkoholio, todėl dabar yra ir mažiau pagundų. Dažniausiai sėdžiu namuose, kuriu naujas dainas. Manęs dabar neblaško jokie tūsai, po kurių paskui negaliu 2-3 dienas atsigauti“, - atvirai kalba pašnekovas.

Ar anksčiau buvo tokių įvykių, dėl kurių Sandra turėtų pagrindo nepasitikėti savo vaikinu? Vudis nurausta: „Na taip, labai audringai atšventėme šiuos Naujuosius metus. Tiesiog buvo tokių įvykių, kurių aš nepamenu...“ - sako muzikantas.


Pradingdavo atmintis


Vudis nusprendė atsisakyti alkoholio tada, kai suprato, kad nieko gera iš dažnų išgertuvių nebus. Vėliau paaiškėjo, jog vaikinui, padauginus alkoholio, laikinai pradingdavo atmintis. „Buvo man toks šalutinis poveikis. Supratau, kad pradedu savimi nepasitikėti. Viskas! Jau beveik trys mėnesiai, kai burnoje neturėjau nė lašo, - didžiuojasi atlikėjas. - Galiu pasakyti, kad man nesunku tai daryti. Gal tik būna nepatogu, kai bičiuliai vis ragina eiti, bent šiek tiek išgerti, tačiau tuomet man tik padidėja sportinis interesas kuo ilgiau išsilaikyti.“

Tiesa, vaikinui reikia ne tik stengtis negerti, bet ir nesimylėti. Dabar muzikanto mergina išvykusi pusantro mėnesio, o tai - 45 dienos be sekso! Kaip Vudžiui pavyksta užgniaužti fiziologinius dalykus?

„Viskas labai normalu be sekso. Tenka pratintis. Gyvenimas priverčia prisitaikyti prie daugelio dalykų. Žinai, lauki, lauki, bet paskui, kai duoda, tai maža nepasirodo“, - nusikvatoja pašnekovas.


Tuoksis tik išėjęs į pensiją?


Vudis su Sandra draugauja maždaug trejus metus, tačiau apie jungtuves pora kol kas negalvoja. „Vestuvės bus tada, kai uždirbsiu tiek pinigų, kad nereikės jais rūpintis bent dešimt metų“, - tvirtai nukerta dainininkas. Nejaugi tai bus tik Vudžiui išėjus į pensiją? „Nemanau. Aš tikiu, kad tiek uždirbsiu jau po penkerių metų“, - atsako Arvydas.

Tiesa, Arvydas prasitaria, kad Sandra vis paklausia jo apie vestuves. Juk natūralu, jog visos panelės nori užsivilkti baltą suknelę ir atšvęsti savo svajonių jungtuves. „Mes pakalbame apie tai, tačiau manau, kad gyventi galima ir nesusituokus. Kam vesti, jeigu paskui reikės skirtis? Dėl reklamos daryti to nesinori. Geriau tuomet gyventi nesusituokus ir nejuokinti pasaulio, - griežtą nuomonę išsako muzikantas. - Manau, kad galima susituokti ir būnant pensininkais. Pragyveni su tuo žmogumi visą gyvenimą kartu, o žiedais apsimainai tik senatvėje. Man tai būtų gana įdomu.“


Apgaudinės likimą


Paklausus apie vaikus, Vudis tik pakraipo galvą. „Šiuo klausimu esu labai liberalus. Tačiau žinau, kad noriu taip gyventi, jog tam vaikučiui, kuris bus, nieko netrūktų. Aš dėl to dabar dirbu ir stengiuosi. Jokiu būdu nesu pinigų besotis. Man svarbiau už viską yra geri santykiai, draugai, kūryba“, - kalba muzikantas.

Netrukus Vudis ir Sandra švęs svarbią datą - trečius jų draugystės metus. Vaikinas prisipažįsta, kad šiek tiek prisibijo tos dienos, nes prieš tai buvusi draugystė kaip tik ir tęsėsi trejus metus. „Nežinau, kaip bus, bet gal gerai, jog Sandra dabar yra išvykusi. Gal mums pavyks apgauti likimą?“ - nusijuokia pašnekovas. Tačiau Vudis priduria tikintis likimu ir manantis, jog dažniausiai pats gyvenimas viską surikiuoja į vietas. Na, bent jau taip esą Vudžio pasaulyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius