Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Džordana Butkutė: jaučiuosi lyg atgimusi

„Turiu mylimą žmogų ir du mylimus vadybininkus. Tik visus skirtingai myliu", - juokiasi dainininkė Džordana Butkutė (40).
Foto naujienai: Džordana Butkutė: jaučiuosi lyg atgimusi
Nuotrauka iš asmeninio albumo / zmones24.lt

„Turiu mylimą žmogų ir du mylimus vadybininkus. Tik visus skirtingai myliu", - juokiasi dainininkė Džordana Butkutė (40). Po beveik dešimties metų pertraukos viena populiariausių Lietuvos atlikėjų ir vėl savo likimą atidavė į profesionalių vadybininkų rankas. O šie tikina gandų ir skandalų, į kuriuos Džordana vis įsipainioja, visai nebijantys.


Simboliškai fotosesija su „naująja" Džordana įvyko ant Prisikėlimo bažnyčios stogo Kaune. „Tai - viena gražiausių vietų mieste. Pasiūlėme Džordanai fotografuotis ten ir ji net nedvejojusi sutiko. Mūsų idėją pasveikino net Prisikėlimo bažnyčios klebonas, - pasakoja vienas iš dainininkės vadybininkų Daivaras Judinas (24). - Labai prasminga, nes asmeniniame Džordanos gyvenime ir veikloje lygiai taip pat vyksta atgimimas. Ji nebuvo mirusi ar kur nors ilgam dingusi, kad reikėtų skelbti jos prisikėlimą, bet tai, kas dabar vyksta, iš tiesų panašu į naują pradžią."


„Jie mane ten užkėlė ir prikėlė! Tikrąja žodžio prasme: vienas vadybininkas kilnojo, o kitas vėduokle plaukus plaikstė, kad nuotraukose gražu būtų, - juokiasi Džordana. - Iš tikrųjų jaučiuosi lyg atgimusi, nes paskutiniu metu dėl permainų asmeniniame gyvenime man ne koncertai rūpėjo. Skirtis ir pradėti naują gyvenimą su nauju žmogumi nelengva. Bet kaip atpildas už teisingus poelgius lyg du apaštalai atėjo Daivaras ir Marijus. Jie man tikrai lyg paties dangaus siųsti..." Naujiesiems savo vadybininkams Džordana gerų žodžių negaili. Jie nėra atsitiktiniai pažįstami ar žmonės iš gatvės. „Nesutikau kokio Petro ar Antano ir nepasiūliau užsiimti mano koncertais. Mes seniai pažįstami, todėl labai jais pasitikiu", - neslepia moteris. Su Daivaru ir Marijumi Jackausku (23) dainininkė susitikdavo, kai šie organizuodavo koncertus, renginius ir kviesdavo ją dainuoti. „Mes su Marijumi pramogų versle esame jau seniai. Tik iki šiol dirbome, kaip sako, „už kadro". Ne vienus metus susitikdavome su Džordana scenos užkulisiuose, - pasakoja Daivaras. - Taip išėjo, kad pasikeitus asmeniniam gyvenimui ji nusprendė, jog laikas atsiduoti į profesionalų rankas. Paskambino, susitikome, pabendravome. Išgirdome, ko ji iš mūsų nori. Mes išsakėme savo pageidavimus. Sutarėme ir pradėjome dirbti."


Ilgius metus dainininkės koncertais rūpinosi jos draugas Sergejus Gorbanas. Prieš maždaug keturis mėnesius įvykusios poros skyrybos sujaukė ir darbo reikalus. Šį vyrą Džordana išbraukė iš savo gyvenimo, suirzta vos išgirdusi jo vardą. „Ačiū jam už „rūpybą", bet apie šitą žmogų išvis nekalbėkime, nes jis manimi tikrai taip nesirūpino, kaip paskui visiems skelbė", - pykteli moteris. Matyt, todėl ji net nesvarstė, kad dabartinis draugas, Kaune taksistu dirbantis Elegijus, galėtų imtis vadybininko darbo. „Gal ir galėtų, nes žmogus - protingas. Bet jis turi savo darbą. Be to, ir taip padeda, kiek gali: vežioja mane, palaiko, rūpinasi, - neslepia. - Galų gale užtenka, kad jis mano vyras. Kodėl turėtų būti dar ir vadybininkas? Nenoriu, kad paskui kalbėtų, jog jai reikia ne vyro, o skalbėjo, virėjo ir vadybininko viename... Pasimokiau ir dabar šituos dalykus aiškiai atskiriu. Kartą nudegusi, daugiau taip nedarysiu. Namuose mes su Elegijumi, aišku, visais darbais dalijamės, bet muzika nėra jo profesija."


Nors yra nemažai dainininkų, dirbančių be vadybininkų ir prodiuserių, Džordana tikina nenorinti viena viskuo rūpintis: „Užtenka, kad savo drabužiais, išvaizda, galų gale net namais ir puodais turiu rūpintis. Nesu ir nenoriu būti visagalė, kuri dar ir dėl koncertų, pasirodymų tartųsi, derintų... Kiekvienas turi dirbti savo darbą."


Ne paslaptis, kad daug kas muzikos pasaulyje nerizikuoja dirbti su Džordana dėl ugningo ir kaprizingo jos charakterio, dėl to, kad iki paskutinės minutės nebūsi tikras, jog ji tikrai atvažiuos į koncertą... kad nedings kaip į vandenį... kad sunkių pagirių nepateisins kokia nors liga... „Negaliu sakyti, kad negalvojome apie tai. Bet esame gana jauni žmonės ir priimame šį darbą kaip iššūkį, - neslepia Daivaras. - Be to, matėme pačios Džordanos susidomėjimą. Jautėme, kad pati nori pakeisti susiformavusią nuomonę. Žinoma, paskutiniai dešimt metų paliko įspaudą jos gyvenime, jie buvo kitokie. Dabar ji laiminga su žmogumi, kuris yra šalia. Elegijus irgi Džordana didžiuojasi ir myli. Drįsčiau teigti, kad Elegijus rodo jai labai teisingą pavyzdį. Pirma, ką su kolega padarėme, tai susitikome ne tik su Džordana, bet ir su jos gyvenimo draugu. Norėjome pamatyti, koks žmogus yra šalia ir kokią įtaką jai gali daryti. Situacija visiškai atitiko mūsų lūkesčius. Elegijus jau penkerius metus visiškai nevartoja alkoholio. Po daugybės savo bėdų jis sugebėjo atsitiesti ir parodyti, kad viskas įmanoma. Jis - pats geriausias pavyzdys ir Džordanai, ir bet kuriam priklausomybių nuo neigiamų dalykų turinčiam žmogui. Šito vyro elgesys buvo vienas iš faktorių, kuris paskatino mus imtis bendro darbo. Be to, Džordana mes tikime, nes matome ne tik tai, ką mėgsta rodyti žiniasklaida. Bendraujame kasdien, kartu praleidžiame labai daug laiko, todėl tarp mūsų - ne vien oficialūs darbdavio ir darbuotojo santykiai. Mes matome tikrąją Džordaną ir didžiulį jos nusiteikimą viską pradėti iš pradžių."


Į darbus Džordana žada grįžti nepaisydama jokių sunkmečių: jau suplanuota nemažai koncertų, neatsiginama kvietimų dalyvauti įvairiausiose laidose. „Sakykime, kad Džordanai reikėjo poilsio. Bet kadangi be scenos ir dėmesio ji negali gyventi, pailsėjo ir su trenksmu grįžta į šou pasaulį, - svarsto vadybininkai. - Džordana neiškilo per kokius nors realybės šou, ji nėra prodiuserių sukurtas produktas, todėl žiūrovai ir gerbėjai jos kūrybos nepamiršta. Ši atlikėja koncertų turės nuolat, nes yra gimusi scenai."

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius