-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

G.Dauguvietytė gynė komisijos „tarkuojamus“ šokėjus

Žymi Lietuvos menininkė režisierė Galina Dauguvietytė niekada nemėgo šokti, tačiau stebi ant parketo besisukančias poras su didžiausiu malonumu.
Foto naujienai: G.Dauguvietytė gynė komisijos „tarkuojamus“ šokėjus
TV TV3 nuotr. / zmones24.lt

Žymi Lietuvos menininkė režisierė Galina Dauguvietytė niekada nemėgo šokti, tačiau stebi ant parketo besisukančias poras su didžiausiu malonumu. Nepraleidusi nė vienos laidos „Šok su manimi" dviejų knygų autorė šį kartą televizijoje pasirodė komisijos kėdėje. Režisierė G. Dauguvietytė dar prieš laidą pabrėžė, kad Jurijaus Smorigino ir Vytenio Pauliukaičio tandemui prieštaravimų tikrai turės.

„Viską suprasite šeštadienį įsijungę šokių projektą, tačiau aš tikrai turiu savo favoritus ir einu ginti ne tik jų. Smoriginas su Pauliukaičiu per daug tuos šokėjus „tarkuoja". Nors iš kitos pusės Jurijus - „maladec". Gerai, kad žmogus turi savo nuomonę ir Vytenis jam nenusileidžia. O Norvaišienę man bus ypač malonu susitikti, nes kažkada, labai seniai, kai ji su vyru buvo tik pradedantys šokti jaunuoliai, aš apie juos siužetą dariau. O vėliau sekė jų svaiginanti karjera ir pasiekimai. Tikiuosi, kad Jūratė tai pamena, ir mes turėsim apie ką maloniai pasišnekučiuoti", - savo laidos dalyvavimo tikslus puse lūpų vardija 83-uosius einanti režisierė G. Dauguvietytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius