Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kristina Ivanova: pirmiausia įeina krūtinė, o paskui Kristina

Dabar grupės „Yva“ lyderė Natalija Zvonkė ir jos mažoji sesutė Kristina yra geriausios draugės, tačiau vaikystėje mergaitės viena kitos negalėjo pakęsti.
Kristina Ivanova
Viganto Ovadnevo nuotrauka / Viganto Ovadnevo nuotr.
Temos: 1 Kristina Ivanova

Vardas, pavardė: Kristina Ivanova.

Gimimo data, vieta: 1987 09 06, Kaunas.

Šeima, kurioje gimė: tėveliai - smulkieji verslininkai, turi vyresniąją seserį Nataliją.

Šeiminė padėtis: netekėjusi, turi draugą.

Karjera: Klaipėdos universitete studijuoja Visuomenės sveikatą, penkerius metus šoka grupėje „Yva".


Dabar grupės „Yva" lyderė Natalija Zvonkė ir jos mažoji sesutė Kristina yra geriausios draugės, tačiau vaikystėje mergaitės viena kitos negalėjo pakęsti.


Vestuvėmis dar nekvepia


„Natalija mane nuolat erzindavo, o mūsų kivirčai dažnai net ir muštynėmis baigdavosi. Keista, bet aš, nors ir jaunesnė, buvau vikresnė ir dažnai savo seserį prikuldavau", - pasakoja Kristina.


Natalijai nelabai patikdavo, kad visur tekdavo vestis seserį. „Mane vadindavo Prielipa. O namie iš manęs visus skanėstus atimdavo. Tuo metu „Snickers" šokoladukai buvo didelis deficitas. Mama nupirkdavo po vieną abiem. Natalija iš karto suvalgydavo, o paskui reikalaudavo ir mano dalies", - juokiasi Kristina.


Pastaruoju metu Kristina labai išgražėjo. „Pradėjau garbanotis plaukus - tai mane šiek tiek pakeitė. Bet iš tiesų esu labai laiminga, o tik laimingas žmogus būna gražus. Turiu viską, ko gali norėti mergina: mūsų grupei puikiai sekasi, esame nuostabi komanda, lyg trys sesutės, o ir meilės reikaluose viskas gerai", - šypsosi Kristina.


Matyt, neseniai nuvilnijęs gandas, kad Kristiną paliko jos mylimasis Vaidas, yra nieko vertas. „Net susipykę niekada nebuvome. Pajutau, kad tai mano žmogus. Apie vestuves šnekėti anksti, juk aš jauna, o mes dar net kartu negyvename", - šypsosi mergina.


„Dolce&Gabbana" jos nevilioja


Prieš mėnesį Kristina prasitarė, kad susigundė išbandyti skysčių dietą. Kaip sekėsi? „Tai ne dieta, o paprasčiausias organizmo valymas. Aš dažnai per mėnesį po dvi dienas geriu vien tik skysčius, o kas antrą dieną paskanauju želmenų sulčių. Tąkart nusprendžiau 10 dienų gerti vien tik vandenį, šviežiai spaustas vaisių sultis, vaisių kokteilius, valgyti trintas sriubas. Jaučiausi puikiai, paskui nesinorėjo jokio sunkaus maisto, palengvėjau dviem kilogramais. Nepateisinu jokių drastiškų metodų svoriui mesti. Man reikėtų atsikratyti dar keturių kilogramų, tačiau tai darysiu protingai. Nesu ir užkietėjusi sveiko maisto šalininkė - vakar valgiau bulvinius blynus ir dėl to nesijaučiu kalta", - juokiasi Kristina.


Kristinos sesuo žiniasklaidoje visada labai atvirai pasakoja apie savo pirkinius, jų kainas. Kodėl kuklinasi Natalijos jaunesnioji sesuo? „Et, pirkiniai, pirkiniai... Galiu pasakyti, kad jaučiu silpnybę lakuotoms rankinėms. O jei man koks nors daiktas labai patinka - į kainą nežiūriu. Bet savo išlaidas kontroliuoju. Ir Nataliją dažnai pabaru, kad per daug išlaidauja. Pamato „Dolce&Gabbana" ir iškart rankas tiesia. Jai reikia gero spyrio į užpakalį", - sako Kristina.


Zvonkė jai pavydi krūtinės


Kadangi Kristina sesers suburtoje grupėje šoka jau penkerius metus, honorarų dydžiu ji nesiskundžia ir tikriausiai jau ruošiasi pirkti butą? „Oi, ne! Čia tikrai ne ta veikla, iš kurios aš susikraučiau milijonus. Man tik 21-eri, esu studentė, turiu normalų automobilį, man netrūksta pinigų benzinui, maistui, drabužiams. Kelios mano studijų draugės irgi dirba, tačiau jos neuždirba tiek, kiek aš. Taigi gyvenu tikrai gerai", - sako Kristina.


Dažniausiai Kristinos žurnalistai klausia, ar ji nesijaučia esanti sesers šešėlyje. Per tiek metų turbūt atsibodo teisintis ir įrodinėti, kad ir mažoji sesuo ne iš kelmo spirta. „Taip, visiems iš eilės kartoju, kad nesijaučiu esanti Natalijos šešėlyje. Aš ją papildau, o ji - mane. Jei Natalija į koncertus važiuotų viena, ji namie paliktų pusę sceninių drabužių", - juokiasi Kristina Ivanova.


Natalija ne kartą gyrė sesers krūtinę ir netgi prisipažino, kad tai vienas iš tų privalumų, kurių ji pavydi Kristinai. „Galiu drąsiai ir atvirai pasakyti, kad mano krūtinė man labai patinka. Ji natūraliai didelė, graži. Dėl tos krūtinės man dažnai sako: „Pirmiausia įeina krūtinė, o tik paskui Kristina." Bet aš nepykstu, o tik dar labiau stengiuosi išryškinti savo privalumus. Komplimentų sulaukiu daug..." - neslepia Kristina.


Pasakyk ką nors blogo ir gero apie seserį.


„Natalija nuolat ką nors pamiršta, yra tikra cholerikė, su ja neįmanoma vaikščioti po parduotuves - visur bėga, lekia, tačiau Natalija labai skaniai gamina valgyti."


O apie Zvonkų?


„Mes puikiai sutariame, nors jis ir kitos planetos gyventojas. Tai meniškos sielos, šiltas, draugiškas žmogus, tačiau kaip vyras - ne mano skonio."


Deivydas Zvonkus: Kristinos naktimis nesapnuoju


Deivydas (31) sako, kad, net ir norėdamas, nesugalvotų, ką blogo galėtų pasakyti apie žmonos seserį. „Ji be galo tvarkinga, atsakinga, organizuota. Nepakeičiama visose gyvenimo srityse ir, žinoma, labai graži moteris. Ant tokių žmonių ir laikosi pasaulis. Tik nepagalvokite, kad aš apie ją fantazuoju kaip apie moterį ar naktimis ją sapnuoju. Kristina man kaip sesuo", - sako Deivydas Zvonkus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius