-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Gytis Balčiūnas į televiziją žada grįžti

Gytis Balčiūnas (30) televizijos žiūrovams pažįstamas ne tik kaip puikus anekdotų žinovas, bet ir kaip laidų „Po velnių!” ir „Dolce Vita!“ vedėjas.
Foto naujienai: Gytis Balčiūnas į televiziją žada grįžti
Viganto Ovadnevo nuotrauka / zmones24.lt
Temos: 2 TV „Patruliai“
Gytis Balčiūnas (30) televizijos žiūrovams pažįstamas ne tik kaip puikus anekdotų žinovas, bet ir kaip laidų „Po velnių!” ir „Dolce Vita!“ vedėjas. Gytis apkalbų ištroškusiems tautiečiams pasakojo naujienas iš Holivudo, tačiau ir pats netikėtai pateko į apkalbų sūkurį. Iš pradžių paaiškėjo, kad kadaise vyras gyveno iš striptizo šokėjo darbo, vėliau jis buvo sulaikytas savo automobilyje, kuriame, kaip įtariama, turėjo narkotinių medžiagų. Šis skandalas Gyčiui kainavo darbą, o visa ši istorija ištampė daug nervų.
Tačiau veiklus vyras rankų nuleisti net neketina. „Aš jau buvau susitikęs su vienos televizijos vadovais, pasiūliau jiems kelias idėjas. Dirbti už kadro ar būti matomam ekrane – man jokio skirtumo. Aš renginius vedu jau penkiolika metų, todėl turiu ką pasiūlyti. Kad degčiau noru žūtbūt grįžti į televiziją – taip nėra, tačiau ta „stebuklinga dėžutė“ labai padidina uždirbamų pinigų kiekį“, – neslepia Gytis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius