Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Katherine Heigl: gražuolė, žinanti ko nori

Aktorei Katherine Heigl (30) gyvenimas išties dosnus. Gamta jai nepagailėjo grožio, jos karjera klostosi puikiai, ji laimingai ištekėjo už roko muzikanto ir galbūt netrukus taps mama.
Foto naujienai: Katherine Heigl: gražuolė, žinanti ko nori
Bulls nuotrauka / zmones24.lt

Aktorei Katherine Heigl (30) gyvenimas išties dosnus. Gamta jai nepagailėjo grožio, jos karjera klostosi puikiai, ji laimingai ištekėjo už roko muzikanto ir galbūt netrukus taps mama.


Griežtas tėtušis


Nors Katherine buvo jauniausias vaikas šeimoje, ji nebuvo išlepinta mergaitė. Kadangi jos tėvas Paulas Heiglas augo griežtoje vokiečių šeimoje, iš savo vaikų vyras irgi reikalavo ypatingos drausmės. Paulas buvo mormonas, todėl Heiglų namuose tvyrojo griežtumo ir asketizmo atmosfera: mažyliams tėvai beveik niekada nepirkdavo žaisliukų, jų pirmosios knygelės buvo apie religiją, o vietoj vaikiškų filmukų vaikams buvo leidžiama klausytis tik vietos mormonų radijo stoties. Mažylė Katherine užaugusi svajojo tapti gydytoja arba, kaip ir tėtis, bankininke. Tačiau netikėtai mergaitės gyvenimą pakoregavo teta - verslo moteris, farmacininkė iš Niujorko. Ji sukūrė naują vaikišką šampūną ir ieškojo vaiko, kuris galėtų šį produktą reklamuotų. Teta paprašė Paulo Katherine nuotraukos šampūno reklamai. Ilgai dvejojęs tėvas vis dėlto nusprendė duoti atžalos nuotraukų, nes už tai giminaitė pažadėjo neblogai sumokėti. Vieną dieną vyras labai nustebo gavęs laišką iš žinomos modelių agentūros, siūliusios pasirašyti su jo dukra sutartį už gana solidžią sumą. Tuomet dešimtmetės Katherine Heigl atvaizdas papuošė gerai žinomą vaikiškų drabužių katalogą, o sulaukusi 11 metų, būsima Holivudo žvaigždė gavo pirmąjį vaidmenį sausų pusryčių reklamoje.


Dieve, duok man didelę krūtinę!


Jaunas fotomodelis niekaip nesuvokė, kodėl suaugusieji žavisi jos išore. „Kai man buvo 13 metų, net nesvajojau tapti modeliu, nes turėjau aibę kompleksų. Mano krūtinė buvo tokia plokščia, kad gėdijausi savo kūno. Aš užsirakindavau savo kambaryje ir melsdavau Dievą, kad mano krūtys padidėtų", - prisimena Katherine. Jai buvo labai gėda prieš klasės draugus, kai jie pamatė filmą „Mano šaunuolis  tėvas" (1994):  šioje kino juostoje būsima Holivudo žvaigždė po paplūdimį lakstė apsirengusi tik maudymosi kostiumėlį. 1996 m. Katherine gyvenime įvyko lūžis. Jos tėvai, nepaisydami  itin griežto mormonų požiūrio į skyrybas, vis dėlto išsiskyrė. Mergina su motina išsikraustė į Los Andželą ir nusprendė baigti modelio karjerą, kad galėtų būti tik aktore. Mama tapo Katherine vadybininke. Heigl nelankė vaidybos kursų, nes jai ir be jų puikiai sekėsi. Kino studijos tiesiog užvertė Katherine pasiūlymais filmuotis. Beje, kalbama, kad Heigl  - viena iš kaprizingiausių Holivudo aktorių. Filmuojant romantinę komediją „Pamergė pagal užsakymą", aktorė pareiškė daugiau nesifilmuosianti, jeigu jai netrukus nebus atnešta šaltos dietinės „Coca-Colos" skardinė. Gražuolė sėdėjo ir laukė, kol jos nėščia asistentė nubėgs į prekybos centrą ir atneš šio gėrimo. Maža to, per filmavimą ji ignoravo kartu dirbančius žmones. Sklinda kalbos, kad tas, kas nors kartą dirbo su Heigl, nenori jos matyti antrąkart. Režisieriai vengia kviesti filmuotis Katherine dėl  jos įnoringo būdo. Neseniai aktorei siūlė vaidinti juostoje „Valentino diena", kuri didžiuosiuose kino ekranuose turėtų pasirodyti 2011-aisiais, tačiau moteris už vaidmenį  paprašė net 3 mln. JAV dolerių (apie 7,2 mln. litų). Įdomu, kad šiame filme vaidinančios  tokios žvaigždės kaip Julia Roberts (41), Jennifer Garner (37), Anne Hathaway (26), Ashtonas Kutcheris (31), Jessica Alba (28) buvo kur kas kuklesnės. Taigi Heigl paslaugų buvo atsisakyta.


Iki vedybų - skirtingose lovose


Pirmoji Katherine meilė - aktorius Jasonas Behras (35), su kuriuo ji susipažino serialo „Roswell" filmavimo aikštelėje. Jų tarnybinis romanas baigėsi nufilmavus paskutinę šio serialo seriją. Kai 2005 m. Katherine filmavosi dainos „Only you" vaizdo klipe, ji susipažino su roko dainininku Joshu Kelley (29). Jiedu drauge pavakarieniavo, o vėliau Kupidono vaidmenį atliko Josho vadybininkas, po vakarienės Katherine pasiūlęs nueiti į Josho kambarį ir pasiklausyti jo naujausios dainos. Muzikantas tą vakarą buvo ypač dėmesingas merginai. „Jis iš karto išsiaiškino, kokias gėles, vaisius ir kurią kepsnio dalį labiausiai mėgstu. Supratau, kad jis taip elgiasi su visomis merginomis, bet man vis tiek buvo malonu", - prisipažįsta aktorė. Kitą dieną kino žvaigždė nusprendė nepaisyti etiketo taisyklių ir pati paskambino Joshui. Per penkias drauge praleistas savaites jis elgėsi taip, kad Heigl nesuprato, ar ji jam patinka. „Dar nė su vienu vaikinu man taip gyvenime nebuvo nutikę. Jis, velniūkštis, puikiai atliko savo vaidmenį. Aš buvau juo sužavėta", -  teigia Katherine.  Gražuolė neslepia, kad ji pirmoji prisipažino mylinti ir iš karto Kelley pasiteiravo, ar ir jis jai jaučia tą patį. Laimė, jų jausmai sutapo. Po devynių draugystės mėnesių aktorė pradėjo raginti vaikiną greičiau jai pasipiršti, pati išsirinko sužadėtuvių žiedą. 2007 m. įsimylėjėliai pagaliau susituokė. „Mane visuomet žavėjo jo stiprus balsas. Kai sutikau Joshą filmavimo aikštelėje, supratau, kad tai ne tik nuostabus žmogus, bet ir mano svajonių vyras", - sako iniciatyvos į savo rankas nebijanti imtis gražuolė.


Įdomu, kad iki vestuvių įsimylėjėliai negyveno drauge. Maža to, jie netgi nemiegodavo vienoje lovoje, jei kas nors iš artimųjų būdavo namuose. Katherine  patinka būti Josho žmona. Aktorė visuomet svajojo apie didelę šeimą, susilaukti 5-6 vaikų. Jei Heigl nori šią svajonę įgyvendinti, jai reikėtų paskubėti. Sklido kalbos, kad pora ruošiasi įsivaikinti mažylį iš Korėjos (Katherine tėvai buvo įsidukrinę mergaitę iš Korėjos, kuri tapo Katherine seserimi - aut. past.), bet neseniai žurnalistai suuodė, kad aktorė kažką nuo jų slepia. Pasirodo, Heigl su vyru prieš savaitę lankėsi vaikų prekių parduotuvėje, kurioje įsigijo vežimėlį, be to, užkietėjusi rūkorė nebeperka cigarečių ir nuolat čiulpia ledinukus. Netrukus turėtų paaiškėti, ar seksualioji „Grei anatomijos" gydytoja tikrai laukiasi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius