-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Justinas Lapatinskas: savęs nebepardavinėsiu!

Justinas Lapatinskas – vienas iš tų nedaugelio realybės šou nugalėtojų, kuris turtų nesusikrovė. Ar sėkmė išslydo jam iš rankų?
Foto naujienai: Justinas Lapatinskas: savęs nebepardavinėsiu!
Nuotrauka iš asmeninio albumo / zmones24.lt
Vardas, pavardė: Justinas Lapatinskas.
Gimimo data, vieta: 1987 10 24, Druskininkai. 21 m.
Šeima, kurioje gimė: mama dirba sanatorijos laboratorijoje, tėtis – įmonės direktorius; turi vyresnįjį brolį.
Šeiminė padėtis: nevedęs, turi draugę.
Pasiekimai: buvo mokyklos tarybos pirmininku, dalyvavo skaitovų konkurse, tapo „Dainų dainelės“ laureatu; muzikinio projekto „Dangus 2“ nugalėtojas; išleido kompaktinį diską „Aš matomas“; dalyvauja miuzikle „Nuoma“; šiuo metu studijuoja pramoginį scenos meną Vilniaus kolegijos trečiame kurse.

Justinas Lapatinskas – vienas iš tų nedaugelio realybės šou nugalėtojų, kuris turtų nesusikrovė. Ar sėkmė išslydo jam iš rankų?

Jau geriau į armiją!

Viename interviu Justas užsiminė: „Pirmaisiais metais turėjau keliauti į Šiaulių universitetą studijuoti nuostabios specialybės, kurios nenoriu minėti.“ Žurnalui „Privatu!“ vaikinas sutiko papasakoti visą šią, jo žodžiais, juokingai graudžią istoriją.
„Visada norėjau tapti muzikantu, tačiau tėtis man pasakė griežtą „ne“. Jo nuomone, turėjau įgyti rimtą specialybę, kad per mėnesį gaučiau nors 3 000 litų atlyginimą. Taigi ėmiau ir į priėmimo lapą surašiau visas rimtas specialybes atsitiktine tvarka. Gaunu trumpąją žinutę: „Sveikiname, jūs įstojote į Šiaulių universitetą, įgysite etikos mokytojo specialybę.“ Mano šeima be galo džiaugėsi. Atėjo ta diena, kai turėjome važiuoti į Šiaulius, tėvai jau laukia manęs automobilyje, o aš apsisukau, nulėkiau į savo kambarį, užsirakinau duris ir garsiai pasileidau muziką. Na, galų gale tėvai man pasakė: „Jei nenori, daryk, kaip tu nori.“ O aš nusprendžiau – jau geriau į armiją! Tada sužinojau, kad dar galiu stoti į Vilniaus kolegiją. Atlėkiau į Vilnių, tačiau su manimi niekas nesiteikė bendrauti, mat namie pamiršau dokumentus. Galvoju, aš tokį kelią iš kaimo atvažiavau, paskutinius 30 litų kelionei išleidau, gitara ant nugaros, ir jūs man dėl kažkokių dviejų lapų neleisite egzamino laikyti?! Tada atsiklaupiau ant kelių ir sakau: „Bent paklausykite, kaip aš dainuoju.“ Mane išklausė ir pasakė: „Esi priimtas. Dokumentus atveši, kai galėsi.“ Net neabejoju, tai man Dievo siųstas stebuklas“, – savo emocijų neslepia Justas.

Aš turiu daugiau nei kūną


Šiuo metu Justas gyvena studentų bendrabutyje, tačiau tuo nesiskundžia. „Ten gyvena be galo daug įdomių žmonių. Turiu automobilį, maistui ir pramogoms pinigų užtenka. Koncertų neturiu daug, tačiau reikalai juda į priekį. Jei nebūtų pinigų, svarbiausia – nepanikuoti. Užaugau tokioje šeimoje, kurioje man buvo įskiepyta, jog nėra gėdingų darbų. Dirbti galiu bet ką. Jei reiks, ir šluotą į rankas paimsiu“, – juokiasi Justas.
Atlikėjas neslepia – muzikinio projekto laimėti jis nenorėjo. „Puikiai žinojau, kad į nugalėtoją bus dedama daugiausia vilčių, iš jo bus bandoma labiausiai pasipelnyti. Didžiausias to laimėjimo privalumas – labai greitai supratau, kas yra mano tikrieji draugai, o kas tiesiog bando manimi pasinaudoti. Šiandien tą laimėjimą išnaudočiau kur kas geriau. Bet tada buvau devyniolikmetis kaimietis, vėjo pamušalas. Nesupratau, ką ir kaip reikėjo daryti. Privalėjau daugiau laiko ir jėgų skirti muzikai“, – sako Justas.
„Justas iš „Dangus 2“ nusifotografavo nuogas!“ – tokios antraštės prieš pusantrų metų apskriejo žiniasklaidą. Pikantiška fotosesija buvo skirta debiutiniam vaikino albumui. „Juk muzikiniame pasaulyje jaučiuosi tarsi naujagimis. O kūdikiai, aišku, yra nuogi“, – tuomet šypsodamasis sakė Justas. Šiandien vaikinas prisipažįsta, jog ta fotosesija buvo didžiulė klaida. „Aš turiu daugiau nei kūną. Kad tai suprasčiau, teko daug paaukoti, bet vertingą pamoką išmokau... Savęs pardavinėti daugiau nesiruošiu! Niekada nepamiršiu, kai man paskambino pirma žurnalistė ir klausinėjo apie tą fotosesiją. Pasijutau kaip „blizgutis“, kuris populiarumo siekia nusirengdamas. Aš noriu dainuoti. Turiu Dievo duotą balsą, jį valdyti išmoksiu, o savo „miegamojo“ smalsuoliams daugiau nebeatversiu.“

Kelios valandos malonumo

Justas sako, kad nors muzikinis projektas baigėsi seniai, gerbėjai jo vis dar nepamiršta: „Štai šiandien daviau autografą. Taip maloniai pasijutau, – šypsosi vaikinas. – O neseniai viena mergina paprašė manęs jai ant krūties pasirašyti. Merginai pasakiau: „Ne!“
Tačiau iš tiesų Justas nėra kuklus jaunuolis ir nebijo prisipažinti, kad vienos nakties nuotykių neišvengia. „Manau, kad kiekvieno vyro gyvenime pasitaiko tokių dalykų. Tačiau aš jų tikrai nevertinu. Dažniausiai atsikeli ryte ir nežinai, ką sakyti tam žmogui. Kam reikia to kelių valandų malonumo, kad paskui imtumei vengti tam žmogui į akis žiūrėti?! Tačiau man nėra taip buvę, kad į lovą gulčiau su visiškai nepažįstama mergina: dažniausiai po vakarėlio lovoje pratesimą darome su geromis bičiulėmis. Bet kai turiu rimtą merginą, ji yra šventas reikalas. Tai vienintelei esu ištikimas – taip mane išauklėjo mama, ir šiai taisyklei niekada nenusižengsiu“, – sako Justas.

Skirmantė Šukytė (21). Jai parašiau dainą


Dar dalyvaudami muzikiniame projekte Skirmantė ir Justas vienas kitam neslėpė šiltų jausmų. „Kaip gali nepamilti žmogaus, su kuriuos tris mėnesius kartu eini miegoti ir kartu keliesi?“ – neslepia Justas. Vaikinas sako, kad palikęs projektą jis tikėjosi būti su Skirmante.
„Bet kažkodėl jos jausmai atšalo, o aš puoliau į baisią depresiją. Esu ne tas žmogus, kuris bėgtų paskui. Greitai supratau, kad vėjo laukuose nepagausiu. Neslėpsiu – Skirmantei parašiau dainą... Dabar savo gyvenime turiu kitą žmogų, todėl jokių nuoskaudų nebeliko“, – sako Justas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius