Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kelių policijos meilė Dragūnui nerūdija

Įvairiais skandalais pagarsėjęs dainininkas 32 metų Egidijus Dragūnas bando atsikratyti kelių chuligano įvaizdžio, tačiau neišvengia eismo priežiūros pareigūnų dėmesio. Žvaigždei kartais atrodo, kad jį gaudo ne už naujus pažeidimus, bet už senas nuodėmes. Už ką E.Dragūną sustabdė šį kartą?
E.Dragūnas
E.Dragūną prie vairo sustabdę policininkai jokių priekaištų jam neturėjo. / Valdo Kopūsto/„Scanpix“ nuotr.

Portalą 15min.lt pasiekė žinios, kad pastarąjį kartą grupės SEL lyderį E.Dragūną policija buvo pagavusi praėjusį penktadienį. Apie 12 val. dainininkas prabangiu iš Amerikos atgabentu visureigiu Volkswagen Touareg keliavo Nemenčinės plentu, nuo sostinės savo nuosavo namo miesto pakraštyje link. E.Dragūną sustabdė patruliai.

„Selas buvo išlipęs iš savo džipo ir kažką aiškinosi su pareigūnais“, – pranešė 15 min.lt šaltinis, tuo metu pro šalį važiavęs vilnietis vairuotojas Rimas.Visi suauga anksčiau ar vėliau, – sakė patrulių vadas M.Putrimas, bet nebuvo tikras, ar šią taisyklę jau galima taikyti Selui.

Pareigūnų sustabdytą E.Dragūną matė ir dešimtys kitų vairuotojų. Eismas buvo sulėtėjęs ne tik dėl iš tolo matomo patrulių automobilių, bet ir todėl, kad policija stovėjo Nemenčinės plento susiaurėjimo vietoje.

„Nieko apie jį neturime“

Vilniaus policijos Eismo priežiūros tarnybos patrulių rinktinės vadas Marius Putrimas 15min.lt informavo, kad penktadienį sustabdytas E.Dragūnas buvo švarus – jokių pastabų pareigūnai jam nepareiškė. „Nieko apie jį mes neturime. Tada sustabdė tik patikrinti. Ten buvo mobilusis postas, pareigūnai turėjo užduoti patikrinti visus automobilius“, – sakė patrulių vadas.

E.Dragūnas prie tokių patikrinimų įpratęs. Jis nuolat stebina pareigūnus ne tik turėdamas vairuotojo pažymėjimą, bet ir nedarydamas pažeidimų.

„Visi suauga anksčiau ar vėliau. Nežinau, ar ir šis žmogus jau suaugo, bet pastaruoju metu bent jau mums jis nepapuola“, – kalbėjo M.Putrimas.

Pakeitė baudos ir žūtys

Nuo 16 metų vairuojantį E.Dragūną kelių policija bent 5 kartus yra nubaudusi už tai, kad vairavo neblaivus.

Tačiau kelerius pastaruosius metus jis viešai tikina pakeitęs elgesio keliuose įpročius.

„Kas mane priverčia išgėrus pasirinkti taksi, o ne sėsti girtam prie vairo? Žinokite, gyvenimas mane privertė – per visą laiką esu sumokėjęs 50 000 litų baudoms! Ir nebesėdu girtas prie vairo”, – dar pernai rudenį yra sakęs E.Dragūnas.

Panašiai dainininkas samprotavo ir praėjusį spalį, kai BTV laidoje „Kelio ženklai“ pasakojo apie vairavimą.

15min.lt pateikia įdomiausias laidoje pasakytas E.Dragūno mintis:

„Mane neseniai buvo sustabdę policininkai ir pirmiauia uždavė tokį klausimą: „Tu turi teises?!“ Bet kai patikrino duomenų bazėje, kiek prasižengimų esu padaręs per metus, jie vienas kitam pasakė: „Tu žinai, jis baltas kaip ir jo mašina.“ Pastaraisiais metais neturiu jokių nusižengimų.“

„Jei nori turėti problemų, visada gali gerti ir lakstyti, bet tai visada turės atatranką.“

„Mano mąstymas apie vairavimą pasikeitė, kai šeimoje atsitiko tragedija – pusbrolis žuvo 25 metų...“

„Automobilis gali būti ginklas. Baisus.“

„Prieš kokius 5 metus atsikėliau ryte, išvažiavau, pamačiau tuos kamščius ir pagalvojau: ai, važiuoju aš miegoti geriau.“

„Buvo tokia situacija: sekmadienio popietę važiavau žaisti krepšinio, valgiau ledus. Mane užkirto tokia panelė. Ji dar atsidariusi langą ant manęs pradėjo piktai rėkti. Aš neiškenčiau ir tuos ledus jai tiesiai į kaktą paleidau.“

„Visada prižiūriu automobilį, niekada tam negailiu pinigų. Tiek padangos, tiek visa techninė būklė turi būti normali.“

„Vairuokite saugiai, gerbkite vieni kitus, mylėkite.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius