Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jessica Alba. Per graži, kad būtų talentinga?

Nekaltybę saugojusi iki 18-os Jessica Alba dievina sukiotis tarp puodų virtuvėje, be galo myli vaikus, visuomet atrodo gražiai ir seksualiai... Taip, tokia moteris turbūt yra daugelio vyrų svajonė.
Foto naujienai: Jessica Alba. Per graži, kad būtų talentinga?
Foto naujienai: Jessica Alba. Per graži, kad būtų talentinga? / zmones24.lt
Temos: 1 Jessica Alba
Nekaltybę saugojusi iki 18-os Jessica Alba dievina sukiotis tarp puodų virtuvėje, be galo myli vaikus, visuomet atrodo gražiai ir seksualiai... Taip, tokia moteris turbūt yra daugelio vyrų svajonė.

Vaikystė izoliatoriuje
Jessica Alba vaikystėje tiek daug sirgo, kad ligoninę lankydavo dažniau nei mokyklą. Tačiau ligos nesutrukdė jai patirti pirmosios meilės ir saldaus bučinio skonio sulaukus vos septynerių. Dėl kai kurių užkrečiamų ligų mergaitė dienas leisdavo uždaryta palatoje ir... visiškai viena. Vaikystėje bei paauglystėje Jessica bent keturis kartus per metus sirgdavo plaučių uždegimu, buvo užsikrėtusi inkstų infekcija, sirgo anoreksija ir judėjimo sutrikimu, jai išoperuotas apendicitas, iki šiol aktorė patiria astmos, panikos priepuolių ir kenčia nuo obsesinio kompulsinio sutrikimo (t. y. paniškai bijo bakterijų). Viename interviu Jessica prisipažino, kad ji visada rankinėje laiko antibakterinį skystį ir turi specialią nešiojamąją lempą, kuri tamsoje išryškina plika akimi nematomus nešvarumus. Kadangi moteris dažnai keliauja, apsistojusi viešbutyje, pirmiausia ji ieško bakterijų. Aktorė teisinasi: „Aš nesu švaros maniakė, bet manau, kad niekam nepatiktų viešbutyje rasti svetimų plaukų ant pagalvės.“

Nekalta iki pilnametystės
Šiandien negandų nepalaužta Jessica yra viena seksualiausių moterų pasaulyje. Aktorė užaugo labai katalikiškoje šeimoje. Kadaise ir ji buvo uoli katalikė, tačiau Jessica nuo bažnyčios nusisuko, kai buvo apkaltinta vyrų viliojimu, jų gundymu per Šv. Mišias. Senos davatkos išvadino ją paleistuve, mat ji neva specialiai seksualiai rengiasi ir taip nusižengia doro elgesio etiketui. Perpykusi aktorė visiems laikams nusisuko nuo bažnyčios. Tvirtai teigti, kad akylos pamaldžios moterys kalbėjo perdėtai, negalima, nes Jessica meistriškai išmano flirtavimo meną. Nors ji baidosi sekso simbolio titulo, ši Holivudo žvaigždė dievina koketuoti. Pagrindinė jos flirtavimo sėkmės paslaptis – lengva pašaipėlė ir sarkazmas (juk vyrai nemėgsta per daug rimtų ir juokauti nemėgstančių panelių!). Lengvai bendraujanti moteris neslepia, kad visada jautė potraukį daug vyresniems vyrams. Idealiais vyrais ji vadina aktorius Morganą Freemaną (71) ir Seaną Connery (77). Aktorė keturis metus draugavo su serialo „Tamsusis angelas“ partneriu Michaelu Weatherly (40), idealiai atitikusiu jos vyro idealą. Aktorius už Jessicą buvo 13 metų vyresnis ir jai pasipiršo per jos dvidešimtąjį gimtadienį. Po iširusių sužadėtuvių moteris savo gerbėjus pradžiugino nauju amplua – Jessica, anksčiau buvusi „nekaltybės iki vestuvių nepraradimo“ šalininkė, pasinėrė... vienos nakties nuotykius.

Lėkšti vaidmenys
Pastarieji poelgiai ir neapgalvoti pareiškimai aktorei niekaip neleidžia pabėgti nuo seksbombos epiteto. Jessica labai piktinasi, kad jai siūlomi vaidmenys anksčiau ar vėliau įgauna seksualios kaimynės prieskonį, o taip niekad nenutinka kitai gražuolei – jos konkurentei Natalie Portman. Juostoje „Nuodėmių miestas“ suvaidinusi striptizo šokėją, Jesscia Alba pareiškė, kad ateityje seks Natalie Portman pavyzdžiu, t. y. niekada nebesifilmuos nuoga ir taip bandys pabėgti nuo jai siūlomų lėkštų vaidmenų. Koją aktorei pakišo ir prieš metus įvykęs skandalas su žurnalo „Playboy“ savininku Hughu Hefneriu (82), kuris, neatsiklausęs aktorės, skandalingojo žurnalo viršelyje išspausdino pusnuogės aktorės nuotrauką. Nieko nepadarysi – nepriekaištingas kino žvaigždės užpakaliukas prašyte prašosi fotografuojamas. Beje, kadaise Jessica sirgo anoreksija: beprotiška baimė sustorėti ją persekiojo dėl paveldimų genų – visi aktorės šeimos nariai kenčia nuo antsvorio. Ruošdamasi vaidmeniui seriale „Tamsusis angelas“, Jessica badavo ir kasdien sportuodavo po tris valandas.

Išsižadėjo kilmės
Aktorė įnirtingai neigia savo meksikietišką kilmę. Priešingai nei Salma Hayek (41), Jennifer Lopez (38) ar Eva Mendes (34), kurios didžiuojasi esančios lotynų amerikiečių kilmės, Jessica Alba visada prisistato Jungtinių Valstijų piliete. Nors jos tėvas kilęs iš Meksikos, šeimoje vaikai ispaniškai nekalbėjo, kad jiems nereikėtų kentėti rasistinių patyčių. Jessica nuo vaikystės jautėsi kitokia: ji ilgai galvojo, kad yra įvaikinta, mat jos oda daug tamsesnė nei kitų šeimos narių, ji nekenčia kai ją vadina Latina. Aktorei nuo šios pravardės pagaliau pavyko pabėgti... pasišviesinus plaukus. Beje, kartą Seksualioji Holivudo žvaigždė prasitarė, kad, tapusi blondine, susilaukė šviežio gerbėjų antplūdžio, ant kurio užkibo ir dabartinis Jessicos vyras Cashas Warrenas (29).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius