Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Electric Ladies“ tapo „Yamaha“ reklaminiais veidais

Neseniai apie debiutinį albumą prakalbusias, geriau užsienyje nei tėvynėje žinomas „Electric Ladies“ merginas šią savaitę pasiekė išties įspūdinga siunta iš Vokietijos.
Foto naujienai: „Electric Ladies“ tapo „Yamaha“ reklaminiais veidais
„Promostar“ nuotr. / zmones24.lt

Neseniai apie debiutinį albumą prakalbusias, geriau užsienyje nei tėvynėje žinomas „Electric Ladies“ merginas šią savaitę pasiekė išties įspūdinga siunta iš Vokietijos. Jos baigė derybas ir gavo pasirašytą bendradarbiavimo sutartį su visame pasaulyje žinoma japonų kompanija „Yamaha“ ir tris naujausios kartos smuikus.


Elektriniais smuikais griežiančios merginos taps naujausio „Yamaha“ kūrinio reklaminiais veidais Europoje. Tad šiais metais surengusios savo pasirodymus beveik visoje Europoje  merginos iš karto po Naujųjų metų vėl išvyks į didelį koncertinį turą. Jame „Electric Ladies“ talkins ne vienas kitose Europos valstybėse žinomas atlikėjas ir grupės.


Sužavėjo profesionalus grojimas


„Kai pirmą kartą pamačiau „Electric Ladies“ koncertą Vokietijoje, mane nustebino ne tik pats grupės pasirodymas, muzika, ar vaizdas ant scenos, bet ir tai kaip profesionaliai merginos groja smuikais, juos laiko savo rankose. Iš karto į akis krito, kad jos tikrai išmano, ką daro ir tai daro su didžiule aistra ir užsidegimu“, - apie pirmą pažintį su grupe pasakoja „Yamaha Music Central Europe“ atstovas Baltijos šalims Gints Dobbermann.


Jau netrukus po pirmojo „Electric Ladies“ pasirodymo Vokietijoje milijardais apyvartas skaičiuojanti „Yamaha“ korporacija ėmė siūlyti merginoms tapti naujojo elektrinio smuiko ambasadorėmis Europoje. Tačiau galutinis taškas kelis mėnesius užtrukusiose derybose buvo padėtas tik praėjusią savaitę.


Po Naujųjų - albumas ir turas po Europą


Iki pat Naujųjų „Electric Ladies“ kartu su prodiuseriais iš Estijos intensyviai įrašinės debiutinį savo albumą ir koncertuos visoje Lietuvoje. Tačiau nuo pat sausio mėnesio pradžios joms bus patikėtas didelis vaidmuo per visą Europą nusitęsiančiame naujojo „Yamaha“ smuiko reklaminiame ture. Merginų laukia ne vienas koncertas.


„Malonu, kad, mūsų manymu, labai perspektyvios smuikininkės sutiko savo pasirodymams naudoti naujausius „Yamaha“ elektrinius smuikus. Mes jau esame suplanavę keliolika koncertų, kuriuose „Electric Ladies“ Europai pristatys du moderniausius mūsų modelius. Tiesa, scenoje jos nebus vienos, joms talkins kitos muzikos žvaigždės iš Vakarų Europos. Tikiuosi, kad „Electric Ladies“ sugebės tinkamai pristatyti mūsų instrumentą tūkstančiams žmonių“, - teigė „Yamaha“ atstovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius