Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Inga Budrienė: su Džordana reikia begalinės kantrybės

Po skandalingosios atlikėjos Džordanos Butkutės (40) biografinės knygos pristatymo straipsnių antraštės linksniavo verslininkės Ingos Budrienės (34) pavardę - „Skandalas! „Swarovski" karalienė nesivargino atvykti į sostinę ir pasveikinti savo draugę tokia svarbia proga".
Foto naujienai: Inga Budrienė: su Džordana reikia begalinės kantrybės
Viganto Ovadnevo nuotrauka / zmones24.lt
Po skandalingosios atlikėjos Džordanos Butkutės (40) biografinės knygos pristatymo straipsnių antraštės linksniavo verslininkės Ingos Budrienės (34) pavardę - „Skandalas! „Swarovski" karalienė nesivargino atvykti į sostinę ir pasveikinti savo draugę tokia svarbia proga".

Aš - turtinga prisiplakėlė, o Džordana - nuskriaustoji


Ingai Budrienei ir juokinga, ir pikta, kad nė vienas žurnalistas jai nepaskambino ir nepaklausė, kodėl moteris negalėjo dalyvauti savo draugės šventėje. „Niekas nepaklausė, gal aš susirgau, o gal ir numiriau. O iš tiesų tą dieną mes buvo globėjų kursuose (Inga su vyru ruošiasi globoti vaikų namuose gyvenantį berniuką - aut. past.), kurių negalima praleisti. Aš pati pirma iš Džordanos rankų gavau knygą, jos autografą, pirmoji ją pasveikinau, todėl šiuo atveju esu visiškai be reikalo kaltinama", - sako Inga.

Vis dėlto, ne tai labiausiai nuvylė kaunietę verslininkę. Perskaičiusi knygą, ji liko mažų mažiausiai šokiruota: „Tikrai tikėjausi, kad knyga bus šiltesnė, prasmingesnė. Viskas pateikta be galo paviršutiniškai, dauguma faktų neatitinka tikrovės, knygos autorė rašo kaimo žargonu, nevengia keiksmažodžių, kurių Džordana nevartoja. Bet įdomiausia tai, kad pusė knygos - apie mane. Esu pristatoma kaip turtinga prisiplakėlė, iš tos vargšės Džordanos norinti ištraukti kuo daugiau naudos. Aš suprantu, kad jei mus lygins, visada atrodysiu blogietė, nes turiu krūvą pinigų, o Džordana yra vargšelė nuskriaustoji, kuriai nuolat nesiseka. Šlovės naudodamasi draugės vardu aš nesiekiu. Niekada gyvenime neafišavau mūsų draugystės, nors mes pažįstamos jau aštuonerius metus."


Visi, kurie drausdavo gerti, tapo jos priešais


Verslininkė prisipažįsta stebėjusi visus Džordanos pakilimus ir nuopuolius. „Aš tiek visko galėčiau papasakoti... Jei parašyčiau apie Džordaną knygą - visi būtų šokiruoti. Sergejus spaudoje Džordanos nejuodina, o ji buvusį draugą su purvais maišo. Jei Sergejus visada buvo toks blogas, mušdavo ją, kodėl Džordana to ilgai neviešino? Ne kartą mačiau, kas tarp jų vyko, tačiau dar reiktų pasvarstyti, kuris iš jų buvo kaltas. Sergejus nuoširdžiai rūpindavosi Džordana, o su ja gyvenant reikia begalinės kantrybės, ji dažnai tampa nevaldoma. Sergejui tekdavo atsakyti už visus mylimos moters poelgius. Juk žmonės ne akli, matydavo, kokios būklės ji atvažiuodavo į koncertus. O dažnai išvis neatvykdavo. Pati savo kailiu pajutau, koks yra „malonumas" vežti Džordaną į koncertą tomis dienomis, kai ji nieko aplink nenori matyti: važiuojant ji dešimt kartų prašo sustoti, vienur ją nemandagiai aptarnavo, kitur atnešė per didelę porciją. Tu dėl jos stengiesi, leki, skubi, o ji tesugeba iš kantrybės išvesti. O visi, kurie jai drausdavo gerti, tapdavo jos priešais", - neslepia I. Budrienė.


Apie skolas dažniausiai „pamiršta"


Inga stengėsi kurti teigiamą Džordanos įvaizdį, tačiau dėkingumo beveik nesulaukė. „Aš jai per tuos draugystės metus labai daug padėjau. Ir koncertus organizavau, ir į juos nuveždavau, ir savo sukneles skolindavau, ir pinigais paremdavau. Ne paslaptis, kad Džordana man skolinga labai didelę sumą pinigų, tačiau aš jos nespaudžiu, neprašau, tikiu, kad ateis laikas, kai man atiduos. Aišku, už knygą ji gavo didelį honorarą, tačiau tų pinigų neverta tikėtis. Ji man tokiais atvejais sako: „Na va, dabar vieniems draugams atiduosiu skolą, o tada jau tau." Taip ir tebelaukiu, o skolos raštelio nepasirašėme. Taigi, čia dar klausimas, kuri iš mūsų kuria naudojasi. Jei mano organizuojamai šventei reikia koncerto, aš visada turiu už jį susimokėti, kaip ir visi kiti. O kiek suknelių aš jai esu pridovanojusi... Vienas aš jai atiduodu, o kitas paskolinu, tačiau dažniausiai nebeatgaunu. Tiesiog pamiršta atiduoti", - pasakoja Inga.

Su naujuoju Džordanos draugu Ingai bendrauti dar neteko. „Jos sprendimas man buvo netikėtas, nors su visais savo gyvenimo vyrais ji išsiskirdavo labai impulsyviai. Pastaruoju metu jaučiau, kad kažkas vyksta - Džordana atrodė be galo laiminga, pakylėta, jos akys tiesiog spindėjo. Vėliau prisipažino, kad įsimylėjo. Nesu tikra, ar ateityje bendrausime šeimomis. Apie Elegijų girdėjau daug negražių kalbų, nelabai jauku būtų jį įsileisti į savo namus. Bet gal ji iš tiesų surado sau skirtą žmogų? Duok Dieve, kad būtų laiminga", - baigia pokalbį Inga.

Džordana Butkutė (40): skolą tikrai grąžinsiu

Džordana nesigina, kad savo draugei yra skolinga nemenką sumelę pinigų. „Bet aš tikrai atiduosiu. Net kalbos nėra. Kai tik susitaupysiu reikiamą sumą, iškart atiduosiu. Taip, už knygą gavau honorarą, bet jį man dalimis išmokėjo, tai jau beveik viską išleidau. Sunku man dabar. Bet tikrai atiduosiu", - dievagojosi dainininkė.


Liveta Kazlauskienė (44): nuo Budrienės svarovskių man bloga

„Mūsų su Inga Budriene auros nesutampa. Jei pamatyčiau ją, važiuojančią ta pačia juosta, tuoj pat pakeisčiau važiavimo kryptį. Man nuo tų jos svarovskių net bloga - dar kiek, ims puošti savo cepelinus ir blynus. Valgiau kartą toje kavinėje - cepelinai net neišvirę, pusžaliai." (citata iš knygos.)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius