Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Holivudo mūzos

Kai kurios Holivudo žvaigždės ypatingos. Jos – Holivudo mūzos. Kiekvienas save gerbiantis kūrėjas, turi po ypatingąjį padėjėją, įkvepiantį jį ištikus kūrybinei krizei.
Foto naujienai: Holivudo mūzos
AOP nuotrauka / zmones24.lt
Kai kurios Holivudo žvaigždės ypatingos. Jos – Holivudo mūzos. Kiekvienas save gerbiantis kūrėjas, turi po ypatingąjį padėjėją, įkvepiantį jį ištikus kūrybinei krizei.
Neseniai pristatęs savo naujausiąją komediją „Vicky Christina Barcelona“ kino filmų genijus Woody Allenas (72) pagrindinį vaidmenį vėl atidavė savo mūzai Scarlett Johansson (23). Tai jau trečias kartas, kai režisierius Scarlett kviečia vaidinti savo filmuose. Šią aktorę Woody Allenas vadina viena geriausių Amerikos aktorių. Gražuolės talentą pastebi ne visi, tačiau niekas neabejoja, kad režisierius yra slapta įsimylėjęs aktorę. Woody prisipažįsta, kad jis tiesiog sutrinka išvydęs beprotiškai gražią Scarlett Johansson.
Penelope Cruz (34), kuri kartu su Scarlett atliko pagrindinį vaidmenį Woody Alleno komedijoje, išgirdusi tokias kalbas, galėtų labai įsižeisti, tačiau įspūdingų formų ispanė visai nesijaudina, mat ji taip pat yra mūza. Ispanų režisierius Pedro Almodovaras (58) yra žymiausias mūsų laikų Ispanijos režisierius. Jis su Penelope dirba jau penkiolika metų ir vadina šią moterį savo įkvėpėja. Aktorė vaidino penkiuose Pedro Almodovaro filmuose, kurie yra tikri meno kūriniai. Penelope Cruz dėl režisieriaus, kuris ją labai išgarsino, pasiruošusi padaryti bet ką. Pavyzdžiui, filme „Sugrįžimas“ ji specialiai sustorėjo ir ant sėdmenų nešiojo protezą, kad jos grožybės atrodytų dar įspūdingesnės.
„Chanel“ namų genijus Karlas Lagerfeldas beveik kiekvienai kolekcijai išsirenka naują mūzą. Ilgiausiai ekscentriškojo dizainerio įkvėpėja išbuvo vokiečių kilmės supermodelis Claudia Schiffer.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius