Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Hughas Hefneris pašėlęs vyrukas

Niekam ne paslaptis, kad Hugho Hefnerio (82) gyvenimas sukasi tik aplink intymias kūno dalis.
Foto naujienai: Hughas Hefneris pašėlęs vyrukas
Bulls nuotrauka / zmones24.lt
Niekam ne paslaptis, kad Hugho Hefnerio (82) gyvenimas sukasi tik aplink intymias kūno dalis. Senuko potencijai silpstant, dabar jį lengviausia pradžiuginti erotinėmis fantazijomis. Gimtadienio proga trys su „Playboy“ žurnalo įkūrėju gyvenančios meilužės padovanojo jam iš šokolado pagamintas krūtis ir sėdmenis. Paris Hilton (27), pasidabinusi tik juodais apatiniais, dainavo Hefneriui „Happy Birthday“. Monogamijos nemėgstantis vyras buvo maloniai nustebintas gautomis dovanomis, tačiau kai tortu nešina į kambarį įliūliavo visiškai nuoga Pamela Anderson (40), net ir draugės neteko amo! Sušokusi pilvo šokį moteris įteikė jam tortą. Seksualioji Pamela – viena mylimiausių Hugho Hefnerio merginų, kuri net dvylika kartų apsinuoginusi fotografavosi „Playboy“ viršeliui. Tačiau net Pamela Anderson, palyginti su Hefnerio nuotykiais jaunystėje, atrodo kaip nekalta mergaitė. Knygynuose pasirodžiusios biografinės knygos „Mr. Playboy: Hugh Hefner and American Dream“ autorius Stevenas Wattsas rašo, kad Hughas ypač mėgo grupinį seksą. Jis „seksuodavo“ kartu su pirmąja žmona Millie, jos bičiuliu Eldonu ir jo žmona Janie. Pikantiškiausia, kad pašėlęs vyrukas mėgdavo grupinį seksą, kuriame dalyvaudavo jis, jo brolis Keithas ir brolio žmona Rae. Hefnerio žmona orgijose dalyvauti atsisakė. Beje, pašėlęs vyras mylėjosi ir... su vyrais. Kartą vakarėlyje vienas vyras „Playboy“ žurnalo įkūrėjui pasiūlė su juo pasimylėti. Hughas nusprendė, kad nieko baisaus neatsitiks, jei išbandys ir vyrišką kompaniją.
Sulaukęs 83-ejų Hefneris pasirodžiusios biografinės knygos turiniu yra labai patenkintas ir tikina, kad visi faktai joje papasakoti taip, kaip buvo iš tikrųjų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius