-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kelly Brook. Tobulo kūno savininkė

Gražuolė Kelly gimė virėjos ir statybininko šeimoje, o tai lėmė paprastą ir geranorišką merginos būdą.
Foto naujienai: Kelly Brook. Tobulo kūno savininkė
AOP nuotrauka / zmones24.lt
Temos: 1 Kelly Brook
Dailioji britų manekenė, aktorė, televizijos laidų vedėja, publikos numylėtinė, oficialiai karūnuota seksualiausia Didžiosios Britanijos moterimi ir maudymosi kostiumėlių modeliuotoja Kelly Brook (29) gali didžiuotis ne tik natūralia E dydžio krūtine, bet ir audringu seksualiniu gyvenimu.

Dosjė:
Vardas, pavardė: Kelly Ann Parsons.
Gimimo data, vieta: 1979 11 23, Ročesteris, Kento grafystė, Didžioji Britanija.
Šeima, kurioje gimė: mama Sandra Parsons (55) – virėja, tėvas Kenas Parsonsas (1950–2007) – statybininkas.
Šeiminė padėtis: netekėjusi; artimai draugauja su britų regbio žaidėju Danny Cipriani (21).
Pasiekimai: garsus modelis, televizijos laidų vedėja, aktorė, maudymosi kostiumėlių modeliuotoja.

Kelias į pripažinimą
Gražuolė Kelly gimė virėjos ir statybininko šeimoje, o tai lėmė paprastą ir geranorišką merginos būdą. Tėvas dažnai dukrai kartodavo, kad jei ji bus užsispyrusi, kantri ir daug dirbs, gyvenime pasieks viską, ko tik nori. Brook mama nuvedė šešiolikmetę merginą į grožio konkursą. Pergalė šiame konkurse buvo lemtinga: Kelly pradėjo dirbti reklamos srityje, ji tapo apatinio trikotažo, skirto didžiakrūtėms moterims, reklamos veidu. Dailiąją Brook pastebėjo ne vieno leidinio redaktorius ir kvietė ją fotografuotis. Kelly tapo žinoma ir be galo geidžiama, tačiau ji niekuomet nelipo per galvas ir nėjo lengviausiu keliu. Gražuolė nekenčia tinginių ir aklos kovos dėl vietos po saule. Pasak Kelly, supermodeliu ji netapo dėl pernelyg didelės krūtinės.

Aktorystės link
Dažnai šmėžuojanti žurnalų viršeliuose Kelly pelnė britų simpatijas ir buvo pakviesta dirbti į televiziją. 1999-aisiais laidoje „The Big Breakfast“ ji pakeitė Anglijos televizijos įžymybę ir aktorę Denise Van Outen (35). Nespėjusią sušilti kojų naujajame darbe Kelly atleido dėl netaktiško elgesio, nesugebėjimo perskaityti telesuflerio rašomo teksto, nemokėjimo sklandžiai tarti daugiaskiemenių žodžių. 2007 m. ji dalyvavo šokių konkurse „Strictly Come Dancing“, tačiau per projektą nuo vėžio mirė gražuolės tėvas, ir Brook pasitraukė iš kovos. 2008-aisiais didžiakrūtė išbandė jėgas kitame šokių konkurse su Brianu Fortuna (26) ir iškovojo 2-ąją vietą. 2000 m. Kelly debiutavo kaip aktorė atlikusi nereikšmingą vaidmenį filme „Sorted“ – ji vaidino lesbietiškose meilėse scenose. Britų numylėtinė nusifilmavo daugybėje kino juostų ir tapo garsi aktorė.

Grožio ir sėkmės paslaptys
Aktorė laikosi sekso dietos. „Jaučiuosi mylima, geidžiama, laiminga ir, be abejonės, graži“, – atvirai sako Kelly. Aktorė mėgsta sveiką maistą: verda sriubas, gamina įvairius vištienos, žuvies, daržovių patiekalus. Didžiausia jos silpnybė – sultingi sūrainiai. Kartais gražuolė laikosi makrobiotinės dietos.
Kai žurnalistai gracingos gražuolės paklausia, kaip ji jaučiasi vaidindama sekso scenose, ji nė trupučio nesutrinka ir oriai paaiškina: „Puikiai! Dirbau modelio darbą, todėl nusimesti drabužius man ne problema. Tai tik darbas!“ Dievinu aptemptus drabužius, kurie tinka prie mano siaurų pečių ir prilaiko iškilią krūtinę. Esu moderni XXI a. moteris, bet žaviuosi XX a. klasika. Kelly nedėvi apatinių, kai tai nėra būtina. Seniau mergina pykdavo, jei ją vadindavo „seksualia“, o dabar Brook džiaugiasi būdama viena seksualiausių pasaulio moterų: „Man patinka būti seksualiai!“

Meilės paieškos
Kelly Brook – rimta ir atsakinga mergina. Kartais ji būna kaip kūdikis: emociškai prisiriša prie žmogaus, su kuriuo bendrauja. Brook dažnai pamiršta savo jausmus, asmeninius poreikius. Ji be galo rūpestinga asmenybė, jaučianti poreikį globoti artimą žmogų.
Kažkada Kelly ilgai draugavo su aktoriumi Jasonu Stathamu (36) ir šventai tikėjo, kad ji ir Jasonas – giminingos sielos. Deja, poros meilė vieną dieną baigėsi. 2003-iaisiais Graikijoje, filmavimo aikštelėje, Kelly susipažino su amerikiečių kino žvaigžde Billy Zane’u (43). 2008 m. vasarą gražuolė ir aktorius planavo susituokti, ruošėsi pirkti namą gimtajame Kente, tačiau 2007-aisiais, mirus Brook tėčiui, ji vestuves atidėjo. Tėvo mirtis buvo tarsi ženklas, kad ši meilė nesibaigs vedybomis. 2008 m. balandžio mėnesį pora išsiskyrė, rugpjūtį dar bandė taikytis, tačiau, regis, veltui švaistė laiką. Beje, Kelly tėvas visuomet troško, kad jo dukra šeimą sukurtų su Jasonu, jam niekada nepatiko Billy Zane’as. Tačiau tarp Brook ir amerikiečių aktoriaus virė aistringas romanas. Pora kruopščiai rinkdavosi mylėjimosi vietą, apšvietimą, masturbuodavosi netgi viešose vietose. Pasak gražuolės, seksualiniam gyvenime eksperimentai be galo svarbūs. Kelly ir Billy mylėdavosi paplūdimyje ant kranto ir vandenyje – visur, kur jiems norėdavosi suartėti.
„Aš ir Billy gyvenome du atskirus gyvenimus. Jaučiau, kad negaliu ir nenoriu tekėti. Taip toliau tęstis negalėjo, todėl teko santykius nutraukti. Aš ir Billy išsiskyrėme draugiškai, nusprendėme leisti vienas kitam ieškoti tikrų jausmų, tikros meilės“, – atvirai pasakoja Brook. Nepaisant atšauktų vestuvių ir skaudžios tėvo mirties, Kelly vėl švyti. Viena gražiausių, gracingiausių pasaulio moterų ilgai neliūdėjo ir 2008-ųjų rugsėjį užmezgė santykius su garsiu britų regbio žaidėju Danny Cipriani (21). „Pagaliau iš tikrųjų esu laiminga, myliu gyvenimą ir džiaugiuosi, kad praėjusiais metais suvokiau, kas esu ir kuo norėčiau būti“, – neslepia džiaugsmo mergina. Žiniasklaida vis spėlioja, kas užkariaus „tobulo kūno moterį, dėvinčią 38 dydžio drabužius ir E dydžio liemenėlę.“ Tokie komentarai spaudoje piktino ir skaudino gražuolę, tačiau mergina išliko stipri, ryžtinga ir kupina meilės gyvenimui. Gal todėl taip greitai po išsiskyrimo su aktoriumi Billy Zane’u Kelly širdį pavergė septyneriais metais jaunesnis sportininkas Danny Cipriani?

Kelly ir Billy kruopščiai rinkdavosi mylėjimosi vietą, masturbuodavosi netgi viešose vietose. Pasak gražuolės, seksualiniame gyvenime eksperimentai ypač svarbūs.

Įdomūs faktai apie Kelly Brook:
• Ūgis – 168 centimetrai.
• Pasak Teksaso universiteto mokslininkų (JAV), Kelly – tobulo kūno mergina.
• Gali didžiuotis natūralia E dydžio krūtine.
• Gražuolė turėjo tik tris rimtus vaikinus.
• Kelly karūnuota seksualiausia Didžiosios Britanijos moterimi.
• Apklausus Anglijos vyrus, paaiškėjo, kad būtent Kelly Brook yra ta mergina, kuriai jie su malonumu savaitgalį gamintų pusryčius ir neštų juos į lovą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius