Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laura Paukštė: „Bus ir antras „Muzikos akademijos“ sezonas!“

„Muzikos akademijos“ prodiuserė Laura Paukštė savo sėkmingą karjerą televizijoje pradėjo nuo asistentės darbo. Šiandien ji - populiariausių televizijos projektų vadovė.
Foto naujienai: Laura Paukštė: „Bus ir antras „Muzikos akademijos“ sezonas!“
LNK nuotr. / zmones24.lt

„Muzikos akademijos“ prodiuserė Laura Paukštė savo sėkmingą karjerą televizijoje pradėjo nuo asistentės darbo. Šiandien ji - populiariausių televizijos projektų vadovė.


Kas dar laukia „Muzikos akademijos“ dalyvių ir žiūrovų?


Kitą savaitę bus labai šiltas ir mielas vakaras, kuriame dalyviai dainuos su savo giminaičiais. Pamatytumėt Ruslano močiutę - ji kaip Tina Turner! Mums norisi egzotikos, juk ne veltui tai - tarptautinė akademija. Kalbamės dėl dalyvavimo su tarptautinių konkursų laimėtojais ir dalyviais - italu, baltarusiu, viena labai talentinga lietuvaite. Laukite tęsinio.


„Muzikos akademija“ šiuo metu - populiariausias muzikos projektas Lietuvoje. Kur jo sėkmė?


Visada tikėjau, kad žmonės pamils „Muzikos akademiją“, nes į jos kūrimą įdėta daug širdies ir darbo. Šio TV projekto stiprybė - komanda. Scenarijaus autorius Dominykas Kubilius, režisierius Darius Dapkus ir, be abejo, muzikos prodiuseris Modestas Karnaševičius. Susiėmėme stiprioje konkurencinėje kovoje ir panaudojome visas savo žinias ir patirtį - ta pati komanda trejus metus iš eilės rengė populiarųjį „Kelią į žvaigždes“.  


Spauda abejojo, ar pavyks padaryti gerą šou be Arūno Valinsko.


Arūnui išėjus, didžioji kūrybinės grupės dalis liko dirbti LNK. Taip, Valinskas yra vienas profesionaliausių TV vedėjų, gal dėl to mums vietoj jo vieno reikėjo net dviejų (juokiasi). Bet mūsų vedėjai - Leo  ir Mindaugas Stasiulis - puikiai dirba. Manau, kad iš jų tikrai išeis po gerą politiką (juokiasi).


Projektas ką tik įpusėjo. Kaip švęsite?


Mediumo proga į „Muzikos akademiją“ pasikvietėme Rusijos tenorą Nikolajų Baskovą. Gal jis ir nėra mūsų dalyvių siekiamybė, bet norėjome saviškiams parodyti, kaip dirba megažvaigždės. Nuo pat pirmos sekundės, kai jis atsistoja scenoje, pasisveikina ir nusišypso - viskas yra tobula.


„Muzikos akademija“ TV eteryje atrodo labai įspūdingai - puikus apšvietimas, didelė scena, kostiumai...


Vaizdo, ugnies efektai, net penkios šokėjų trupės, 3 dizaineriai, 5 grimo ir šukuosenų meistrai... Tai labai labai brangiai kainuoja (juokiasi). Jei rimtai, „Muzikos akademija“ yra prestižinis mūsų kanalo projektas, televizijos vizitinė kortelė. LNK visada buvo garsi savo muzikiniais projektais ir diktuoja muzikinių šou madas.


Savo konkurentus, „Žvaigždžių vartus“ populiarumu aplenkėte ne iš karto, bet pamažu.


Žmonės turėjo laiko palyginti abu šou ir įvertino mūsų kokybę bei profesionalumą. Tikiuosi, kad žiūrovai su mumis liks iki metų pabaigos. Mes kiekvieną kartą stengiamės taip, lyg tai būtų superfinalas.


Dirbai ne tik už kadro, savo karjerą televizijoje pradėjai asistentės darbu legendiniame pasimatymų šou „Dar ne vakaras“, paskui dirbai „TV pagalboje“. Ar nesiilgi tų laikų, kai pati buvai žvaigždė?


Yra du dalykai, dėl kurių būti už kadro yra geriau negu kadre. Pirma, išvengi nereikalingo viešumo ir, pavyzdžiui, gali ramiai nubėgti į ikiuką sūrelio sūnui. Antra, tai, ką žiūrovai pamato ekrane, priklauso nuo žmonių, dirbančių už kadro. Čia daugiau saviraiškos ir jausmo, kad tu tampai tas virveles ir atsakai už tai, kas patenka į eterį.


Karjerą pradėjai nuo pirmojo „Kelio į žvaigždes“ prodiuserio Lauryno Šeškaus asistentės. Tapai prodiusere, kuri prodiusavo du „Kelio į žvaigždes“ projektus, „Gerumo dieną“, „Mano žvaigždę“, dar bent 10 LNK projektų. Tai - įspūdinga karjera.


Televizijoje  daug pasiekia  arba genijai, arba darbininkai, kurie myli savo darbą. Esu iš tų, kurie nebijo daug dirbti. Būdama prodiuserio asistente už kelis šimtus litų dirbdavau iki vidurnakčio. Man buvo labai smalsu, labai nauja, aš norėjau visko išmokti. Mokausi iki šiol, čia daug talentingų žmonių, o tai didelis LNK pliusas...


Ar už tokią karjerą, kaip dainuoja Ruslanas, reikia mokėti laisvės kainą?


Per praėjusią transliaciją, kuri baigėsi prieš vidurnaktį, vienas šokėjas paklausė, ar esu ištekėjusi. Pasakiau, kad nebe. „Taip ir galvojau. Kas galėtų šitaip ilgai laukti savo žmonos?“ - pasakė. Mano močiutė man irgi visada taip sakė (juokiasi)... Su manim iš tiesų nelengva.


Kokia turėtų būti tavo karjeros viršūnė?


Norėčiau prodiusuoti pilnametražį filmą, bet kol kas laimės užtenka ir televizijoje. Pirmą kartą tiesioginio eterio metu mane nukrėtė malonus šiurpulys. Niekada jo neužmiršiu. Tą malonų šiurpuliuką jaučiu iki šiol ir kol jis bus, tol dirbsiu šį darbą.


Kai baigsi sėkmingą TV karjerą, eisi į Seimą?


Atvirkščiai, kai padarysiu nesėkmingą muzikinį šou, tada eisiu į Seimą (juokiasi). Manau, kad šou smagiau daryti televizijoje. Be to, ketiname filmuoti antrąjį „Muzikos akademijos“sezoną.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius