Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Džordana Butkutė ir jos mylimasis Elegijus prabilo apie slaptas vestuves ir vaikus

Popscenos įžymybė Džordana Butkutė pastaruoju metu garsėja ne savo dainomis, o skandalingomis asmeninio gyvenimo istorijomis.
Foto naujienai: Džordana Butkutė ir jos mylimasis  Elegijus prabilo apie slaptas vestuves ir vaikus
Nuotrauka iš asmeninio albumo / zmones24.lt
Popscenos įžymybė Džordana Butkutė pastaruoju metu garsėja ne savo dainomis, o skandalingomis asmeninio gyvenimo istorijomis. Po audringų skyrybų ir triukšmingų turto dalybų su ilgamečiu širdies draugu Sergejumi Gorbonu, Džordana neslėpė, jog išgyventi šį sunkų gyvenimo etapą jai padėjo naujas mylimasis – Elegijus. Išgirdusi naujojo scenos dievaitės išrinktojo biografiją Lietuva pašiurpo: dabar taksistu dirbantis vyras – ne sykį teistas ir ilgus metus sėdėjęs kalėjime. Ar pažintis su tokiu žmogumi garsiai moteriai gali atnešti laimę ir ramybę?

Ilgai tylėjusi ir apie naująją savo meilę neatviravusi Džordana šį antradienį laidoje „Gyvenimas pagal moteris“ prisipažins: jos gyvenime bręsta rimčiausios permainos. „Per keturiasdešimt metų man piršosi ne vienas vyras. Tačiau kad ir kaip mylėdavau, aš visada būdavau kategoriškai prieš. Tačiau dabar drįstu sakyti, kad būtent Elegijus pakeitė ir sulaužė visus mano principus“, - sako Džordana. Ar populiarioji atlikėja dar tik ruošiasi vestuvėms? Kokios – viešos ar slaptos jos bus? O gal, kaip vėliau tvirtins Elegijus, vestuvės jau įvyko?

Laidai „Gyvenimas pagal moteris“ Elegijus ir Džordana atskleis ir dar vieną didelę savo paslaptį. Ne vieną vaikelio praradimą patyrusi ir svajonę turėti atžalų palaidojusi daininkė prisipažins: dabar ji pasiryžusi padaryti viską, kad tik galėtų turėti vaikų....

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius