-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kodėl Edita Daniūtė skuba į „Šok su manimi“ repeticijas?

Pasaulio ir Europos čempionė Edita Daniūtė, neseniai grįžusi į profesionalų sportą ir su nauju partneriu sėkmingai skinanti pergales įvairiuose tarptautiniuose turnyruose, specialiai į Lietuvą grįžta pati pamatyti populiarų projektą „Šok su manimi".
Foto naujienai: Kodėl Edita Daniūtė skuba į „Šok su manimi“ repeticijas?
TV3 nuotr. / zmones24.lt

Pasaulio ir Europos čempionė Edita Daniūtė, neseniai grįžusi į profesionalų sportą ir su nauju partneriu sėkmingai skinanti pergales įvairiuose tarptautiniuose turnyruose, specialiai į Lietuvą grįžta pati pamatyti populiarų projektą „Šok su manimi". Edita su malonumu sutiko šį šeštadienį prisijungti prie komisijos narių ir pateikti savo pastabas kolegoms ir jų poroms.

„Būdama Italijoje, žinoma, neturėjau galimybės susipažinti su laida, bet man labai įdomu, kaip sekasi žinomiems šokėjams, mano kolegoms mokyti šokio paslapčių niekada nešokusius žmones. Aš būtinai atvyksiu stebėti repeticijų, nes noriu susipažinti su dalyviais, įvertinti jų galimybes ir tikrai stengsiuos būti labai objektyvi", - sako Edita.

Profesionalios šokėjos sugrįžimas į sportą ir vėl pareikalavo griežto grafiko - Edita nuolat keliauja. Neseniai Blackpoole ji laimėjo „Kylančių žvaigždžių" turnyrą, teisėjavo Singapūre, vėliau treniravosi Italijoje, taip pat Lietuvoje laukia trenerės darbas asmeninėje „Editos Daniūtės šokių studijoje". Jau šį šeštadienį žymiajai šokėjai teks dar vienas išbandymas - vertinti savo kolegas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius