Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Justina Ragauskaitė ir Justinas Milušauskas: mes išeiname mylėdami

„Jausmai dar nėra visiškai išblėsę...“ – tarsteli buvusi televizijos laidos „Angelai“ vedėja Justina Ragauskaitė (24). Vos kelios dienos prabėgo, kai ji susirinko paskutinius savo daiktus ir paliko populiarių televizijos laidų ir serialų prodiuserio Justino Milušausko (37) namus.
Foto naujienai: Justina Ragauskaitė ir Justinas Milušauskas: mes išeiname mylėdami
Jono Staselio nuotrauka / zmones24.lt
Temos: 2 Televìzija Angelas
„Jausmai dar nėra visiškai išblėsę...“ – tarsteli buvusi televizijos laidos „Angelai“ vedėja Justina Ragauskaitė (24). Vos kelios dienos prabėgo, kai ji susirinko paskutinius savo daiktus ir paliko populiarių televizijos laidų ir serialų prodiuserio Justino Milušausko (37) namus.

Kalbėti apie skyrybas jiems abiem labai sunku. Justinas išvis nekalbus. „Dabar mano draugės vardas – laisvė“, – pikantiškai tarsteli ir prašo nenaršyti po asmeninį jo gyvenimą.
Buvusi jo draugė Justina kiek atviresnė: „Tašką padėti labai sunku. Matyt, mes pavargome vienas nuo kito...“
Šiek tiek daugiau nei prieš metus drauge pasirodę Lenny Kravitzo koncerte Justinas ir Justina daugiau nesislapstė. Šių metų vasarį juodaplaukė gražuolė pasirodė Justino prodiusuojamoje laidoje „Angelai“. Jie drauge skraidė Justino lėktuvu ir darė daugybę abu vienijančių dalykų. Gal todėl toks staigus santykių atšalimas bičiuliams ir visiems, kas juodu pažinojo, buvo itin netikėtas.
„Nenoriu detalizuoti ar aiškintis, – kalbėjo Justina. – Mūsų skyrybų interpretacijos tik skaudina abu ir tepa mūsų istoriją. Šito visiškai nesinori, nes mūsų istorija – ypatinga. Mudu palikome vienas kitą mylėdami, be jokios pagiežos. Jausmai neišblėso, bet mes daug aukojome, daug atidavėme, darėme dalykus, kurių nemylėdami nebūtume darę. Štai todėl nesinori viso to, kas buvo, atiduoti viešumai, kad kiti imtų niekinti, kas mums brangu. Juk iš tiesų tik mudu abu žinome, ką išeidami išsinešame.“
Abu tikina, kad Justino pasisėdėjimas politiko Viktoro Uspaskich jubiliejaus šventėje kartu su buvusia žmona, dviejų Justino vaikų motina, irgi Juste Milušauskiene, įtakos sprendimui skirtis nepadarė. „Visiška nesąmonė, – tikina Justina. – Aš žinojau, su kuo Justinas eina į šventę.“ „Mudu su buvusia žmona gražiai draugaujame, – sako Justinas, – taigi – kas čia nuostabaus?“
Ir vis dėlto daugeliui atrodo kitaip. Gali būti, kad jei ne tos nuotraukos iš politiko jubiliejaus, spauda ne taip greitai būtų sužinojusi apie Justino ir Justinos skyrybas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius