-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Eros Ramazzotti savo koncertą perkėlė į balandį

Dėl pasikeitusio pasaulinių gastrolių grafiko Italijos muzikos superžvaigždė Eros Ramazzotti šį rudenį nespės atvykti į Lietuvą. Lapkričio pradžioje turėjęs įvykti dainininko koncertas yra perkeliamas į balandžio mėnesį.
Foto naujienai: Eros Ramazzotti savo koncertą perkėlė į balandį
Foto naujienai: Eros Ramazzotti savo koncertą perkėlė į balandį / zmones24.lt
Temos: 1 Eros Ramazzotti

Dėl pasikeitusio pasaulinių gastrolių grafiko Italijos muzikos superžvaigždė Eros Ramazzotti šį rudenį nespės atvykti į Lietuvą. Lapkričio pradžioje turėjęs įvykti dainininko koncertas yra perkeliamas į balandžio mėnesį.


Lapkričio 7 d. Vilniuje turėjęs įvykti Eros Ramazzotti koncertas yra nukeltas paties atlikėjo iniciatyva. Dėl netikėtai pakitusio pasaulinių gastrolių grafiko koncertai yra nukelti net keturiose Europos šalyse, tarp jų Latvijoje ir Lietuvoje. Eros Ramazzotti atstovai atsiprašo Lietuvos žiūrovų už sukeltus nepatogumus, ir praneša, kad koncertą Vilniuje žada surengti balandžio mėnesį.


„Eros Ramazzotti koncertai Lietuvoje ir dar trijose Europos šalyse yra nukelti paties atlikėjo iniciatyva", - sako „Makroconcert Lietuva" direktorius Vaidas Zdancevičius. „Eros Ramazzotti atstovai patvirtino, kad nukeltas koncertas įvyks balandžio pradžioje. Tikimės naują Vilniaus koncerto datą pranešti jau kitos savaitės pradžioje".


Visi anksčiau įsigyti bilietai į Eros Ramazzotti koncertą galios - jų specialiai keisti nereikės.


Vieninteliame pasirodyme Vilniuje Eros Ramazzotti pristatys naujausią savo albumą „Ali e Radici". Net keletą metų garsiausiose pasaulio įrašų studijose kurtas albumas laikomas vienu brandžiausių Eros Ramazzotti darbų. Dar nepasiekęs parduotuvių lentynų, „Ali e Radici" gimtojoje šalyje buvo pripažintas 3 kartus „platininiu" (iš anksto užsakyta daugiau nei 210 tūkst. jo kopijų). Už šį pasiekimą Erosui Ramazočiui įteiktas prestižinis „Wind Award" apdovanojimas, prilyginamas itališkajam muzikos „Oskarui".

Ilgiau nei 25 metus koncertuojantis Eros Ramazzotti - vienas garsiausių atlikėjų pasaulyje, pardavęs milijonus albumų, sukūręs kelias dešimtis populiariosios muzikos klasika pripažintų hitų. Dainininkas yra ypač populiarus Vokietijoje, Meksikoje, Argentinoje ir, be abejo, gimtojoje Italijoje. Eros Ramazzotti išleido 14 studijinių albumų ir dainų rinkinių, visame pasaulyje pardavė daugiau nei 50 milijonų įrašų. Per savo karjerą atlikėjas dainavo su tokiomis žvaigždėmis kaip Cher, Andrea Bocelli, Joe Cocker, Carlos Santana, Tina Turner, Luciano Pavarotti, ir daugeliu kitų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius