Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Asta Valentaitė-Pinkevičienė: skyrybų priežastis – neištikimybė?

Jau visą savaitę didžiulis žiniasklaidos dėmesys yra nukreiptas į vieną garsiausių šalies porų – verslininkus Astą Valentaitę (27) ir Laimutį Pinkevičių.
Foto naujienai: Asta Valentaitė-Pinkevičienė: skyrybų priežastis – neištikimybė?
Tomo Kapočiaus nuotrauka / zmones24.lt
Jau visą savaitę didžiulis žiniasklaidos dėmesys yra nukreiptas į vieną garsiausių šalies porų – verslininkus Astą Valentaitę (27) ir Laimutį Pinkevičių. Žurnalui „Žmonės“ jie abu patvirtino: „Taip, mes skiriamės.“ Pasirodžius informacijai apie jų skyrybas, sostinėje ėmė sklandyti įvairios kalbos: vieni mano, kad tai tik oficialus ir viešas sprendimas dėl verslo – taip siekiama išsaugoti bent dalį verslo nuo arešto, kiti tikina, jog Asta jau kuris laikas rezga romaną su žaviuoju aktoriumi Vytautu Rumšu jaunesniuoju (28)... Žmonės kalba, kad Asta skyrybų paprašė supratusi, kad jos širdis stipriau ima plakti, kai šalia jos gražuolis, moterų numylėtinis Vytautas.
Aktorių šis klausimas truputį papiktino: „Tarp mūsų nieko nėra. Mes su Asta susitinkame tik darbo klausimais. Neįsivaizduoju, kas galėjo mane įvelti į šią istoriją? Tai visiškas absurdas“, – sako Vytautas.

Yra ir kitų versijų dėl poros skyrybų. Artimos Astos draugės šnabždasi, kad verslininkė jau kuris laikas yra įsimylėjusi prancūzą. Su juo ji neva susipažino Prancūzijoje tvarkydama verslo reikalus. Gal tai tiesa? Juk duodamas atvirą interviu žurnalui „Žmonės“ jos vyras paminėjo, kad Astą labai pakeitė verslo kelionės... Dabar ji taip pat kuriam laikui verslo reikalais išvyksta į Prancūziją, o kai parskris į Lietuvą – į senus namus nebegrįš. Versijų daug, bet kuri iš jų teisinga, kol kas sunku pasakyti. Juo labiau kad Asta tikina, jog trečio asmens kol kas nėra.

Iškelta ir kita garsiosios poros skyrybų priežasties versija. Vienas žinomas verslininkas (pavardė redakcijai žinoma – aut. past.) mus patikino, kad neva Astai tiesiog atsibodo kentėti ir toleruoti Laimučio žygius „į kairę“. Pasak jo, „juk visi žino, kur savaitgaliais galima sutikti verslininką Pinkevičių. Ne tik aš, bet ir mano draugai tarpusavyje aptarinėdavo, su kuo šį kartą iš klubo išeis Laimutis – su blondine ar brunete. Tokių vaizdelių paryčiais prisižiūrėdavome... Nežinau, ką tuo metu veikdavo Asta, tačiau linksmintis Laimutis visada eidavo vienas“, – žurnalui „Privatu“ atskleidžia vienas iš vakarėlių dalyvių.
Kuri iš šių versijų yra tiesa, sunku pasakyti, tačiau liaudies išmintis byloja, kad kalbos iš nieko neatsiranda...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius