Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Česlovas Gabalis ir Arūnas Valinskas. Draugiški sveikinimai

Iš pradžių tai buvo tiesiog koncertas, kuriame dainininkas Česlovas Gabalis (44) pirmą kartą atliko Bryano Adamso dainas.
Foto naujienai: Česlovas Gabalis ir Arūnas Valinskas. Draugiški sveikinimai
Jono Staselio nuotrauka / zmones24.lt

Iš pradžių tai buvo tiesiog koncertas, kuriame dainininkas Česlovas Gabalis (44) pirmą kartą atliko Bryano Adamso dainas. Tačiau antroje koncerto dalyje į pilnutėlio sostinės „New York Club" sceną pakilęs Seimo Pirmininkas Arūnas Valinskas (42) išdavė, kad tai - ne tik naujos Česlovo muzikinės programos premjera, bet ir atlikėjo gimtadienis! Gėlių puokštę ne kaip oficialus asmuo, o kaip senas bičiulis sukaktuvininkui įteikęs politikas sau ir jam linkėjo, kad paprastas ryšys išliktų ir toliau. Juokaudamas priminė, kad lygiai po savaitės - jo gimtadienis, tad laukia atsakomųjų sveikinimų. Paskui pasigirdę audringi plojimai ir kitų bičiulių sveikinimai dainininką sutrikdė ir sujaudino iki ašarų. „Neturiu, kaip jums padėkoti - galiu tik skirti visas savo dainas", - Česlovas suklupęs dėkojo visiems, kurie jo nepamiršta, ir dovanojo šūsnį romantiškų Bryano Adamso dainų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius