-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Beata Nicholson: beveik pagal planą…

Londone gyvenančiai Lietuvos televizijos laidos „Reikia pakalbėti" vedėjai Beatai NICHOLSON (28) šis Naujųjų metų sutikimas buvo toks pat ramus, kaip ir prieš dvejus metus.
Foto naujienai: Beata Nicholson: beveik pagal planą…
Gedimino Žilinsko nuotrauka / zmones24.lt
Londone gyvenančiai Lietuvos televizijos laidos „Reikia pakalbėti" vedėjai Beatai NICHOLSON (28) šis Naujųjų metų sutikimas buvo toks pat ramus, kaip ir prieš dvejus metus, kai laukėsi pirmagimės Izabellos Meilės (18 mėn.). „Suskaičiavau, kad nėščia nebuvau lygiai metus", - nusikvatoja visuomet gerą nuotaiką spinduliuojanti žurnalistė.
Antrą kartą gimdyti Beata turėtų gegužę, tad skirtumas tarp mažosios Izabellos Meilės ir pavasarį gimsiančio kūdikio bus dvidešimt du mėnesiai. „Norėjome, kad mažyliai amžiumi nedaug skirtųsi - vaikams kartu augti kur kas smagiau", - neabejoja Beata ir prisipažįsta, kad pastoti iš tiesų planavo tik po Naujųjų metų, bet, kaip sakoma, žmogus planuoja, o Dievas juokiasi. „Nieko tokio - sezoną vis tiek užbaigsime", - patikina žurnalistė.
Kas - berniukas ar mergaitė - gims, laiminga Beata ir jos vyras Tomas (32) kol kas nežino. Kaip sako, ir didelio skirtumo nėra. „Jei gims mergaitė, viskas bus aišku ir paprasta, jei berniukas - tik įdomiau", - šypteli žurnalistė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius