Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jurgita Jurkutė: jausmų nesuvaidinsi

Gauti tituluotos gražuolės ir šią savaitę prasidėsiančio TV3 projekto „Šok su manimi" vedėjos Jurgitos Jurkutės interviu buvo labai sunku. Mergina sako nedalijanti jų į kairę ir į dešinę.
Foto naujienai: Jurgita Jurkutė: jausmų nesuvaidinsi
TV3 nuotr. / zmones24.lt

Gauti tituluotos gražuolės ir šią savaitę prasidėsiančio TV3 projekto „Šok su manimi" vedėjos Jurgitos Jurkutės interviu buvo labai sunku. Mergina sako nedalijanti jų į kairę ir į dešinę. Tačiau „Privatu!" ji sutiko papasakoti apie didžiausias naujienas savo gyvenime.


Vardas, pavardė: Jurgita Jurkutė.

Gimimo data, vieta: 1985 04 23, Plungė. 24 m.

Šeiminė padėtis: netekėjusi; turi širdies draugą Rytį Širvaitį.

Pasiekimai: tapo „Mis Lietuva 2007"; sukūrė vaidmenį TV3 seriale „Moterys meluoja geriau"; šiuo metu studijuoja Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje ir Vilniaus universitete.


Jurgita, kaip reagavote, kai Jums pasiūlė vesti naująjį TV3 projektą „Šok su manimi"?


Labai gerai! Buvo malonu sulaukti tokio pasiūlymo. Pagrindiniai dalykai, dėl kurių sutikau vesti šią laidą, tai darbo laikas ir projekto pobūdis. Šokiams aš neabejinga visą gyvenimą (šypteli).

Šiuo metu tiek Lietuvoje, tiek visame pasaulyje gana sunkus laikas, be to, artėja ilgi, tamsūs ir lietingi rudens vakarai. Manau, šis projektas žmonėms turėtų suteikti daug gerų emocijų ir šeštadienio vakarais pakelti nuotaiką.


Tai viena iš priežasčių, kodėl sutikote vesti „Šok su manimi"?


Taip. Kita priežastis - puikus partneris (laidą Jurgita ves su aktoriumi Vytautu Šapranausku - aut. past.).


Asmenys, kurie bendradarbiavo su Vytautu Šapranausku, apie šį žmogų atsiliepia labai įvairiai. Vieni jį liaupsina, kiti sako, kad Vytautas - sudėtinga asmenybė. Ar nebus baisu dirbti drauge?


Žinau tik vieną dalyką - Vytautas yra nepaprastai talentingas žmogus. Nėra jokios baimės. Juk tai bus tik darbas (šypteli)!


Bet Vytautas garsėja netikėtomis improvizacijomis ir akibrokštais...


Plačiau pakomentuoti galėsiu po filmavimų. Manau, kad su talentingais žmonėmis be proto įdomu dirbti - tuo įsitikinau filmuodamasi seriale „Moterys meluoja geriau". Ten su Vytautu ir susipažinome.


Girdėjau nuomonių, kad televizijos projektas „Šok su manimi" bus tarsi „Lietuvos šokių dešimtuko" tęsinys. Kaip Jūs manote?


Nemanau, kad tai bus tęsinys. Be abejo, abu šiuos projektus sieja šokis, tačiau jis kaskart yra kitoks. Bet koks pasirodymas, bet koks darbas priklauso nuo tos dienos, nuo aplinkybių. Juk nė viena pora nėra anksčiau kartu šokusi - tai visiškai nauji duetai! Vadinasi, bus tai, ko dar nebuvo (nusijuokia).


Klausantis Jūsų, susidaro įspūdis, kad trokštate kuo greičiau pradėti dirbti šiame projekte. Iš tiesų taip yra?


Žinoma! Juk tai nauja patirtis, naujas amplua ir nauja komanda, kurioje dirbs fantastiški žmonės (šypteli).


O Jūs dar šokate ar jau užmiršote šį užsiėmimą?


Taip, Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje, kurioje studijuoju aktorystę, turime šokių paskaitų.


Gal ir vestuvių valsą jau mokate šokti?


Oi, apie vestuvių valsą pakalbėsime kada nors vėliau (nusijuokia).


Tuomet pakalbėkime apie Jūsų studijas. Kai pradėjote studijuoti Akademijoje, tarsi išnykote iš televizijos  ekranų ir žurnalų puslapių. Kaip tai nutiko?


Viskas vyko natūraliai. Kai iš namų išeini 8 valandą ryto, o namo grįžti 22 ar net 23 valandą, tuomet pradedi atsirinkti, kam verta švaistyti energiją, o kam - ne.


Studijos Jus labai nuvargina?


Ne, jos labai įdomios. O tai, ką tu darai ir kas miela širdžiai, negali kelti nuovargio. Be to, neseniai grįžau į Vilniaus universitetą, kur neakivaizdiniu būdu tęsiu socialinio darbo studijas. Tikrai turiu ką veikti ir be vakarėlių. Atsiranda kitų poreikių ir prioritetų. Kiekvienas žmogus keičiasi.


Kai atėjau į interviu, pastebėjau, kad Jūs, gurkšnodama kavą, skaitėte knygą. Išnaudojate kiekvieną laisvą minutę?


Skaičiau Zigmundo Froido „Psichoanalizės įvadą" - tai reikalinga mano studijoms. Esu įpratusi visur su savimi nešiotis knygą. Nebūna kitaip. Aš tiesiog turiu priklausomybę nuo knygų (nusijuokia)!


Nuo Jūsų laimėjimo grožio konkurse „Mis Lietuva 2007" praėjo dveji metai. Per tą laiką labai išpopuliarėjote. Kaip manote, ar būtent gražuolės titulas Jums plačiau atvėrė visas duris?


Kas yra populiarumas? Aš tiesiog gyvenu savo gyvenimą. Tai, kad mano darbai kartais būna vieši ir apie juos parašo žurnalistai, dar nereiškia, kad esu kitokia. Kiekvienas žmogus dirba savo darbą, bet ne apie visus parašo. Aš populiarumo nė trupučio nesureikšminu. O apie „Mis Lietuva" rinkimus galiu pasakyti tiek, kad jie buvo įdomūs. Apie tai papasakosiu savo vaikams ir anūkams. Tačiau aš niekada nesureikšminau šio grožio konkurso. Viskas man gyvenime sekėsi gerai ir iki dalyvavimo konkurse „Mis Lietuva 2007". Kita vertus, tai jau istorija, o ateityje manęs dar laukia nežinomi keliai ir jie man šiuo metu kur kas svarbesni (šypteli).


Jus erzina tai, kad esate žinoma mergina, apie Jus rašomi straipsniai?


Negaliu atsakyti į šį klausimą. Tiesiog pakartosiu, kad visi žmonės dirba savo darbus, bet tie, apie kurių veiklą parašo, nėra pranašesni ar geresni už kitus.


Neseniai vykusiame TV3 naujojo sezono pristatymo žiniasklaidai vakarėlyje buvote su širdies draugu Ryčiu Širvaičiu. Viso renginio metu nepaleidote vienas kito iš rankų. Galima Jus vadinti neišskiriama pora?


Apie asmeninį gyvenimą aš nekalbu... Sakyti, kad esame neišskiriama pora, per daug skambi frazė.


Tiesiog pastebėjau, kad nebuvo akimirkų, kurias Jūs ir Rytis leistumėte atskirai. Tad ir kilo toks klausimas...


Jeigu pastebėjote, vadinasi, taip ir buvo (šypteli). Tegul žmonės tai mato savo akimis, o ne skaito apie tai arba kažkur nugirsta. Tai, kas yra tikra, yra tikra. Tu negali to pakeisti ar suvaidinti.


„Tai, kas yra tikra, yra tikra. Tu negali to pakeisti ar suvaidinti."

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius