Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gražina Baikštytė: pagaliau turiu darbą!

Žinomai aktorei Gražinai Baikštytei (57) nebetenka guostis, kaip sudėtinga rasti darbą: jau visas mėnuo ji darbuojasi vienos politinės partijos informacijos centre.
Foto naujienai: Gražina Baikštytė: pagaliau turiu darbą!
Mariaus Žičiaus nuotrauka / zmones24.lt

Žinomai aktorei Gražinai Baikštytei (57) nebetenka guostis, kaip sudėtinga rasti darbą: jau visas mėnuo ji darbuojasi vienos politinės partijos informacijos centre. Interneto svetainėje aktorė turi savo rubriką „Gražina Baikštytė kalbina: politikai nuoširdžiai", kurioje skelbiami interviu su politikais. „Jie irgi verkia, juokiasi, liūdi ir linksminasi, tik mes jų tokių nepažįstame, - tvirtina žurnalisto darbo nesibaidanti moteris. - Noriu atskleisti juos kaip įdomius žmones." Pradėjus dirbti laisvo laiko labai sumažėjo, bet Gražina nesigraužia. „Namie pietų ruošti nebėra kam: vyresnioji dukra dirba gide Turkijoje, jaunesnioji gyvena su draugu, likome tik su vyru, o mudviem tiek ir tereikia, - šypteli. - Dabar man labiau rūpi ne išvirti vakarienę, o parengti interviu su krepšininkų Artūro ir Roberto Javtokų mama Alma Javtokiene. Jį ne tik skelbsiu interneto tinklalapyje, bet ir pasiūlysiu vienam moterų žurnalui." Ar aktorę jau pradžiugino pirmasis atlyginimas? „Jo dar negavau, - juokiasi. - Bet jei sutartas atlyginimas netenkintų, manęs čia nebūtų. Juk nė vienas šiandien nedirba už tris kapeikas."

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius