-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Berneen Candice Naido Čereška: kodėl ji nemūvi vestuvinio žiedo?

Berneen neslepia, kad mylėti per atstumą labai sudėtinga. Tačiau dainininkė tikina, jog jos ir vyro santykiai kol kas puikūs - jie pasitiki vienas kitu ir nė nemano varžyti vienas kito laisvės.
Foto naujienai: Berneen Candice Naido Čereška: kodėl ji nemūvi vestuvinio žiedo?
Viganto Ovadnevo nuotrauka / zmones24.lt
Temos: 3 TV Vestuvės Berneen

Vardas, pavardė: Berneen Candice Naidoo-Čereška.

Gimimo data, vieta: 1985 01 08, Pietų Afrikos Respublika. 

Šeima, kurioje gimė: gimė namų šeimininkės ir gaisrininko šeimoje.

Šeiminė padėtis: ištekėjusi, vyras Andrius šiuo metu gyvena Londone.

Pasiekimai: dainininkė, televizijos laidų „Kakadu“ ir „Laba diena“ vedėja.


Berneen neslepia, kad mylėti per atstumą labai sudėtinga. Tačiau dainininkė tikina, jog jos ir vyro santykiai kol kas puikūs - jie pasitiki vienas kitu ir nė nemano varžyti vienas kito laisvės. Jaunai Čereškų šeimai nesvarbu, ką apie juos kalba ar galvoja žmonės!


Berneen nesunku atsakinėti į klausimus net pačiomis intymiausiomis temomis. Tik viena tema yra tabu - vis dar nebaigta nagrinėti byla. Kaip visi puikiai pamenate, praėjusių metų balandį juodaodę atlikėją gatvėje įžeidinėjo, o vėliau, kaip įtariama, kumščius į darbą paleido dabar jau buvusi krašto apsaugos savanorė 23 metų Violeta Iljinych.

Praėjusią savaitę paaiškėjo naujų aplinkybių - duodama parodymus teisme Berneen prisipažino ligoninėje prieš metus aiškinusi, jog traumą gavo paslydusi duše. Tik vėliau surengtoje spaudos konferencijoje papasakojo, kas nutiko. Berneen kol kas linkusi susilaikyti nuo komentarų, kodėl taip elgėsi. Vis dėlto ji patikina nenusivylusi Lietuva dėl minėto incidento ir tikisi, kad jos karjera čia toliau sėkmingai klostysis. O jeigu nesiseks čia, moteris planuoja grįžti į savo gimtąją Pietų Afrikos respubliką.


- Esi ištekėjusi, tačiau nemūvi vestuvinio žiedo. Kodėl?


- Mes susituokėme Kaune, bet tai buvo tik formalumas, kad galėčiau likti gyventi Londone. Mūsų vestuvėse dalyvavo tik draugai. Kol kas nemūviu vestuvinio žiedo, nes labai laukiu ir labai noriu vestuvių bažnyčioje. Man jos - svarbiausia. Trokštu, kad jose dalyvautų abi mūsų šeimos ir kad tėtis mane vestų prie altoriaus. Kai Andrius grįš į Lietuvą, mes pradėsime apie tai galvoti. Aišku, viskas ne taip paprasta, nes mano šeima didelė, sunku būtų visus atgabenti į Lietuvą, o Andriaus kiek mažesnė, todėl, spėju, tuoksimės Afrikoje. Tačiau man atrodo, jog teks kelti dvi dideles puotas: vieną čia, Lietuvoje, kitą - Afrikoje.


- Esi ištekėjusi, bet gyveni viena. Ar daug dėmesio sulauki iš vaikinų?


- Aišku, kad sulaukiu. Gyventi be vyro tikrai labai sunku. Kai kur nors išeini viena, visi žiūri, bando flirtuoti. Tai nėra nusikaltimas, bet jaučiu, kad daugelis galvoja, jog aš neturėčiau viena vaikščioti, turėčiau būti namie ir laukti savo vyro. Bet man juk tik 24 metai! Aš negaliu gyventi uždaryta. Mes su Andriumi dėl to neturime jokių problemų - jis eina linksmintis Londone, aš tą darau Lietuvoje. Mes pasitikim vienas kitu.


- Apie Tave sklando įvairiausių kalbų. Neseniai spaudoje pasirodė straipsnis apie Tavo meilužį. Tu tikrai ištikima Andriui?


- Aš tikrai neturiu meilužio! Galiu tiesiai šviesiai pasakyti, kad turiu labai daug draugų vyrukų. Taip jau yra, jog visi mano geriausi bičiuliai - berniukai. Bet jie man tik draugai, o ne meilužiai! Patikėk, aš pati apie save girdėjau visokių kalbų. Tačiau taip jau yra. Žmonės pikti ir kalba, kas kam šauna į galvą.


- O galėtum būti neištikima savo vyrui?


- Labai myliu savo vyrą. Andrius tikrai labai mielas ir geras vyras. Aš tikiu juo, todėl manau, kad negalėčiau taip su juo pasielgti. O jeigu jau taip nutiktų, negalėčiau ramiai gyventi, mane graužtų sąžinė ir tikrai jam pasakyčiau. Bent jau dabar taip manau. Man patinka ramiai gyventi, kad jokie kirminai negraužtų mano širdies. Tik pažiūrėk į mano vyrą (parodo telefone vyro nuotrauką). Kaip galėčiau būti jam neištikima?


- Esi jauna, energinga mergina, kaip Tau sekasi gyventi be sekso? Gal esi įsigijusi vibratorių?


- Be sekso tikrai labai sunku (juokiasi)! Dėl to aš ir valgau daug šokolado (juokiasi). Šokoladas - didžioji mano silpnybė! Labai jį mėgstu. O dėl vibratoriaus... Reikėtų klausti, kiek aš jų turiu (juokiasi)?


- Tai kiek gi Tu jų turi?!


- Daugiau jokių komentarų šia tema (juokiasi)!


- Atrodo, dabar turi viską: mylintį vyrą, darbą televizijoje, esi populiari, tave supa būrys gerbėjų... Sakyk, ar esi laiminga?


- Aš laiminga. Netgi labai. Myliu savo darbą. Man patinka tai, ką aš darau. Vis dėlto labai noriu dainuoti. Muzika - mano tikroji aistra ir meilė. Tačiau bet kaip dainuoti aš nenoriu. Noriu būti geriausia! O kad tokia būčiau turiu daug dirbti. Dabar mokausi dainuoti, choreografijos. Man nepakanka vien populiarumo - aš noriu būti profesionali dainininkė, o tam reikia daug pinigų. Šiuo metu sunku įgyvendinti savo svajonę, bet aš tikiu ir puikiai žinau, kad rasiu būdų ir galimybių tai padaryti. Dar turi daug laiko. Mano tikslas - tapti profesionalia dainininke iki trisdešimties. 

                                                                 

- O apie vaikus pagalvoji?


- Žinoma, kad pagalvoju! Tikrai norėčiau vaikų, bet ne dabar. Kol kas noriu save realizuoti, pasiekti užsibrėžtus tikslus, o tada planuoti vaikus. Mes su Andriumi turime būti finansiškai stiprūs, susikurti namus...


- Ar Tau pakanka tiek pinigų, kiek dabar uždirbi?

- Geras klausimas. Pinigų niekada nebūna gana - juk kuo daugiau turi, tuo daugiau nori. Tačiau kol kas tiek, kiek uždirbu, mano poreikiams pakanka. Aš galiu sau leisti viską, ko noriu ir ko man reikia.


- Ar galvojai, ką darysi, kai baigsis televizijos sezonas ir nebeteksi darbo laidose „Kakadu“ ir „Laba diena“?


- Tikiu, kad sulauksiu kitų pasiūlymų. Aš dėl savo ateities nebijau. Žinau, jog kažką vis tiek veiksiu.


- O Tu tikrai tiki, kad gali pragyventi tik iš dainavimo?


- Sunku pasakyti. Lietuvoje gal ir neįmanoma, mat čia maža šalis su daugybe dainininkų. Tačiau Pietų Afrikoje - kodėl gi ne! Ten daug galimybių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius