Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Irūna ir Ineta Puzaraitės: apie mokslus, meilę ir muštynes

Žaviosios „Mokinukės“ jau suaugo. Atrodo, dar visai neseniai šios merginos buvo su kasytėmis, žaismingais drabužėliais... Šiandien šios grupės atlikėjos - žavios, gražios, seksualios.
Foto naujienai: Irūna ir Ineta Puzaraitės: apie mokslus, meilę ir muštynes
Viganto Ovadnevo nuotrauka / zmones24.lt

Vardas, pavardė: Irūna Puzaraitė.

Gimimo data, vieta: 1990 02 12, Lazdijai.
Šeima, kurioje gimė: tėvas Egidijus dirba vyriausiuoju mechaniku, o mama Ramutė - namų šeimininkė; turi seserį Inetą ir broliuką Adrijų (5 mėn.).

Šeiminė padėtis: netekėjusi.

Pasiekimai: grupės „Mokinukės“ solistė; Irūna su popchoru „O lia lia“ apkeliavo visą Lietuvą, nemažai koncertavo kitose šalyse; baigė Marijampolės muzikos mokyklą.


Vardas, pavardė: Ineta Puzaraitė.

Gimimo data, vieta: 1991 03 09, Lazdijai.

Šeima, kurioje gimė: tėvas Egidijus dirba vyriausiuoju mechaniku, o mama Ramutė - namų šeimininkė; turi seserį Irūną ir broliuką Adrijų (5 mėn.).

Šeiminė padėtis: netekėjusi.

Pasiekimai: grupės „Mokinukės“ solistė; Ineta su popchoru „O lia lia“ apkeliavo visą Lietuvą, nemažai koncertavo kitose šalyse; baigė Marijampolės muzikos mokyklą; Ineta yra respublikinių lengvosios atletikos čempionatų dalyvė ir laimėtoja.


Žaviosios „Mokinukės“ jau suaugo. Atrodo, dar visai neseniai šios merginos buvo su kasytėmis, žaismingais drabužėliais...  Šiandien šios grupės atlikėjos - žavios, gražios, seksualios. Ir dainuoja jos jau nebe vaikiškas daineles, o apie meilę, pavydą, aistrą, melą...  Ar tokios emocijos verda ir asmeniniame „Mokinukių“ gyvenime?


Neišvengia piktumų


Kadangi Irūna ir Ineta yra abiturientės, dabar jos ypač daug dėmesio skiria mokslams. Net ir griežta grupės vadovė Laima Lapkauskaitė (48) nusprendė, kad auklėtinių mokslai šiuo metu svarbiau už muzikinę karjerą. Todėl suprantama, kodėl šiuo metu „Mokinukės“ koncertuoja tik savaitgaliais. „Mes mokomės toje pačioje mokykloje ir toje pačioje klasėje. Mokytojai labai gąsdina dėl abitūros egzaminų“, - kalba Ineta ir Irūna. Pasiteiravus, koks jų pažymių vidurkis, merginos neslapukavo: Irūnos - 8, o Inetos - 8,6 balai. Kadangi pastaroji geriau supranta matematiką, Irūna dažnai prašo sesers pagalbos sprendžiant uždavinius. Merginos prisipažįsta, kad piktumų jos neišvengia. „Tarp mūsų būna visko, bet dažniau blogų nei gerų dienų. Kodėl? Pavargstame viena nuo kitos. Mes septynias dienas per savaitę visą parą kartu. Net toje pačioje lovoje miegame! Tik po atskiromis antklodėmis“, - šypteli pašnekovės.


Po muštynių - mėlynės


Irūna bei Ineta neslepia, kad jos kartais labai rimtai susipyksta. „Buvo keletą atvejų, kai mokykloje mes susimušėme: pirmą kartą - pradinėje, o kitą - aštuntoje klasėse. Muštynių rezultatas - mėlynės po akimis. Bet vėliau susitaikydavome, nes mus siedavo bendri reikalai“, - atvirai kalba seserys.

Daug laiko kartu praleidžiančios Irūna ir Ineta sako, kad jos nėra geriausios draugės ir didžiausių savo paslapčių viena kitai neišduoda. „Dažniausiai viena kitos prašome patarimų, tačiau labai neišsipasakojame. Galbūt daugiau apie kiekvieną iš mūsų žino mama. Jai patikime savo paslaptis“, - sako pašnekovės. Tiesa, per interviu dainininkės ne kartą nepasidžiaugė, jog turi tikrų draugų. Ar jos vienišos?

„Ne! Aš niekam nepasakoju apie save. Viską laikau savyje. Be to, abi turime bičiulių ratą, su kuriais leidžiame laiką, tik negalime sakyti, kad jie - geriausi mūsų draugai“, - sako Ineta, o jai pritaria ir sesuo.


Draugauja poromis


Merginos atviros kalbėdamos ir apie širdies reikalus. Pasirodo, abi „mokinukės“ jau ketverius metus turi vaikinus. Tiesa, Irūna pusei metų su mylimuoju Aurimu (19) buvo išsiskyrusi. „Nemanau, kad jis per tą pusmetį buvo mane pamiršęs, be to, ir aš apie jį galvojau. Susitikę klube, mes ir vėl susibėgome. Tai mano žmogus, tačiau nežinau, ar tikrai visą gyvenimą susiesiu su juo“, - tikina Irūna.

Ineta irgi nenusileidžia seseriai meilės reikaluose. „Aš su Tomu (20) irgi draugauju ketverius metus. Mums viskas sekasi gerai. Dažnai susitinkame su Irūna bei Aurimu, ir visi keturiese leidžiame laiką“, - šypteli Ineta.

Paklausus, ar merginos nebijo, kad po išpažinties apie vaikinus gali sumažėti „Mokinukių“ vyriškoji gerbėjų auditorija, dainininkės tik numoja ranka. „Mes niekada nesakome, kad jeigu tu turi vaikiną, tavęs negali kitas turėti. Šiandien tu draugauji, o rytoj - ne. Kas toj Marijampolėj? Išvažiuosime į Vilnių ir galbūt sutiksime kitus vaikinukus... Niekas neaišku... Tokia ta realybė“, - samprotauja seserys.


Po mokslų - skinti pomidorų?


Baigus mokyklą, Inetos ir Irūnos laukia neišvengiama muzikinės karjeros pauzė arba pabaiga. O gal grupė pakeis pavadinimą - „Mokinukes“ pervadins į „Studentes“? Kaip viskas bus, parodys laikas.

Paklaustos apie ateitį, seserys kuria skirtingus planus. Ineta nori įstoti į universitetą. Ji svajoja apie teisės studijas Vilniuje. Na o Irūna turi kitų sumanymų. „Svajoju išvažiuoti į užsienį, užsidirbti pinigų ir grįžus atidaryti savo įrašų studiją, kurioje pati galėčiau kurti muziką. Aš ir dabar tuo užsiimu, tačiau kol kas esu tik mėgėja. O jei reikės mokytis, tai rinksiuosi bet kokias studijas. Svarbu, kad turėčiau aukštojo mokslo diplomą“, - atvirai kalba Irūna Puzaraitė. Ar nesibaimina žavioji dainininkė, jeigu jai teks skinti pomidorus Ispanijoje? „Aišku, nelabai norėčiau skinti pomidorų ar braškių, bet jei tektų, tikrai nesibodėčiau tokio darbo“, - sako dainininkė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius