-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kęstutis Rimdžius. Atslūgus populiarumo bangai

Profesionalus stilistas įsitikinęs, kad žmogui gyvenime reikia patirti visko: ir gero, ir blogo. Tik taip jis atras tikrąsias vertybes ir sužinos, kaip iš tiesų nori gyventi.
Foto naujienai: Kęstutis Rimdžius. Atslūgus populiarumo bangai
Foto naujienai: Kęstutis Rimdžius. Atslūgus populiarumo bangai / zmones24.lt
Profesionalus stilistas įsitikinęs, kad žmogui gyvenime reikia patirti visko: ir gero, ir blogo. Tik taip jis atras tikrąsias vertybes ir sužinos, kaip iš tiesų nori gyventi.


Gyvena nauju ritmu

Prieš gerą pusmetį, kai per LTV buvo transliuojamas „Lietuvos šokių dešimtukas“, Kęstučio Rimdžiaus nuotraukas ir interviu spaudoje buvo galima išvysti beveik kiekvieną dieną. Žurnalistai jo klausinėjo ne tik apie stilių ir grožį, bet ir aptarinėjo, kur stilistas atostogavo, ką valgo, su kuo atėjo į vakarėlį, už kiek ir kur pirko batus ar džinsus... Kęstutis juokiasi, kad pasibaigus šokių projektui, populiarumo banga atslūgo, ir jis pagaliau gali ramiai atsikvėpti. Vienas profesionaliausių Vilniaus stilistų neslepia, kad dabar jo gyvenimo ritmas – visiškai kitoks.
„Tikriausiai man reikėjo tokio įtempto gyvenimo etapo. Visur tik leki, skubi, miegi po tris valandas per parą. Visada buvau maksimalistas. Tai, kas kitiems atrodo neįmanoma, man atrodo normalu. Kai dalyvavau šokių projekte, neturėjau laiko nei normaliai išsimiegoti, nei pavalgyti. Apie susitikimus su draugais ar laisvalaikį net nekalbu... Tačiau aš savo tikslą pasiekiau – projekte buvau iki galo.“ „Lietuvos šokių dešimtukas“ iš tikrųjų iš vyro išsunkdavo visas jėgas, mat būdavo dienų, kai Kęstutis su šokių partnere Viktorija repetuodavo tris kartus per parą. Be to, jis pats visada rūpindavosi savo ir partnerės scenos drabužiais, makiažu. Stilistas nepamiršo ir kitų savo įsipareigojimų: jis dirbo grožio salone, stiliaus studijoje, kartą per savaitę skubėdavo į laidos „Mados vartai“ filmavimus. „Man labai patiko vesti laidą – išbandžiau save televizijoje, pasitikrinau, kad galiu tai daryti. Be to, labai džiaugiuosi, kad nesusirgau „televizijos“ liga, neapleidau savo darbo, klienčių. Darbas televizijoje yra įdomus ir, jei kas nors pasiūlytų gerą bei įdomų projektą, mielai sutikčiau sugrįžti. Tačiau bet kokia kaina būti televizijoje – tai tikrai ne man“, – juokiasi Kęstutis.

Gali gyventi ir be vakarėlių

Kęstutis Rimdžius turėjo dalyvauti šokių „Eurovizijoje“, tačiau, kaip jis sako, ant lapo susirašęs visus pliusus bei minusus, nusprendė, kad vis dėlto nedalyvaus projekte. „Dėl ko turėčiau tai daryti? Dėl populiarumo? Per didelė kaina. Vėl bemiegės naktys, išsekintas organizmas... Kam man to reikia? Kartą pabandžiau, įsitikinau, kad galiu. Man to užtenka.“ Praėjus pusmečiui po „Lietuvos šokių dešimtuko“, Kęstutis iš tiesų atrodo pailsėjęs, atsigavęs, paakiuose išnyko nuovargio žymės, veido oda tiesiog spindi. Dabar jis mėgaujasi ramiu, harmoningu gyvenimu, puikiu darbu. „Pajaučiau, kad galiu ramiai gyventi. Džiaugiuos, kad atsigavo organizmas. Pats tapau ramesnis. Matyt, per tą pusmetį viskuo persisotinau. Man per daug buvo vakarėlių ir žiniasklaidos dėmesio... Todėl dabar stengiuosi gyventi ramiau. Aš beveik nesilankau vakarėliuose, daug skaitau, o jei galiu, keliauju. Kartais spontaniškai sugalvoju ir skrendu į Londoną ar Milaną. Juk niekada negali tiksliai žinoti, kas bus po pusmečio ar metų. Gal vėl norėsis viešumos?“ – svarsto garsusis Lietuvos stilistas Kęstutis Rimdžius.

Greitai vairuos automobilį

Neseniai stilistas nusipirko automobilį. Dabar Kęstutis mokosi vairuoti. Liepos mėnesio viduryje jis turėtų laikyti egzaminus ir gauti vairuotojo pažymėjimą. Nuo rudens Kęstutis Rimdžius planuoja pradėti studijuoti ir pristatyti savo kolekciją. Pasak vyro, Lietuvoje dominuoja diplomų kultas. „Jei žmogus neturi aukštojo išsilavinimo, jis nieko vertas. Ir nesvarbu, kad tu esi daug talentingesnis, daugiau knygų perskaitęs ar atidžiau seki mados tendencijas nei kokia diplomuota mergaitė, kuri, pasitaikius progai, stengusi kitus tik kritikuoti. Nenoriu skubinti įvykių. Viskas savo laiku. Pirmiausia noriu pasimokyti, pažiūrėti, kokiomis mados ir stiliaus žiniomis gali nustebinti Lietuvos dizaineriai, o tada matysiu“, – savo ateities planais dalijasi stilistas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius