Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dima Šavrovas- Sasha Son(g): „Eurovizijoje“ – nesklandumai

Lietuvos atstovas „Eurovizijoje" Dima Šavrovas (25), geriau žinomas kaip Sasha Son(g), jau šiandien vakare kovos dėl kuo geresnės vietos konkurse. Tačiau tik atvykus į Rusiją, atlikėją pasitiko nesklandumai.
Foto naujienai: Dima Šavrovas- Sasha Son(g): „Eurovizijoje“ – nesklandumai
Viganto Ovadnevo nuotrauka / zmones24.lt

Lietuvos atstovas „Eurovizijoje" Dima Šavrovas (25), geriau žinomas kaip Sasha Son(g), jau šiandien vakare kovos dėl kuo geresnės vietos konkurse. Tačiau tik atvykus į Rusiją, atlikėją pasitiko nesklandumai.


Po pirmos Sashos Son(g) repeticijos Maskvoje, „Olimpiskij" arenoje, kilo diskusijų dėl atlikėjo atsivežtos vaizdo medžiagos, kuri turėjo būti rodoma už nugaros esančiuose ekranuose. Ji šou rengėjams esą netiko ir jie pasiūlė alternatyvą, tačiau ji Lietuvos atstovui netiko.
Iš karto pasklido kalbų, esą Sasha Son(g) apskritai gali nedalyvauti „Eurovizijoje", jeigu šou rengėjai nepatenkins lietuvių pageidavimų.

„Aš nenoriu blogai pasirodyti. Jeigu jie į mus neatkreips dėmesio ir nenorės su mumis bendradarbiauti (padaryti gerą apšvietimą ir leisti rodyti mūsų atsivežtą vaizdo medžiagą), tai geriau iš viso nedalyvauti", - lrt.lt sakė Sasha Son(g). Netrukus kilo šurmulys - šiuo incidentu pradėjo domėtis užsienio žiniasklaida.

Praėjusios savaitės pabaigoje Lietuvos delegacija kalbėjosi su „Eurovizijos" organizatoriais, kurie pažadėjo padaryti viską, kad mūsų šalies atstovas scenoje galėtų pasirodyti taip, kaip jis nori.

Maskvoje Sashai Son(g) teko patirti daug blogų emocijų, tačiau prieš kelionę į Rusiją Dima buvo gerai nusiteikęs. Čia jis surengė savo išleistuvių vakarėlį klube „House of Music" ir davė interviu žurnalui „Privatu!". Vaikinas pasidalijo savo lūkesčiais ir mintimis apie „Euroviziją".


- Dima, kokios Tavo nuotaikos?


- Išskyrus tai, kad esu labai pavargęs, viskas tvarkoje. Esu geros nuotaikos. Per šį trumpą laiką, pristatinėdamas savo dainą svetur, pamačiau daug įvairių šalių.


- Visiems labai smalsu sužinoti, kuo vilkėsi per savo pasirodymą „Eurovizijoje".


- Dėvėsiu juodą smokingą su baltais marškiniais. Taip pat galvą puoš blizganti skrybėlė. Kaip aš juokauju, atrodysiu lyg Holivudo superžvaigždė (juokiasi). Šiaip man labai priimtinas toks stilius ir vilkėdamas tokius drabužius aš gerai jaučiuosi.


- Pabandykime įsivaizduoti, kad puikiai pasirodai pusfinalyje ir patenki į finalą. Kokią vietą sau prognozuotumei?


- To neįmanoma nuspėti. Negaliu net įsivaizduoti. O kaip tu manai?


- Labai tikiuosi, kad į dešimtuką pakliūsi.


- Aš tuo irgi labai noriu tuo tikėti. Svajoju apie tai. Tikiu savo pasirodymu, tačiau tik Dievas žino, kaip bus. Meluočiau sakydamas, kad nenoriu laimėti šio konkurso, tačiau visi žinome, kad daug ką nulemia politika. Į tai taip pat reikia atkreipti dėmesį.


- Daugeliui labai rūpi sužinoti kokia kalba žadi atlikti savo konkursinę dainą.


- Nepasakysiu. Aš net pats nežinau, kokia kalba dainuosiu. Mes dar nenusprendėme ir žadame tai padaryti pačią paskutinę dieną. Gali būti, jog daina skambės keturiomis kalbomis, galbūt dvejomis. Palaukite, tegul tai būna paslaptis (šypteli).


- Prieš porą mėnesių mūsų žurnalui sakei, jog džiaugiesi, kad nebeturi rimtų santykių, nes antrajai pusei negalėtumei skirti pakankamai laiko. Vis dar esi tos pačios nuomonės?


- Taip. Aš neturėčiau daug laiko. Yra žmonių, su kuriais susitikinėju, tačiau vieno žmogaus šiuo metu nėra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius