Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jurgita Jurkutė vėl televizijoje!

Tiems, kurie ilgisi iš televizijos serialo „Moterys meluoja geriau“ pasitraukusios vienos gražiausių šalies merginų Jurgitos Jurkutės (24), turime gerą žinią: ji ves naujo sezono TV3 projektą „Šok su manimi“.
Foto naujienai: Jurgita Jurkutė vėl televizijoje!
Jono Staselio nuotrauka / zmones24.lt
Tiems, kurie ilgisi iš televizijos serialo „Moterys meluoja geriau“ pasitraukusios vienos gražiausių šalies merginų Jurgitos Jurkutės (24), turime gerą žinią: ji ves naujo sezono TV3 projektą „Šok su manimi“.

Jurgita, tikinai, kad iš serialo pasitraukei dėl laiko trūkumo – jį visą suvalgo studijos Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje. Kas nors pasikeitė?
Niekas nepasikeitė. Supraskite, kad filmavimasis seriale ir savaitinėje televizijos laidoje yra skirtingi dalykai. Serialui reikia daug daugiau laiko. Be to, jį sunku planuoti, nes kūrybinis darbas kartais išsitęsdavo labai ilgai. Dabar televizijoje reikės „pasivaidenti“ tik šeštadienio vakarais. Tuo metu paskaitų nėra. Kadangi bus tiesioginis eteris, tiksliai žinosiu, kiek laiko truks filmavimas. Išbandysiu save dar vienu amplua.

Nusprendei priimti dar vieną iššūkį?
Tikrai taip. Gavusi pasiūlymą ilgai nesvarsčiau, bet aš dažnai taip elgiuosi. Taip ir prisibandau (juokiasi).

Kuo tave sudomino „Šok su manimi“?
Yra trys motyvai, kodėl sutikau. Pirmiausia visą gyvenimą esu neabejinga šokiams. Pamenu, buvau pradinukė, per Naujuosius metus tėvai su draugais švęsdavo, o aš užsidarydavau kambaryje, apsiaudavau mamos aukštakulnius ir įsivaizduodavau, kad esu „Žuvėdros“ šokėja. Įsivaizduodavau publiką, menamą partnerį. Fantazija buvo beribė (juokiasi). Dabar tai labai linksma prisiminti.
Antras motyvas – išbandyti laidos vedėjos amplua. Tiesioginis eteris man nėra naujiena, nes vedžiau „Išsipildymo akciją“. Tačiau tai bus kitoks darbas. Didžiausias iššūkis – dirbti poroje su aktoriumi, laidų vedėju Vytautu Šapranausku. Tai – talentingas žmogus, o iš tokių galima daug išmokti. Paskutinė priežastis, kodėl sutikau eiti į projektą, – tiko darbo laikas. Mokslai man yra svarbiausi.

Prieš kelerius metus ir pati dalyvavai šokių projekte. Tačiau nepasisekė. Ar nebuvo minčių dar kartą pamėginti grįžti ant parketo?
Tikrai ne. Kam antrą kartą lipti į tą pačią upę? Tą sykį nepasisekė? Nebūčiau tokia kategoriška: gavau labai daug ir absoliučiai nieko nepraradau. Džiaugiuosi, kad į televiziją vėl grįžo šokiai. Sunkiu laiku lietuviams tai bus tikra atgaiva, nes mums trūksta nuotaiką keliančių emocijų.

Nebus sunku stovėti šalia smagiai besisukančių porų?
Visada yra laikas prieš eterį ir po jo (juokiasi).

Ar sutartyje su laidos kūrėjais išdėstei išskirtinių reikalavimų?
Ne, esu paprasta ir nekaprizinga.

Gal jau žinai, kas rūpinsis tavo įvaizdžiu?
Ne, bet dėl to nesuku galvos. Esu žmogus iš mažo miestelio, ožių ir įgeidžių nerodau. Turiu savo nuomonę, skonį, jais visada pasidaliju su kartu dirbančiais žmonėmis. Esu tikra, kad projekte dirbsiu su profesionalais, kurie išmano darbą, todėl jais pasitikėsiu.

Pripažink, pastaruoju metu vengi viešumos, o televizijos žmonėms tai daryti sunku...
Televizijoje dirbsiu šeštadienio vakarą. Pabrėžiu, dirbsiu. Intrigos, apkalbos tegul lieka projekto dalyviams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius