-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Egmontas Bžeskas ir Oksana Zlatkovaitė. Jų santykiuose daugtaškis, o ne taškas

Žaliuojančioje vieno Vilniaus mikrorajono pievoje kalbamės su ypač nuoširdžiu prodiuseriu Egmontu Bžesku. Mūsų atviro pokalbio dėmesio centre – Egmonto moterys. Kuri iš jų taps jo žmona?!
Foto naujienai: Egmontas Bžeskas ir Oksana Zlatkovaitė. Jų santykiuose daugtaškis, o ne taškas
Gedimino Žilinsko nuotrauka / zmones24.lt
Žaliuojančioje vieno Vilniaus mikrorajono pievoje kalbamės su ypač nuoširdžiu prodiuseriu Egmontu Bžesku. Mūsų atviro pokalbio dėmesio centre – Egmonto moterys. Kuri iš jų taps jo žmona?!

Vardas, pavardė: Egmontas Bžeskas.
Gimimo data, vieta: 1974 01 04, Kaunas.
Šeima, kurioje gimė: tėvai – Marija ir Edvaldas Bžeskai.
Šeiminė padėtis: nevedęs.
Meilės romanai: draugavo su „69 danguje“ narėmis Karina Krysko, Nijole Pareigyte-Neli ir muzikos grupių vadybininke Oksana Zlatkovaite.
Pasiekimai: žinomas Lietuvos menininkas, televizijos laidų prodiuseris ir reklamos kūrybos vadovas; geriausiai Egmontą visi žino kaip populiarios merginų grupės „69 danguje“ „tėtį“; jis taip pat rūpinasi grupėmis „ŠokoLedas“, „Mexicano“, atlikėju Milanno.

– Egmontai, jau sakei, kad nebebus skandalų, susijusių su moterimis, tačiau kai nuvykai į festivalį „Be2gether“, netrukus žiniasklaidoje pasirodė nuotraukos, kuriose Tu aistringai bučiuojiesi su šviesiaplauke aštuoniolikmete Andra. Dar anksčiau buvai užfiksuotas su šia mergina linksmai laiką leidžiantis Turkijoje. Kas vyksta?!
– Žinai, „Be2gether“ yra toks festivalis, kai viską darai ne taip, kaip elgtumeisi gyvenime. Tiesiog prisiminiau „Gėlių vaikų“ laikus. Be to, buvau užsidėjęs ilgų plaukų peruką ir tikėjausi, kad manęs niekas nepažins. Na, mes su ta mergina pajuokavome, bet turbūt per žiauriai gavosi.

– Ar buvai blaivus, kai prancūziškai bučiavaisi su Andra?
– Visaip ten buvo. Buvome pusiau „šilti“, nes per festivalį buvo gana šalta.

– Kas iš tiesų buvo tarp Tavęs ir Andros? Aistros protrūkis ar tiesiog juokelis?
– Tiesiog baika (juokiasi)!

– Žinai, kai pasirodė šios pikantiškos nuotraukos su Andra, daugelis ėmė kalbėti, kad Tu iš merginos ketini nulipdyti naują dainininkę, kad taip sugalvojai ją pareklamuoti...
– Tikrai taip nėra. Nebuvo jokių reklaminių akcijų. Tiesiog su Andra nusifilmavome laidoje „Pirmas kartas su žvaigžde“, ir tiek. Aš tikrai nesugalvojau jos papiarinti. Niekada negalvojame taip piarintis. Tiesiog dažniausiai taip išeina. Ir su „šeškėm“ (grupės „69 danguje“ merginos – aut. past.) taip buvo: iš pradžių gyvenau su Karina, paskui – su Neli. Niekada nesirašau į sąsiuvinį, kaip reikės pasielgti. Tiesiog gaunasi taip, kaip gaunasi.

– O dažniausiai viskas nutinka skandalingai, ar ne?
– Tai jau tikrai (juokiasi). Tiesa, manau, kad interneto puslapiuose įdėtos gana šlykščios nuotraukos, kuriose mes su Andra bučiuojamės, o paskaičius komentarus, pasirodė, kad Lietuvoje kartais per daug drovumo. Juk visi žmonės laižosi, visi tūsinasi, tačiau susidaro įspūdis, jog komentarus rašantys žmonės taip nesielgia. Įdomu, tuomet iš kur atsiranda vaikai?

– Nori pasakyti, kad Tavęs su Andra niekas nesieja?
– Na, mes likome draugai, kartais susirašome trumposiomis žinutėmis...

– Pakalbėkime apie kitą Tavo moterį? Kokie Tavo santykiai su Oksana Zlatkovaite? Pastaruoju metu ir su ja tapai kur kas meilesnis nei prieš kelis mėnesius – pats savo akimis tuo įsitikinau...
– Tarp mūsų visada buvo ir liko tas pasierzinimas. Tačiau tikrai nieko nėra – tiesiog mes dirbame kartu, ir viskas. Aš nesu abejingas šiam žmogui. Jeigu mes dažnai nesusitiktumėme, tuomet mūsų keliai išsiskirtų. Kai pamatau Oksaną, suprantu, kad jos pasiilgstu. Mus sieja bendri interesai, tikslai. Dažnai pasišnekame, pasierziname – nežinau, kas bus tarp mūsų. Noriu į šį klausimą neatsakyti, nes ne nuo manęs vieno tai priklauso. Tai yra likimas. Galiu pasakyti, kad Oksana nėra man visiškai abejinga, kaip ir aš jai. Tiesiog mes negyvename kartu. Ji apsistojusi kitur, o aš – savo namuose Bukčiuose (Vilniaus mikrorajonas – aut. past.).

– Jei jau tvirtini, kad nesate kartu, ar domiesi Oksanos santykiais su kitais vyrais?
– Mes krūvą darbo reikalų kartu darome, o apie asmeninius santykius kartais pakalbame: prisimename, kaip buvo faina, kai buvome kartu, prisimename mūsų bendras keliones. Vis dėlto turėjome daug bendro. Kadangi buvo gerai, tiesiog malonu viską prisiminti. Kas bus toliau, nežinau.

– Tačiau Oksanos žodžiai, ištarti visai neseniai, kai ką pasako apie jūsų santykius. Ji tvirtino: „Apie Bžeską nenoriu kalbėti. Jis yra daug prisidirbęs ir per mane nori susigrąžinti savo gerą reputaciją.“ Kaip pakomentuotumei tokią Oksanos repliką?
– Nežinau... Kokiais aš čia būdais noriu susigrąžinti savo reputaciją? Prieš nieką nevaidinu ir esu toks, koks esu. Niekada nemelavau, nesislapsčiau. Žinau daugybę savo pažįstamų, kurie kur kas dažniau būna neištikimi. Bet ką jau čia padarysi (užsisvajoja)... Mes tiek oficialiai, tiek neoficialiai su Oksana esame išsiskyrę ir darome, ką norime. Tiesiog tokie mūsų santykiai.

– Įsivaizduokime situaciją, kad pamatai Oksaną jaunesnio ir lieknesnio už save vyro glėbyje. Kaip pasielgtumei?
– Mes esame laisvi žmonės ir darome, ką norime. Jei ji turėtų kažkokį vaikiną, tai ją tik pasveikinčiau.

– Nejaugi taip lengvai paleistumei Oksaną?
– Aš pykčiau tik tada, jei ji būtų ne su tokiu žmogumi, kokio jai reikėtų. Tiesiog jai patarčiau draugiškai. Būtų skaudu, jeigu Oksana patektų ne ten, kur reikia. Tačiau aš tikrai nesikisčiau į Oksanos ir jos vaikino santykius.

– Dar vienas klausimas ir turbūt pats juokingiausias. Egmontas Bžeskas – tvarkingas šeimos vyras, mylintis tėvas. Kada taip gali būti?
– Tas laikas artėja labai greitai. Anksčiau aš bijodavau tokio vaizdo, tiesiog kratydavausi pamatęs vežimėlį, vestuvinį žiedą. Dabar yra priešingai: aš noriu žmonos, vaiko. Reikia tiesiog tą vienintelę surasti. Aš jos ir ieškau! Žinau, kad Bžeskas tikrai bus ištikimas vyras. Kad ir kaip būtų baisu ir kaip juokingai tai skambėtų, drąsiai sakau: „Aš išsilaksčiau!“ Jeigu užmausiu vestuvinį žiedą, tai ir mylėsiu.

– O kiek vaikų norėtumei?
– Na, penkių vaikų gal ir nenorėčiau. Galiu pasakyti, kad beprotiškai mylėčiau savo atžalą. Nesvarbu, kas gimtų, ar mergaitė, ar berniukas. Galbūt mergaitės labiau norėčiau, nes su jomis būna mažiau problemų (juokiasi). Man mama taip sakė. Šeimyninio gyvenimo aš visiškai nebijau, noriu, trokštu šeimos. Tačiau baisiausia, kad aš visiškai nemoku kabinti panų. Visos mano merginos atsirado kažkaip netikėtai. Niekada nebūna paprastų susipažinimų.

– Pasakyk, kokia turėtų būti Tavo žmona?
– Tiesiai šviesiai pasakysiu: bendraamžės nelabai norėčiau (šypteli). Tačiau ir per jauna nebūtų gerai. Amžius nėra svarbiausias dalykas. Svarbu, kad žmonės vienas kitam tiktų. Nemėgstu kivirčų, riksmų. Noriu ramaus mylimo žmogaus, kuris mėgtų keliauti. Ieškau protingos moters. Nesižaviu modeliais – dabar man patinka visai kiti dalykai. Jau nebe tas amžius. Manau, kad santuoka labai pakeis mano elgseną.

„Šeimyninio gyvenimo aš visiškai nebijau, noriu, trokštu šeimos. Tačiau baisiausia, kad aš visiškai nemoku kabinti panų.“

Oksana Zlatkovaitė. Taško nededa
Susisiekus su Oksana Zlatkovaite ir pasiteiravus apie santykius su Egmontu Bžesku, mergina kalbėjo panašiai kaip prodiuseris. Oksana sakė, kad santykiuose su Egmontu ji nededa taško. „Aš taip pat noriu į šį klausimą neatsakyti. Jau daug kartų spaudoje buvo rašoma apie mūsų santykius. Tiesiog pasiliksiu viską sau ir daugiau nieko nekomentuosiu“, – nedaugžodžiavo Oksana.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius