Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ineta Stasiulytė: ne planuoju, o svajoju

Žurnalas „Privatu!“ su aktore kalbėjosi apie pastaruosius jos gyvenimo įvykius, santykius su mylimuoju Eduardu Gimenezu ir apie šeimos pagausėjimą...
Foto naujienai: Ineta Stasiulytė: ne planuoju, o svajoju
Gedmanto Kropio nuotrauka / zmones24.lt
Be proto užsiėmusi, tačiau savo veikla besimėgaujanti, linksma, šmaikšti, bet sugebanti suvaidinti ir rimtą moterėlę, virtuvės virtuozė, tačiau pastaruoju metu, deja, reta viešnia joje – tokia yra populiari Vilniaus mažojo teatro aktorė Ineta Satsiulytė, žiūrovams žinoma iš humoro laidos „Dar pažiūrėsim...“ ir televizijos serialo „Emilija“. Žurnalas „Privatu!“ su aktore kalbėjosi apie pastaruosius jos gyvenimo įvykius, santykius su mylimuoju Eduardu Gimenezu ir apie šeimos pagausėjimą...

Vardas, pavardė: Ineta Stasiulytė.
Gimimo data, vieta: 1980 05 17, Telšiai. 29 m.
Šeima: mylimasis – argentinietis tango šokėjas Eduardo Gimenezas (39), dukra – Upė Soffia (4).
Šeiminė padėtis: netekėjusi.
Veikla: aktorė.

Ineta, Tavo dienotvarkė labai įtempta. Gastrolės, filmavimai, repeticijos, spektakliai... Papasakok, koks pastaruoju metu Tavo gyvenimas?

Darbų ir veiklos tikrai netrūksta. Prieš kelias dienas grįžau iš Sankt Peterburgo – aš su kolegomis aktoriais dalyvavau festivalyje „Baltijskij dom“. Kai grįžau į Lietuvą, turėjau tik vieną valandą pasiruošti filmavimams. Paskui važiavau pasiimti dukros, kurią palikau pas tėvus Telšiuose, o grįžusi kitą dieną vėl pasinėriau į darbų sūkurį. Pastaruoju metu net pavalgyti neturiu laiko.

Tau patinka toks aktyvus gyvenimas?

Aš esu darbomanė. Man patinka, kai vyksta veiksmas. Tikrai nenorėčiau būti įkalinta biure nuo 8 iki 17 valandos. Esu meniškos sielos žmogus (juokiasi).

Vis dėlto taip gyvendama gali prisišaukti nelaimę. Prasitarei, kad prieš kelias dienas, važiuodama pas tėvus, užmigai prie automobilio vairo...

Kadangi buvau pervargusi, mane suėmė miegas vairuojant automobilį. Ačiū Dievui, kad viskas laimingai baigėsi! Supratau, jog daugiau niekada pervargusi nesėsiu prie vairo.

Ar dėl darbų gausos labai nukenčia šeima – Tavo draugas Eduardo ir dukra Upė Soffia?

Galima sakyti, kad nukenčia, nes dabar jie retai mane mato.

Vadinasi, ir kotletų naminių nepavalgo... O gal Tu nemėgsti gaminti?

Gaminu ir labai mėgstu tai daryti – tiek tortus, tiek kotletus... Tačiau pastaruoju metu neturiu laiko, mažiau palepinu šeimynėlę. Mano gyvenime viskas vyksta etapais: būna, kad viskas supuola į vieną vietą, pavyzdžiui, kaip dabar, o būna akimirkų, kai būnu laisvesnė.

Daugelis skundžiasi sunkmečiu, o Tu nespėji suktis...

Nesakau, kad už kiekvieną darbą gaunu milijonus, tačiau įsitikinau, kad į sunkmetį reikia žiūrėti teigiamai. Juk krizė yra idėjų metas!

Visi menininkai taip kalba. Iš tiesų manai, kad per krizę kiekvienam žmogui reikia išlaisvinti savo menišką prigimtį?

Taip, tikrai! Jeigu aktoriui neduosi valgyti, tai jis sukurs tokį šedevrą!.. Arba ne (juokiasi)...

Pakalbėkime apie Tavo darbus televizijoje. Vaidini seriale „Emilija“. Daugelis aktorių sako, jog vaidinimas muilo operose yra chaltūra. Ką Tu apie tai manai?

Ten dirba ne chaltūrščikai. Pamatytumėte, kiek pastangų ir laiko skiria režisierius, aktoriai, kūrybos grupė. Jie atiduoda visą save. Atkreipčiau dėmesį į kitą dalyką – kuriant serialus, stinga pinigų. Kartais su kūrybos grupe susėdame ir mąstome, kaip būtų faina padaryti vienaip ar kitaip, tačiau vėliau suprantame, jog viskas priklauso nuo pinigų...

O humoro laida „Dar pažiūrėsim...“? Tau turbūt tai ne darbas, o eterinis aliejus širdžiai? Esu teisus?

Mano visi darbai man yra tarsi eteriniai aliejai, tik skirtingų skonių. Žinoma, laida „Dar pažiūrėsim...“ yra ypatinga, nes joje dirbu su sava chebra (šypteli).

Pakalbėkime apie Tavo asmeninį gyvenimą. Su draugu Eduardu Gimenezu kartu esi jau penkerius metus. Minėjai, kad nenori ištekėti. Ar nepakito ši nuostata?

Neatsimenu, kad būčiau taip sakiusi... Apskritai nelabai mėgstu kalbėti apie asmeninį gyvenimą. Kita vertus, aš su baltomis suknelėmis prisibūnu per filmavimus: „ištekėjau“ jau du kartus, „išsiskyriau“ kelis sykius, tik laidotuvių kol kas nebuvo (juokiasi)!

Ar Tavęs netrikdo, kad tarp Tavęs ir Eduardo yra dešimties metų skirtumas?

Ne, aš to nesureikšminu. Nejaučiu to metų skirtumo.

Eduardo, kaip ir daugelis pietiečių, yra pavydus vyras. Nekyla dėl pavydo problemų?

Jis protingai pavydus. Anksčiau buvo kitaip, o laikui bėgant šioje srityje jis tapo protingesnis. Nebėra aklo pavydo. Mes gyvename kartu, pasitikime vienas kitu – tai ateina natūraliai. Turi pasitikėti žmogumi, tuomet ir nebus to išsidraskymo!

Gal Tu jį padarei santūresniu, lietuviškesniu?

Oi, ne! Jau tokio žmogaus nesulietuvinsi (šypteli)... Koks jis buvo, toks ir liko.Toks jis man ir patinka!

O apie dar vieną vaiką pašnekate?

Žinoma! Ir labai jo norėtume! Aš turiu seserį, todėl man atrodo, kad be Upės Soffios turėtų būti dar vienas vaikas. Natūralu, jog mums norisi dar vienos atžalos.

Ar su Eduardo esate viena iš tokių porų, kurios planuoja šeimos pagausėjimą, ar viską nusprendžiate spontaniškai?

Mes ne planuojame, bet svajojame, o svajonės kartais pildosi (šypteli).

„Nebėra aklo pavydo. Mes gyvename kartu, pasitikime vienas kitu – tai ateina natūraliai.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius