-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Justė Mozolytė ir Vaidotas Baumila: išsiskyrę, bet artimi

Kartu praleistus beveik dvejus metus dainininkai Justė ir Vaidas prisimena su nostalgija, tačiau abu pripažįsta, kad išsikyrimas jiems išėjo tik į naudą.
Foto naujienai: Justė Mozolytė ir Vaidotas Baumila: išsiskyrę, bet artimi
Gedimino Žilinsko nuotrauka / zmones24.lt

Vardas, pavardė: Justė Mozolytė.

Gimimo data, vieta: 1985 02 02, Vilnius.

Šeima, kurioje gimė: mama dirba leidykloje vyriausiąja vadybininke, o tėtis - dviračių sporto treneris.

Šeiminė padėtis: netekėjusi, šiuo metu vieniša.

Karjeros pasiekimai: šokėja ir grupės „ŠokoLedas“ narė.


Vardas, pavardė: Vaidotas Baumila.

Gimimo data, vieta: 1987 03 28, Vilnius.

Šeima, kurioje gimė: mama - lietuvių kalbos mokytoja, tėtis - advokatas, turi brolį Donatą.

Šeiminė padėtis: nevedęs, šiuo metu vienišas.

Karjeros pasiekimai: dainininkas, išgarsėjęs realybės šou „Dangus“, išleido du albumus. Yra laimėjęs dvi „Radiocentro“ statulėles bei „Vaikų balso“ apdovanojimuose buvo išrinktas geriausiu vaikų atlikėju.


Kartu praleistus beveik dvejus metus dainininkai Justė ir Vaidas prisimena su nostalgija, tačiau abu pripažįsta, kad išsiskyrimas jiems išėjo tik į naudą. Draugystė šiems jaunuoliams tapo svarbesnė net už meilę. Tačiau ar galima nusirengti prieš žmogų nuogai, su kuriuo kadaise siejo stipri meilė? Ar dabar jų jausmai atšalę? Ar po šios šiltos fotosesijos vėl neįsižiebė tarp Justės ir Vaido meilės kibirkštis?


Pasiilgsta tų laikų


Justė ir Vaidas kadaise buvo vadinama viena iš gražiausių porų Lietuvos pramogų pasaulyje. Po netikėto išsiskyrimo ne vienas aiktelėjo iš nuostabos, kad buvę mylimieji lyg niekur nieko vėl bendrauja. Justė ir Vaidas tapo neatsiejama vienas kito dalimi: kartu vaikščiodavo į renginius, kartu mokėsi ir leido laisvalaikį. Ne vienas įdėmiai stebėjo, kada užgesę jausmai vėl pabus. Tačiau dabar dainininkai praėjusią meilė prisimena tik iš nuotraukų ir likusių daiktų, nes už viską šiuo metu jiems svarbiausia - draugystė, kurios jau nebeiškeistų į jokius jausmus. „Mūsų išsiskyrimas išėjo tik į gera, dabar daug laisviau jaučiuosi būdama su Vaidu, galiu viską pasakyti tiesiai į akis, nieko neslėpti, nebijoti įžeisti, mes net nesipykstame taip, kaip anksčiau“, - juokiasi Justė. Dabar buvę mylimieji tik su šypsena prisimena, kai sėdėdami automobilyje verkė kartu dėl užgesusios meilės. Šiandien abu kaip susitarę pripažįsta, kad tokiai meilei jie buvo per jauni. Na, kaip sakoma, jaunystė yra kvailystė, tačiau taip, kaip jie vienas į kitą žiūri, kaip tylomis šnabžda, byloja, jog porelė vis dėlto kažką slepia...


Vaidas buvo neapsisprendęs


Justė su Vaidu kartu buvo beveik dvejus metus, jie skyrėsi ir taikėsi keletą kartų, o griūvančią draugystę bandė klijuoti per kelionę į Berlyną. Tačiau būtent po jos Justė suprato, kad jų meilė priėjo liepto galą. „Vaidas buvo neapsisprendęs vaikinas, žmogus, kuriam dar reikia daug pamatyti ir suprasti“, - neslepia Justė. Dainininkas ir pats pripažįsta, kad Justė už jį buvo brandesnė, o atsidavimas, kurį mergina rodė, jį netgi erzindavo. „Per daug laiko būdavome kartu, man visada norėjosi atitrūkti. Justė neidavo kažkur su draugais, o laukdavo manęs. Man atrodo, mes buvom per jauni tokiai meilei. Justė yra iš tokių merginų, su kuriomis reikia rimtai bendrauti, o aš nebuvau pasiruošęs tokiems santykiams. Mūsų meilė man buvo tarsi darbas: norint puoselėti jausmus, reikėjo dirbti ir stengtis. Neišėjo, vieną dieną tiesiog pratrūkau, suvokiau, kad man reikia laisvės. Nenorėjau jokių suvaržymų“, - atvirai kalba Vaidas. Tačiau jis pripažįsta, jog, būnant kartu, labiausiai jam trūko Justės pasitikėjimo, kurio per ilgą laiką jis taip ir nepelnė, o buvo vertas. „Niekados jos neišdaviau ir labai mylėjau. Mūsų meilė buvo kaip pasaka, buvo labai daug ašarų“, - sako Vaidas. Pasaką primena ir šiandienis jų elgesys, tarpusavio bendravimas. Keista ir gražu žiūrėti, kaip šie du jaunuoliai, teigiantys, kad yra tik labai geri bičiuliai, neatitraukia vienas nuo kito akių, švelniai vienas kitą liečia ir sako vienas kitam  nuoširdžius komplimentus. Jie tiek daug vienas apie kitą žino, yra tokie artimi, kad Vaidui ir Justei pavydėtų ne viena įsimylėjėlių porelė.


Pavydo spąstai


Ne iš karto po išsiskyrimo dainininkai pradėjo bendrauti. Vaidas pripažįsta, kad abu buvo atsitvėrę tylos ir abejingumo siena. „Kurį laiką nebendravome, buvo labai gaila dėl išblėsusių jausmų, tačiau juk kiekvieną dieną mokėmės kartu, taip ir vėl pradėjome kalbėtis“, - pripažįsta dainininkas. Vaikinas neslepia, jog pavydo buvo daug. Pamačius Justę su kokiu nors vaikinu Vaidui sukirbėdavo širdis ir dažnai išlysdavo savininkiškumo jausmas. Būdavo ir tokių atvejų, kai kiti žmonės specialiai kišosi į jų draugystę ir kurstė ugnį. „Žmonės iš šalies klausdavo, ar mačiau, su kuo Vaidas vaikšto, net merginos, su kuriom jis bendravo, man rašydavo žinutes. Pradžioje sukeldavo pavydą, reaguodavau, bet atėjo supratimas, kad tokios merginos yra vargšės, jei man tokius dalykus pasakoja“, - neslepia Justė.


Abu - vieniši


Justė ir Vaidas tikina, jog vienas kitam buvo pirmoji ir iki šiol stipriausia meilė, kurios neįmanoma pamiršti. „Matyt, mūsų meilė buvo tokia stipri, kad tiesiog būtų buvę per skaudu dabar nebebendrauti. Aš niekada nesakau niekada, todėl visko dar gali atsitikti, galbūt gyvenimas dar kada nors mus suves, tačiau kol kas esame vieniši“, - neslepia Vaidas. Vaikinas pripažįsta, kad kartais jam norisi šilumos ir artimo žmogaus šalia. „Praėjo jau nemažai laiko, norisi tikro artumo su kokiu nors žmogumi. Pajutęs švelnumą kitam žmogui, save kontroliuoju, išsigąstu jausmų, bijau įsipareigojimų, nesijaučiu tikras dėl savęs, klausiu savęs, ar noriu draugauti, ar man to reikia. Visi vyrai tokie...“ - juokiasi Vaidas. Justė šiuo klausimu turi tvirtą nuomonę ir žino, ko nori. „Pamačiusi žmogų, per tris sekundes suprantu, ar galėčiau su juo būti. Tai tarsi trijų sekundžių chemija. Tačiau, kaip ir Vaidas, aš niekada nesakau niekada! Kas žino, kaip gali nutikti. Gal mes dar būsime kartu?!“  Gal juos iš tikrųjų kada nors išvysime kartu? Na, kad ir ką porelė slėptų, sklinda kalbos, jog žavioji Justė... nėra vieniša.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius