Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kakadu“ vedėja Berneen palieka Lietuvą

„Labai liūdna, bet taip, tai tiesa, aš išvažiuoju gyventi į Katarą pas savo šeimą", - nusišypsojo egzotiškoji dainininkė, laidos „Kakadu" vedėja Berneen.
Foto naujienai: „Kakadu“ vedėja Berneen palieka Lietuvą
LNK nuotr. / zmones24.lt
Temos: 2 „KK2“ Berneen
„Labai liūdna, bet taip, tai tiesa, aš išvažiuoju gyventi į Katarą pas savo šeimą", - nusišypsojo egzotiškoji dainininkė, laidos „Kakadu" vedėja Berneen.


Pasak Berneen, turtingajame Katare - daug galimybių dirbti jos vyrui Andriui, be to, pasak laidų vedėjos, ten palanki vieta pergyventi pasaulinę finansų krizę.

„Po ilgos pertraukos pamačiusi savo tėvus, supratau, kad noriu su savo šeima pabūti ilgai", - nostalgiškai pridūrė žinoma atlikėja.

„Man bus labai sunku palikti „Kakadu" laidą. Vesti šį infošou buvo smagiausia, kas nutiko Lietuvoje. Tiek juoko, tiek emocijų man niekur neteko patirti. Gaila bus palikti savo partnerį Tomą - su juo buvo labai smagu", - sakė Berneen.

Kol Andrius Katare dirbs, Berneen ketina dainuoti. „Aišku, neketinu būti žvaigžde, bet, kiek domėjausi, yra galimybių rengti koncertus Katare, Dubajuje. Nežadu pamiršti muzikos".

Atlikėja su savo vyru Katare planuoja gyventi metus. „Iš pradžių ketiname išvažiuoti metams, o paskui bus matyti. Aišku, rizikuoju būti pamiršta čia, Lietuvoje. Bet jeigu mane pamirš, tai reiškia, kad ir nebuvau reikalinga, nebuvau įdomi. Grįžus teks užsiimti kitais darbais".

Į Lietuvą Berneen atvyko iš Londono dalyvauti muzikiniame šou „Kelias į žvaigždes". Po šio šou Berneen dalyvavo muzikiniame projekte „Žvaigždžių duetai", kuriame dainavo su Daliumi Mertinu.

Berneen yra ištekėjusi  už lietuvio Andriaus Čereškos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius